A swietowanie mialo byc huczne. Wielu kumpli skrocilo sobie majowke a teraz chce bilety oddawac
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 maja 2012, 23:33
Bienias
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 04 maja 2012, 2:05
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 04 maja 2012, 2:09
lech98

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 maja 2012, 2:13
Jak coś ma kilkumiesięczną przerwę, to można to nazwać kontynuacją, czy nowym protestem?MENDEZ pisze:Przypomne, ze protest był kontynuacja z końcówki wcześniejszego sezonu i akcjach po PP.
No to przeczytaj jeszcze raz, myślę, ze za pokładasz zbyt wielką wiarę w moją niewiarę.MENDEZ pisze:Pozdrawiam również Twoją wiarę w nieodpuszczenie meczu Wisły ze Śląskiem
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 04 maja 2012, 2:25
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2012, 11:58
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 04 maja 2012, 12:04
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 04 maja 2012, 20:07
http://wiadomosci.onet.pl/raporty/skoru ... omosc.htmlTeraz potwierdzają to byli zawodnicy. Ostatnio dawni piłkarze Śląska Wrocław ujawnili, jak w 1982 r. próbowali kupić tytuł za 400 tys. zł. Finałowa kolejka sezonu 1981/82 miała dać tytuł Śląskowi: drużyna musiała na własnym boisku pokonać Wisłę Kraków.
– Chcieliśmy wygrać ten mecz na pewniaka – wspomina po latach Mirosław Pękala, były piłkarz Śląska. – O całej sprawie wiedziało tylko sześciu zawodników naszej drużyny.
Zawodnicy obu klubów ustalili, że cena za wynik wynosi 400 tys. zł. Pieniądze zostały przekazane. Podczas meczu Wiślacy podbiegali do rywali i mówili, żeby dorzucili jeszcze 400 tys. zł, bo Widzew tuż przed meczem zaoferował milion. Ostatecznie Śląsk przegrał 0:1 i tytuł zdobył Widzew.
– Widzew naprawdę dał milion. Oddali nam te 400 tys. co do grosza – dodaje Tadeusz Pawłowski, były piłkarz Śląska, pytany przez "Tygodnik" o szczegóły tamtej afery.

MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 maja 2012, 20:20
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 04 maja 2012, 20:30
A to zależy jaki masz do tego stosunek. Popierając takie zachowania i procedery to oczywiście nie masz prawa rozliczać innych, bo trąci to hipokryzją. Lecz jeżeli jesteś przeciwny temu to gdzie tu hipokryzja. Jesteś mi w stanie wytknąć moją hipokryzję ?piwus pisze:żaden kibic nie ma moralnego prawa rozliczać innych, bo to trąci hipokryzją.
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 maja 2012, 20:49

petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 04 maja 2012, 21:18
Co do starych "czasów komuny" to potępiam wszelkie sprzedawania meczów i nie ważne czy tyczą się one Lecha, Wisły lub Widzewa. Nie muszę podawać i cytować fragmentów z tego forum, gdyż to forum ogólnopiłkarskie, nie wszystkie myśli przelałem tutaj na posty. Co innego gdybym gdzieś popierał a nagle ganił. Jednak sprzeczności w tej kwestii nie walnąłem.piwus pisze:W którym miejscu coś potępiasz w wykonaniu swojego klubu?
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 maja 2012, 21:25
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 04 maja 2012, 21:35
Chyba kpiszczeher pisze:Mnie sie wydaje, ze Wisla mimo wszytsko nie odpusci tego mecz

MENDEZ
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio