Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 786

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 maja 2012, 22:37

Za prosto by było. Po prostu za prosto.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 02 maja 2012, 22:40

Buffon kiwa w kazdym meczu i w końcu zesrał się w gacie i możliwe, że nawet nam przegral Scudetto.
Mogliśmy już po tym meczu być praktycznie pewni tytułu, a w tym momencie wystarczy, że zremisujemy jeden z ostatnich 2 meczów, a Milan oba wygra i :blow: .

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 02 maja 2012, 22:40

Czułem w kosciach ten remis. Dalismy dupy na własne życzenie, bo nie wykorzystane sytacje sie mszcza i pija tu do Vidala, który mogł przynajmniej raz wykorzystac to co mu koledzy stworzyli. Po tym meczu moglismy znacznie sie przyblizyc do mistrzostwa, a tak wlalismy nadzieje w serca Milanu. Szkoda, ze pojedynczy blad jednego pilkarza zadecydował, bo Lecce gowno gralo i nie stwarzalo zagrozenia pod nasza bramka.

Z drugiej strony ten remis niesie za soba jeden pozytyw. Mianowicie na finiszu ligi na stajaco mistrzostwa sie nie wygra. To, że na poczatku mecz sie ulozyl po naszej mysli to nie znaczy, ze tak sie ma tez zakonczyc. Zimny prysznic dla graczy i w nastepnych dwoch meczach trzeba ostro zapierdalac.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2012, 22:48 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 02 maja 2012, 22:45

Gigi :angry2: Ale jemu jednemu jestem w stanie wybaczyć i nie powiem słowa...

Trudny mecz. Vidal sam miał dwie doskonałe sytuacje i powinien to skończyć wcześniej. Lecce w dziesiątke. Nie wiem co napisać, jestem zły :/ Skuteczność, skuteczność, skuteczność. Słaby mecz Pirlo, dużo niedokładnych podań i strat. Kiedy on funkcjonuje źle, cały Juventus funkcjonuje źle. Trudno, stało się. Wyrobiliśmy sobie komfort możliwości popełnienia takiej wpadki ale dwa ostatnie mecze trzeba wygrać. Gigi zapewnił emocje do ostatniej kolejki. Może coś poobstawiał u buków :P szkoda ale trzeba o tym zapomnieć i jechać dalej!

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6659

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 maja 2012, 22:47

Jestem w takim szoku, że ciężko mi coś sensownego ogarnąć. Jakaś wrzutka, przypadkowy strzał z dystansu, wszystko mogło się zdarzyć, ale wielbłąd Buffona? Niepojęte.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 02 maja 2012, 23:47

na pocieszenie Seba show

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 03 maja 2012, 0:04

Obrazek
Klasa.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 04 maja 2012, 22:37

Kurde od meczu z Lecce jestem bardzo napięty każdy dzień myślę jak to będzie, ciśnienie jest we mnie wielkie aby znów móc świętować mistrzostwo kraju na mieście, jeżdżąc i się ciesząc z mistrzostwa! :D Być może tak będzie za ponad tydzień, oby tak! :)

przypomnę jak ostatnio było w szatniach przed meczem.

Poprzedni mecz z tego, co pamiętam zakończył się remisem to chyba było wtedy, kiedy wróżono Juve, że w styczniu może mieć kryzys, który przetrwał i teraz możemy powiedzieć, gdzie jesteśmy, dwa kroki przed mistrzostwem, o stopę przed Milanem . Mam nadzieję, że oba mecze wygramy, nie ważne jaką taktyką czy to będzie 3-5-2 czy 1-1-8 oby po prostu wpadły ze dwie bramki dla nas, pierwsza szybko strzelona, druga potwierdzająca klasę i tyle, Milan niech się posra w derbach, chciałbym wygrać mistrza, bo nie umiem się doczekać słuchania przez całe lato o nieuznanej bramce Muntariego, trener Milanu jest na równi z Jarkiem Kaczyńskim. Jego katastrofą jest Katastrofa Turyńska 2012-02-25.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 maja 2012, 12:58

Według ostatnich informacji na Stadio Nereo Rocco i w całym Trieście pojawią się praktycznie wyłącznie kibice Juventusu, do tego w wielkiej ilości. Sam obiekt może pomieścić około 28 tysięcy fanów, a nieco ponad 30 tysięcy Bianconerich ma przyjechać i przylecieć na niedzielę. Co ciekawe, nie chodzi tylko o włoskich kibiców, ma się pojawić wielu tifosich z Europy Wschodniej, wyczarterowano wiele lotów ze Słowenii i Chorwacji. "Jako fanklub Juve przewidzieliśmy zapotrzebowanie na bilety w wysokości ok. 10 tysięcy, teraz okazuje się, że spokojnie moglibyśmy potroić tę wartość, zważywszy na fakt, że przyjadą kibice Juve z całych Włoch, nie tylko z północy" przyznaje Ezio Morina, szef Juventus Club Doc.
Wiedziałem, że tak będzie :mrgreen: Z drugiej strony Cagliari jak zobaczy tylu kibiców Juve to się ustawi w polu karnym i będą tam stali. A tak to może by coś próbowali ugrać jak Novara...

Podobno ma wrócić Pepe na jutro i od razu wskoczyć do składu. Mi tam już wszystko jedno, czy zagra Boriello, czy Pepe, czy Padoin czy Lichsteiner na lewej a Caceres na prawej, wszystko mi to lata koło ucha pod warunkiem, że 3 pkt będą. Muszą być.

Na Inter nie liczę, bo oni dzisiaj wspominają 5 maja więc myślę, że Moratti kombinuje niecny plan zrobienia nam małego psikusa. Poza tym są słabsi od Milanu...

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 05 maja 2012, 13:03

W poprzednim meczu Inter był lekko nad strefą spadkową, a potrafił zagrać kaszanę i wygrać 1:0, więc jakieś tam szanse na remis albo wygraną są. Druga sprawa, że Cagliari obiecuje zagrać dla Allegriego, stojąc pod własną bramką raczej nie wygrają, zresztą są bezpieczni o nic nie grają, będą chcieli się pokazać, ja jestem spokojny o motywację Conte i drużyny, gorzej o strzelenie tych bramek, ale wydaje mi się, że nie mam wyboru i tylko wierzyć chcę w 3 punkty.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 maja 2012, 13:06

wloski pisze:Druga sprawa, że Cagliari obiecuje zagrać dla Allegriego, stojąc pod własną bramką raczej nie wygrają
Ale Allegriemu nasza porażka nie jest do szczęścia potrzebna, jemu wystarczy nasz remis. Oczywiście jeśli wygrają z Interem.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 maja 2012, 13:22

mam dziwne przeczucie, że inter w derbach przynajmniej zremisuje...

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 maja 2012, 20:55

Conte zabrał do Triestu cały skład, nawet Krasić, Elia i Esti się znaleźli. Będzie bal :lol:

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 maja 2012, 11:51

Teenage sensation Paul Pogba has decided to quit Manchester United and sign for Juventus.The France Under-19 midfielder has turned down a lucrative contract at Old Trafford to join the Italian outfit. His decision was made known in a letter from his agent Mino Raiola to United chief executive David Gill, but there has been no contact between Pogba, 19, and United manager Sir Alex Ferguson.
wie ktoś coś więcej o tym?

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 maja 2012, 12:17

rekinho pisze: wie ktoś coś więcej o tym?
Tak, telenowela ciągle trwa. Obecnie jesteśmy na etapie kontraktu z Juventusem, ale trzeba przyznać, że serial jest dynamiczny i wszystko wciąż się zmienia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”