Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 maja 2005, 0:13
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 maja 2005, 0:31
Piwus do mathiska mi jeszcze daleko jesli chodzi o nabijanie, ale tak jak wspomniałem dużo osób patrzy na posty i po tym osądzają...dziwnie się czuję z taką ilością postów wśród forumowiczów...nawet nie wiedziałem, że tyle mam, ale jakoś to przeżyję...piwus pisze:Mój ulubiony sposób nabijaniaBogi pisze:No, ale Tomku i Zawdi...nabijacz, to ten, który pisze dużą liczbę bezsensownych postów, a nie dużą liczbę postów...Tak więc nie ma co się martwićIle Twoich postów wynika przecież z pracy moderatorskiej...
. Lecę coś nabić.
Przy okazji dla mnie definicją nabijacza jest pan Nowaczek, chyba Tomusmc nie czujesz jakiejś wpólnoty, że się zastanawiasz?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 maja 2005, 12:35
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2005, 13:59
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 maja 2005, 14:08
Żebym miał za coś takiego karać, to musiałbym to interpretowaćzaza pisze:Juve ma cos tam. ...Kibice bez "jaj"
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2005, 14:15
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2005, 14:19
Z tego sie da wywnioskowac , ze napisal do mnie ze jestem bez jaj.*_For_zaza_Milan_* pisze:
Nie płacz Lakierekto jest Forum a określenie Kibice Juve [60%] bez "jaj" jest jak najbardzie odpowienie tak takich ludzi jak Ty.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 maja 2005, 14:26
niezly tekst, lolLakier pisze:
PS. Zaza plakac, to plakala (i to z czystej rozpaczy) twoja matka jak ciebie poraz pierwszy zobaczyla.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2005, 14:31
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2005, 14:35
Juvenito, nie znam tego pojecia. Pomyslalbym ze chodzi o fanow Mialny, ale wtedy by nie bylo 60% ale 90%.*_For_zaza_Milan_* pisze:Tak 60% Juvenito przynosi wstyd stronie piszą takie głupie rzeczy ... taki wstyd jak ten pusty stadion w Turynie całej lidze...
P..S hehe Wiesz moja Matka mówi zawsze jak masz sie do czegoś dojśc z życie to nie oczy otwarte ...
.... i do czegos tam doszłem ... Nie nosze okularów i mam dobry wzrok by widzieć ludzi takich jak ty .... [i tu powinień paść wyraz za którego redaktor Piwus by mi WP przydzielił ] ale nie padł![]()
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 15 maja 2005, 14:36
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 maja 2005, 14:39
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 maja 2005, 23:34
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 maja 2005, 23:41
Mathiasek dostał bana za bezsensowne nabijanie postów. To jest pierwszy krok w stronę zwalczania nabijaczykama_reda pisze:mam pytanie, nie wiem gdzie to napisać, wiec pisze tutaj.
Za co bana dostał Mathiasek?? Za całokształt, czy się jakoś szczególnie naraził??
Proszę o odpowiedź, jestem ciekawy, a nie śledze dokładnie forum.
P.S
Jeżeli takich postów nie powinienem pisać tutaj to niech mi jakiś mod powie gdzie.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 maja 2005, 23:45
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio