Borussia Dortmund (zbiorczy) - Strona 18

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 maja 2005, 2:31

rebuzz pisze:nic nowego .. jak zwykle tracimy gola w koncowce meczu .. nic nowego ... ehh .. gdyby tych "koncowek" nie bylo to teraz by nawet liga mistrzow byla .... ehhhh nie komentuje ,
Ech nie da sie ukryc..84 minuta i wszystek wysilek .... strzelil. Frustracja to jedno z okreslen ktore ostatnio odczuwam ogladajac wystepy moich ulubionych druzyn. BvB traci 2 punkty w 7 minut przed koncem meczu, a Bayer pozwala sobie strzelic 3 gole w 11 minut. A BvB wedlug mnie ma wiekszy potencjal od HSV czy Herthy BSC. W tym roku pozostanie im tylko inter toto ale w nastepnym sezonie bada toczyc walke o tylul z Bayerem :wink:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 maja 2005, 0:56

Jak kiedys kumpel mi powiedzial: Jak nie urok to sraczka. Co z tego ze BvB wygrywa lub remisuje ze statystycznie lepszymi od siebie jezeli przegrywa (lub remisuje) ze slabszymi. Zespol zasluguje na Puchar Uefa w pelni, ale w tym sezonie poprostu sie im nie ulozylo. Przeciez przed runda wiosenna zastanawiano sie czy sie utrzymaja w 1 Bundeslidze, a tu nagle walka o puchary...respekt.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 11 maja 2005, 11:15

do bardzo ciekawego meczu dojdzie w sobotę.Zagrają dwa kluby Bundesligi ktorych gra bardzo mi się podoba.Schalke -- Borussia D.
Jestem pewny ze to będzie fajny mecz.Z jednej strony Schalke prawie,wierze ze tak będzie,wicemistrz Niemiec w którym grają wspaniali piłkarze tacy jak Lincoln,Asamoach czy Ailton.Natomiast Borussia rewelacja tej rundy jak tylko Van Marvijk sprowadził Smolarka .WBorusii też grają świetni piłkarze
tacy jak Rosicky,Koller czy Ewerthon.Będzie to ostatni trudny mecz dla obu klubów bo w ostatniej kolejce Obie drużyny grają ze spadkowiczami.
Mój typ do tego meczu to 2:1 dla Schalke po bramkach Lincolna,Ailtona dla Borussi strzeli niezawodny Koller

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 11 maja 2005, 12:01

Szkoda ze Smolarek w tym meczu nie zagra. Napewno bardzo chcialby wystapic - wkoncu to DERBY.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 14 maja 2005, 22:51

fc sch*****lke- Borussia Dortmund 1-2 :D

Brawo :] jednak po 7 latach takie zwyciestwo cieszy ;]

no i mamy szanse wyprzedzic za tydzien bayer ... zobaczymy :)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 14 maja 2005, 22:56

Lubie BvB ale tym razem bede trzymal kciuki za Hanse ;(.......my sie tak latwo nie damy...ale i tak respekt za to co BvB robi w tej rundzie.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 14 maja 2005, 23:13

rebuzz zazdroszcze wam Romana!.. to co on wyprawia w bramce to przechodzi ludzkie pojecie!.. Hildebranda bije na glowe w tym sezonie!..
nie wyobrazam sobie reprezentancji Niemiec bez Romana!...

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 22 maja 2005, 20:21

w00jtas pisze:rebuzz zazdroszcze wam Romana!.. to co on wyprawia w bramce to przechodzi ludzkie pojecie!.. Hildebranda bije na glowe w tym sezonie!..
ja sadze ze Timo jest lepszy. Oby go kupili do ManU!!!!!

POZDRO!!!!!!

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 24 maja 2005, 14:05

radekutd pisze:
w00jtas pisze:rebuzz zazdroszcze wam Romana!.. to co on wyprawia w bramce to przechodzi ludzkie pojecie!.. Hildebranda bije na glowe w tym sezonie!..
ja sadze ze Timo jest lepszy. Oby go kupili do ManU!!!!!

POZDRO!!!!!!
w tym sezonie zdecydeowanie Roman jest lepszy od Timo!...

Roman rulez!.. Roman nr 1!... Timo w tym sezonie pozostaje w cieniu Romana :wink:

Timo w tym sezonie troche cieniuje! szkoda bo im wiecej lepszych bramkarzy w Niemczech to wieksza prawdopodobnosc ze Khana i Lehmanna zabraknie w MŚ!..

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 25 maja 2005, 8:01

w00jtas pisze:Timo w tym sezonie troche cieniuje! szkoda bo im wiecej lepszych bramkarzy w Niemczech to wieksza prawdopodobnosc ze Khana i Lehmanna zabraknie w MŚ!..
tym dwom panom chyba juz nic i nikt nie odbierze miejsca w kadrze na MS...no chyba ze odpukac kontuzja albo fatalne bledy na przelomie nastepnego sezonu...kahn bardzo dobrze zaprezentowal sie w rundzie wiosennej, licze na podobne wystepy w sezonie 05/06 i jezeli tak bedzie to olli bedzie numerem 1 w bramce niemiec :)

Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 25 maja 2005, 19:13

Mi bardzo szkoda ze sezon w Bundeslidze juz sie skonczyl bo Borussia juz sie rozkrcala i mogla wystratowac w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 maja 2005, 19:19

nie panikuj - Intertoto to też europejski puchar a jak dodać że Borussia trafi na zespół z czech i polski to chyba mają sznsę na UEFA :wink:

Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 25 maja 2005, 19:20

Masz racje ale jakby zakonczyli sezon w pierwszej 5 to cym Jakas kase dostali ktura niestety potrzebuja

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 25 maja 2005, 20:11

Pieniądze=głowny problem Borussi. Kaszty grosz, który wpadnie do portfela, jest niemalże pocałowany. Kupowanie w Dortmundzie nie są huczne, ale niestety huczne jest sprzedawanie.

Życzę Dortmundowi, sukcesów, mam nadzieję, że po obecnym sezonie w Dortmundzie zostanie Rosicky i Koller.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 maja 2005, 10:43

Mikusinski pisze:Życzę Dortmundowi, sukcesów, mam nadzieję, że po obecnym sezonie w Dortmundzie zostanie Rosicky i Koller.
Koller zostaie ale nie wiadomo co z przyszloscia Rosickiego!... moim zdaniem go sprzedadza jako pierwszego bo dostana duza kase za niego :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”