Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 787

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2832

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 06 maja 2012, 12:42

To co Panowie i Panie? Mamy dzisiaj majstra? Tracimy lidera, czy walczymy do ostatniej kolejki??

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 maja 2012, 12:53

Nie zamierzam siać propagandy, po prostu trzymam kciuki za dobre wyniki :)

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 06 maja 2012, 12:57

Nie wierzę, że Juve dziś straci punkty, w derbach Mediolanu natomiast wszystko się może zdarzyć. Swoją drogą w tym sezonie strasznie słaba ta Serie A... Sporo drużyn, które mogły i powinny namieszać w czołówce prezentowało się tragicznie - Inter, którego drugiego tak słabego sezonu nie pamiętam, Roma, która nawet jeśli jest za słaba na mistrza, to trzecie miejsce powinna już mieć dawno zaklepane, a o takiej Fiorentinie to w ogóle szkoda gadać.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 maja 2012, 13:07

Szkoda, że straciliśmy 4 miejsca dostępu do LM, wtedy walka o 4 miejsce by zaogniła wyniki, a tak nie dziwię się, że taka chora jest ta tabela, ale pamiętaj, że co sezon jakaś mocna ekipa gra poniżej oczekiwań, czasem jest to więcej zespołów.

Cóż ja miałem sen, że Milan zremisował i Juventus wygrał i było porządne larmo na stadionie w Trieście, fanatycy Juve szaleli i tak dalej. Wiadomo, nie wszystkie sny się spełniają, nie chcę zapeszać, ale to pokazuje jak przeżywam te dwie ostatnie kolejki...

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 maja 2012, 13:10

Od srody myśle o dzisiejszym meczu. Mam nadzieje, że wszystko ułozy sie po naszej myśli, a dzisiejsze wydarzenia przybliza nas do tytułu, o którym nawet nie mysleliśmy na poczatku sezonu. Forza Juve.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 maja 2012, 15:33

życzę wam tytułu, bo milan z taką grą i 'zaangażowaniem' nie zasługuje na scudetto niestety

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 06 maja 2012, 15:54

O tym mówiłem. Jednak znalazło się kilku oszołomów co uważają, że to Milan zasługuje, że Juve na czele bo kradnie itd. Typowe słówka nieudaczników.
Milan przegrywa w tym sezonie w każdą wielka, czołową drużyną. Dostaje najwiecej kontrowersyjnych karnych, mnóstwo meczów wygrywa rzutem na taśmę, dlatego na Scudetto zwyczajnie nie zasługują i oby go nie zdobyli, bo drugi rok z rzędu Serie A nie powinna mieć tak słabego mistrza.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 maja 2012, 15:58

Pięknie jak narazie Napoli przegrywa, Udinese wygrywa, mogłoby zremisować to fajnie i ogólnie tak, żeby Inter miał o co grać więc mam nadzieję, że takie wyniki się utrzymają. Oczywiście Napoli życzę LM, ale Inter gdy będzie miał o co grać tym lepiej dla nas :) hehe, bo będą bardziej zmotywowani, a wtedy sen remisu może się powiedzie.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 maja 2012, 16:00

Dostaje najwiecej kontrowersyjnych karnych
wiele z bezdyskusyjnych też nie dostaje z drugiej strony, imo wychodzi na zero. i wstyd mi za kibiców milanu i allegriego, którzy płaczą o nieuznaną bramke muntariego, przypomina mi to sytuacja z meczu polska austria - karny naciągany i sędzia wypaczył wynik meczu, skandal, kradzież! itp itd, o golu zdobytym ze spalonego przez rogera już jakoś nikt nie pamięta.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 maja 2012, 17:48

Mi też się nie podoba takie dyplomatyczne pierdolnie, że skoro gracze Milanu punktów mają tyle samo punktów to zasługują na mistrza w równym stopniu co JUVE. Czy wy oglądacie piłkę dla punktów jedynie? A gdzie miejsce na styl? Gdzie wrażenia z meczów na szczycie, które są tym co w piłce kochamy najbardziej?

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 06 maja 2012, 18:02

wierzę, że wróci.

misio
Zbanowany

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 06 maja 2012, 18:03

jak interesuje cie styl i wrazenia to zapraszam na forum o plywaniu synchronicznym

to jest pilka i tu liczy sie walka do konca a to wlasnie milan caly sezon gra ze srednio 12kontuzjowanymii zawodnikami na mecz w kilku rozgrywkach i to wlasnie drugiej druzynie milanu nalezy sie ten tytul bo nikt na nich nie stawial, wiekszosc zawodnikow ktorzy od poczatku sezonu walcza o tego mistrza w milanie przed sezonem marzyla ze raz na jakis czas wejdzie z lawki na ostatnie 5 minut

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 maja 2012, 18:20

jak interesuje cie styl i wrazenia to zapraszam na forum o plywaniu synchronicznym
Zacna hipokryzja milordzie :chill: Oczywiście teraz gdy Milan gra źle styl jest bez znaczenia. Jak tam sobie chcecie, ale ja po prostu lubię oglądać dobrą piłkę. Osobiście znacznie więcej frajdy daje mi oglądanie tego JUVE niż tego za Capello, któremu zresztą ani aktualny, ani zeszłoroczny Milan do pięt nie dorasta.
to jest pilka i tu liczy sie walka do konca a to wlasnie milan caly sezon gra ze srednio 12kontuzjowanymii zawodnikami na mecz w kilku rozgrywkach i to wlasnie drugiej druzynie milanu nalezy sie ten tytul bo nikt na nich nie stawial, wiekszosc zawodnikow ktorzy od poczatku sezonu walcza o tego mistrza w milanie przed sezonem marzyla ze raz na jakis czas wejdzie z lawki na ostatnie 5 minut
Wasze kontuzje wasz problem i wasz brak kompetencji. Zresztą druzyna na, którą nikt nie stawiał to JUVE, a nie Zlatan :wink:

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 maja 2012, 18:48

Milan gra aż tak źle,że gdyby nie tradycyjne 4-3-3-3 Juve to byłby na szczycie tabeli,przed tym legendarnym,bijącym wszystkie rekordy i deklasującym stylem gry Barcę Wielkim Juve :lol: I żadne szczekanie o stylu i innych niewymiernych bzdetach tego nie zmieni.
Stało się to czego się obawiałem - głupi błąd sędziego na San Siro prawdopodobnie zaważy na wyniku wyścigu o scudetto :roll: Era Moggiego bis :twisted: Ja bym się wstydził,ale widzę że wy jesteście przyzwyczajeni do tytułów po wałkach...

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 maja 2012, 18:51

Stało się to czego się obawiałem - głupi błąd sędziego na San Siro prawdopodobnie zaważy na wyniku wyścigu o scudetto
mówisz o tym błędzie, kiedy sędzia nie uznał prawidłowej bramki matriego?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”