Teksty piłkarzy

Awatar użytkownika
astyczek
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Teksty piłkarzy

Post autor: astyczek » 22 lip 2004, 22:51

Hej! :) - czy znacie jakieś fajne teksty piłkarzy z Anglii lub Premiership?

Podam kilka dla przykładu

David Beckham - "Alex Ferguson jest najlepszym trenerem jakiego kiedykolwiek miałem na tym poziomie. Hm... On jest jedynym trenerem jakiego miałem na tym poziomie, ale on jest najlepszym trenerem jakiego miałem"

David Beckham - "Zawsze chodziłem na zabawy dla blondynek i cichych dziewcząt, ale Victoria jest zupełnie inna - ciemna i głośna"

Paul Gascoigne - "Nigdy nie robię przepowiedni i nigdy nie będę robił"

Kevin Keegan - "Porównują Steve'a McManamana z Steve'm Highway'em i on w żaden sposób nie jest do Niego podobny i ja widzę dlaczego - to dlatego, że on jest troszkę inny."

John Motson (komentator :) - ale to chyba wszyscy wiedzą) - "Dla tych, którzy oglądają mecz w czarno-białym telewizorze, Tottenham grają w żółte paski."

John Motson - "Mistrzostwa Świata są naprawdę międzynarodową imprezą"

John Motson - "Ten strzał nie mógł być tak dobry jak mógł być"

John Motson - "Mecz stał się nieprzewidywalny, ale wciąż zanosi się na to, że Arsenal zdobędzie puchar."

Terry Venables - "Są dwa sposoby na otrzymanie piłki, jeden to dostać ją od kolegi z drużyny i to jest jedyny sposób."

Robbie Savage - "Nie jestem Pele czy Maradona."

Freddie Kanoute - "Nie lubię grać na pólnocy, tam zawsze pada, zawsze jest zimno i nie lubię tych małych domów."

Prezes Tottenhamu, David Buchler - "Nie ma szans na odejście Sola Campbella do Arsenalu. On jest kibicem Tottenhamu i nie ma nawet nadziei w piekle na to, że on zagra dla Arsenalu."

Stuart Pearce - "Widzę marchewkę na końcu tunelu."

Robbie Keane - "Nie mogę sobie anwet przypomnieć kiedy były te lata 70-te."

Emmanuel Petit - "Chciałbym abyśmy mogli mieszkać na księżycu, wtedy moglibyśmy wysłać tam wszystkich szalonych ludzi."

Stephane Henchoz - "My wszyscy mówimy po angielsku, ale Carragher mówi strasznie dziwnie po angielsku."

Pozdrawiam i proszę o wpisy :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”