Podam kilka dla przykładu
David Beckham - "Alex Ferguson jest najlepszym trenerem jakiego kiedykolwiek miałem na tym poziomie. Hm... On jest jedynym trenerem jakiego miałem na tym poziomie, ale on jest najlepszym trenerem jakiego miałem"
David Beckham - "Zawsze chodziłem na zabawy dla blondynek i cichych dziewcząt, ale Victoria jest zupełnie inna - ciemna i głośna"
Paul Gascoigne - "Nigdy nie robię przepowiedni i nigdy nie będę robił"
Kevin Keegan - "Porównują Steve'a McManamana z Steve'm Highway'em i on w żaden sposób nie jest do Niego podobny i ja widzę dlaczego - to dlatego, że on jest troszkę inny."
John Motson (komentator
John Motson - "Mistrzostwa Świata są naprawdę międzynarodową imprezą"
John Motson - "Ten strzał nie mógł być tak dobry jak mógł być"
John Motson - "Mecz stał się nieprzewidywalny, ale wciąż zanosi się na to, że Arsenal zdobędzie puchar."
Terry Venables - "Są dwa sposoby na otrzymanie piłki, jeden to dostać ją od kolegi z drużyny i to jest jedyny sposób."
Robbie Savage - "Nie jestem Pele czy Maradona."
Freddie Kanoute - "Nie lubię grać na pólnocy, tam zawsze pada, zawsze jest zimno i nie lubię tych małych domów."
Prezes Tottenhamu, David Buchler - "Nie ma szans na odejście Sola Campbella do Arsenalu. On jest kibicem Tottenhamu i nie ma nawet nadziei w piekle na to, że on zagra dla Arsenalu."
Stuart Pearce - "Widzę marchewkę na końcu tunelu."
Robbie Keane - "Nie mogę sobie anwet przypomnieć kiedy były te lata 70-te."
Emmanuel Petit - "Chciałbym abyśmy mogli mieszkać na księżycu, wtedy moglibyśmy wysłać tam wszystkich szalonych ludzi."
Stephane Henchoz - "My wszyscy mówimy po angielsku, ale Carragher mówi strasznie dziwnie po angielsku."
Pozdrawiam i proszę o wpisy