Ostrzeżenia - komentarze - Strona 62

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 maja 2005, 0:13

tomus - chodzilo mi czy miales jakies watpliwosci ze NIE jestes. lol
ja tez jestem, przeciez ten post jest zupelnie niepotrzebny, nie?
jakby kazdy pisal tylko to co trzeba, bez offtopicow, to wialoby nuda!!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 maja 2005, 0:31

piwus pisze:
Bogi pisze:No, ale Tomku i Zawdi...nabijacz, to ten, który pisze dużą liczbę bezsensownych postów, a nie dużą liczbę postów...Tak więc nie ma co się martwić :wink: Ile Twoich postów wynika przecież z pracy moderatorskiej...
Mój ulubiony sposób nabijania :twisted:. Lecę coś nabić.
Przy okazji dla mnie definicją nabijacza jest pan Nowaczek, chyba Tomusmc nie czujesz jakiejś wpólnoty, że się zastanawiasz?
Piwus do mathiska mi jeszcze daleko jesli chodzi o nabijanie, ale tak jak wspomniałem dużo osób patrzy na posty i po tym osądzają...dziwnie się czuję z taką ilością postów wśród forumowiczów...nawet nie wiedziałem, że tyle mam, ale jakoś to przeżyję... :roll: koniec off-topiców pozdro

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 maja 2005, 12:35

http://www.pilka.pl/index.php?mid=1&show=30746
ban dla rafaldinho sie nalezy!!!!!!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2005, 13:59

Rozumie ze dostalem Wp za "idiota", ale to sie da stwierdzic, po postach.

Gdy zaza napisal, ze nie mam jaj, czego nie moze wiedziec, nic nie dostal.

Sprawiedliwosc? Nie moderator piwus...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 maja 2005, 14:08

Przykro mi, ale zaza ma fory, pisze tak niezromumiale, że do czego tu się przyczepić.
zaza pisze:Juve ma cos tam. ...Kibice bez "jaj"
Żebym miał za coś takiego karać, to musiałbym to interpretować :?, a Ty niestety wywaliłeś mu wprost dwa razu, że jest idiotą. Poza tym wypowiedzi zazy dziennie pojawia się jakieś 50. Ponad połowa odpowiada na zaczepki kibiców Juve albo pisze na ich temat. Jeśli wierzysz, że da się wyłapać jakieś obrazy wśród tej specyficznej gramatyki, to chyba powinieneś zostać modem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2005, 14:15

No można płakać chociasz płacz to zdrowie tak .. czy sen :?: :roll: bo nie pamietam :?: na pewno nie koks to pewne :!:

Nie płacz Lakierek :twisted: to jest Forum a określenie Kibice Juve [60%] bez "jaj" jest jak najbardzie odpowienie tak takich ludzi jak Ty.

Bo nie wystracz cytować i odpowiedac jak na komisji śledczej ... Zreszta to nie był post do Ciebie. Napisałem co mysle i tylko właśnie kibice bez "jaj" odpowiedzieli by tak ja Ty... Bo nic mądrego nie umnieja napisać a zwłaszcza o meczach swoich drużyn ... :roll: kibice hehehe

Piwus pisze nie wyrażnie :?: To przepraszam poprostu nie kiedy pisz ja nie kiedy Tata i nasze charakter sie róznia a zwłaszcza pisownia :D Postara sie to zminić dziekuje za zwrócenie uwagi ...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2005, 14:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:
Nie płacz Lakierek :twisted: to jest Forum a określenie Kibice Juve [60%] bez "jaj" jest jak najbardzie odpowienie tak takich ludzi jak Ty.
Z tego sie da wywnioskowac , ze napisal do mnie ze jestem bez jaj.

PS. Zaza plakac, to plakala (i to z czystej rozpaczy) twoja matka jak ciebie poraz pierwszy zobaczyla.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 maja 2005, 14:26

Lakier pisze:
PS. Zaza plakac, to plakala (i to z czystej rozpaczy) twoja matka jak ciebie poraz pierwszy zobaczyla.
niezly tekst, lol :lol: :lol: :lol:

zaza - twoj wyimaginowany ojciec pisze tak samo jak ty!!! a to z prostej przyczyny, ze cierpisz na rozdwojenie jazni i wydaje ci sie ze jestes swoim ojcem!!! nic bardziej mylnego.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2005, 14:31

Tak 60% Juvenito przynosi wstyd stronie piszą takie głupie rzeczy ... taki wstyd jak ten pusty stadion w Turynie całej lidze...

P..S hehe Wiesz moja Matka mówi zawsze jak masz sie do czegoś dojśc z życie to nie oczy otwarte ...

.... i do czegos tam doszłem ... Nie nosze okularów i mam dobry wzrok by widzieć ludzi takich jak ty .... [i tu powinień paść wyraz za którego redaktor Piwus by mi WP przydzielił ] ale nie padł :twisted:

P.S Jeszcze mówiła mi Babcie że Tacy jak Ty zawsze mają duzo do powiedznia przed pierwszy gwizdkiem a potem gina bo już nie mają co mówić .....
Ostatnio zmieniony 15 maja 2005, 14:44 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2005, 14:35

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tak 60% Juvenito przynosi wstyd stronie piszą takie głupie rzeczy ... taki wstyd jak ten pusty stadion w Turynie całej lidze...

P..S hehe Wiesz moja Matka mówi zawsze jak masz sie do czegoś dojśc z życie to nie oczy otwarte ...

.... i do czegos tam doszłem ... Nie nosze okularów i mam dobry wzrok by widzieć ludzi takich jak ty .... [i tu powinień paść wyraz za którego redaktor Piwus by mi WP przydzielił ] ale nie padł :twisted:
Juvenito, nie znam tego pojecia. Pomyslalbym ze chodzi o fanow Mialny, ale wtedy by nie bylo 60% ale 90%.

Ktory raz juz piszesz o pustym stadionie w Turynie? Fajnie ze teraz sie ocenia klub po tym ile osob przychodzi na stadion, choc delle alpi bym nie nazwal stadionem.

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 15 maja 2005, 14:36

...a nie nauczyła mama, że pisze(mówi) się doszedłem...?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 maja 2005, 14:39

KONIEC TYCH POSTÓW! NASTĘPNE BĘDĄ KARANE WP BO SĄ NIE NA TEMAT. PRZENIEŚCIE SIĘ DO INNEGO DZIAŁU ALBO NA GG!

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 maja 2005, 23:34

mam pytanie, nie wiem gdzie to napisać, wiec pisze tutaj.

Za co bana dostał Mathiasek?? Za całokształt, czy się jakoś szczególnie naraził??

Proszę o odpowiedź, jestem ciekawy, a nie śledze dokładnie forum.

P.S
Jeżeli takich postów nie powinienem pisać tutaj to niech mi jakiś mod powie gdzie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 maja 2005, 23:41

kama_reda pisze:mam pytanie, nie wiem gdzie to napisać, wiec pisze tutaj.

Za co bana dostał Mathiasek?? Za całokształt, czy się jakoś szczególnie naraził??

Proszę o odpowiedź, jestem ciekawy, a nie śledze dokładnie forum.

P.S
Jeżeli takich postów nie powinienem pisać tutaj to niech mi jakiś mod powie gdzie.
Mathiasek dostał bana za bezsensowne nabijanie postów. To jest pierwszy krok w stronę zwalczania nabijaczy 8) Wspólnie z redakcją stwierdziliśmy, że będziemy z tym walczyć. Ban dla mathiaska jest ostrzeżeniem dla wszystkich, którzy chcą pisać tak jak wspomniany kolega czyli dla typowych nabijaczy.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 maja 2005, 23:45

zaczynam sie o siebie obawiac

post w stylu matiaska

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”