Gdyby nie Polacy to z tak samo dużą przewagą wygrałby Alonso...RealFan pisze: Już kiedyś Polacy "przejęli" jedną ankietę na Marce. Pytali kto jest najlepszym kierowcą w F1. Wiadomo kto wygrał z dużą przewagą i dlaczego.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 09 maja 2012, 16:06
Gdyby nie Polacy to z tak samo dużą przewagą wygrałby Alonso...RealFan pisze: Już kiedyś Polacy "przejęli" jedną ankietę na Marce. Pytali kto jest najlepszym kierowcą w F1. Wiadomo kto wygrał z dużą przewagą i dlaczego.
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 09 maja 2012, 17:33
Dlaczego?RealFan pisze:Przecież to co robią Polacy przy ankietach na zagranicznych stronach jest żałosne. Jakim trzeba być debilem, by organizować tego typu akcje.
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 maja 2012, 17:42
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2012, 17:48
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 09 maja 2012, 17:50
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 maja 2012, 17:58
Tak, tak. Perez i Mou zaraz spełnią życzenie głosującychRealFan pisze:Przecież to co robią Polacy przy ankietach na zagranicznych stronach jest żałosne. Jakim trzeba być debilem, by organizować tego typu akcje.
Już kiedyś Polacy "przejęli" jedną ankietę na Marce. Pytali kto jest najlepszym kierowcą w F1. Wiadomo kto wygrał z dużą przewagą i dlaczego.
Zupełnie na marginesie jest to, że Marca wcale nie musiała robić ankiety, by się dowiedzieć, że większość hiszpańskich kibiców Realu chce Carvajala. To było po prostu widać nawet po komentarzach na ich stronie.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 09 maja 2012, 18:00
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2012, 18:14
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 maja 2012, 18:25
Stary żyjesz w Polsce. Jak kupisz sobie fajną brykę, to Ci jakiś debil ją zarysuje z zazdrości, jak masz śliczną dziewczynę, to zaraz powiedzą że dziwka, bo zbyt ładna. Nie przyzwyczaiłeś się?RealFan pisze:Bart nie chodzi o to, czy ta sonda ma jakieś znaczenie czy nie. Chodzi o głupią mentalność polskiego Internetu.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 09 maja 2012, 18:26
No tak, "co ludzie powiedzą"... Całe szczęście, że nie mam tych kompleksów i mam głęboko w dupie, co myśli o mnie Niemiec i Francuz.RealFan pisze:Śmieszne to może i było, ale za pierwszym razem. To jest już plaga praktykowana na różnych zagranicznych stronach od dawna. Tak, trzeba być zakompleksionym debilem, żeby wyszukiwać ankiet, organizować tego typu akcje i czerpać z tego pustą satysfakcję, że komuś wypaczyło się wyniki jakiejś sondy i pokazało, jacy Polacy są zajebiści. Takie drobne rzeczy też tworzą opinie o całym narodzie. To smutne po prostu.
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 maja 2012, 19:06
Myślisz że są osoby który siedzą i wyszukują ankiet i organizują tego typu akcje? Proszę Cię... Zakompleksionym to trzeba być żeby się przejmować tym opinią Hiszpanów, Niemców czy kogokolwiek innego po czymś takim. Poza tym nie wiem jaką opinię można po czymś takim wyciągnąć. Ja sam studiuję w Hiszpanii i wrzucałem tego linka podczas zajęć, gdzie nudziłem się i rozmawiałem ze znajomym na temat tego czy Piszczek jest wystarczająco dobry żeby grać w Realu (ankietę wrzuciła chyba fioletowa na fb). Z tego jak wyniki w pewnym momencie się zmieniły na korzyść Piszczka mieliśmy po prostu mega ubaw. Więcej luzu. Przeciętnego Hiszpana pierdoli to, że grupka kilku tysięcy osób się zbierze i wciśnie przycisk przy swoim rodaku w ankiecie.RealFan pisze:Śmieszne to może i było, ale za pierwszym razem. To jest już plaga praktykowana na różnych zagranicznych stronach od dawna. Tak, trzeba być zakompleksionym debilem, żeby wyszukiwać ankiet, organizować tego typu akcje i czerpać z tego pustą satysfakcję, że komuś wypaczyło się wyniki jakiejś sondy i pokazało, jacy Polacy są zajebiści. Takie drobne rzeczy też tworzą opinie o całym narodzie. To smutne po prostu.
Bart nie chodzi o to, czy ta sonda ma jakieś znaczenie czy nie. Chodzi o głupią mentalność polskiego Internetu. Niemcy na pewno nie byli zadowoleni, jak na stronie Kickera (?) było kiedyś tam głosowanie na najlepszego piłkarza Bundesligi, gdzie zaskakująco wygrał Lewandowski, a po sprawdzeniu IP okazało się, że zdecydowaną większość głosów na niego oddali Polacy. Po wspomnianym wcześniej przeze mnie głosowaniu na kierowcę też Hiszpanie zrobili w komentarzach niezłą jazdę po Polakach. Czemu to ma służyć?
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2012, 19:11
Przyzwyczaiłem się, ale tego nie rozumiem.bartbuks pisze:Nie przyzwyczaiłeś się?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 maja 2012, 19:19
AMEN? Proszę Cię... Zakompleksionym to trzeba być żeby się przejmować tym opinią Hiszpanów, Niemców czy kogokolwiek innego po czymś takim
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 09 maja 2012, 20:50
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 maja 2012, 23:15
j1mmy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio