Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 1010

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6208
Kibicuję: 4rsenal

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 maja 2012, 12:46

Pół na pół, chyba że zawalimy ostatnią kolejkę, to wtedy raczej odejdzie.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 maja 2012, 13:47

HELDER pisze:Przeciez ARSEnal ma najszersza kadre chyba ze wszystkich czlowych druzyn Europy, tam jest chyba ze 30(plus minus) pilkarzy w pierwszej druzynie i z 10 ciekawych pilkarzy na wypozyczeniach, wy co sezon kupujecie po 5-6 pilkarzy, nikt nie kupuje tyle co Wenger(takiej ilosci pilkarzy), i ciagle wam malo malo malo, ciagle wiecej wiecej wiecej, a moze to jest powod tego ze od 8 lat nie ma zadnego sukcsu? zwyczajny brak stabilizacji.
Czyli jesli wsadzimy do druzyny Bartleya, Boatenga, Brislen-Halla i Miquela jako rezerwowych stoperow to powiesz ze mamy szeroką kadrę bo 6 stoperów w niej jest?

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 maja 2012, 15:03

Obrazek

Nowe wyjazdowki. nie wiem jeszcze, co o nich sadze. :P

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 09 maja 2012, 15:07

van Persie prezentujący nową koszulkę, to jakiś znak, że jednak zostaje? :wink:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 maja 2012, 15:08

Bardzo ładne stroje macie na przyszły sezon. Mówię tu i o domowych, i o wyjazdowych.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6208
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 maja 2012, 16:47

Nikt tu nie napisał dotąd, że Boss ma nowego asystenta :)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 maja 2012, 17:04

No tak, przeciez odejscie asystenta nie oznacza automatycznie, ze jest nowy. Nie pomyslalem o tym. :P

Awatar użytkownika
Sensitive
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sensitive » 11 maja 2012, 7:50

W ostatniej kolejce PL w bramce Arsenalu ma podobno stanąć Łukasz Fabiański. Szczerze nie wiem czy się cieszyć, czy nie. Wojtek ostatnio obniżył trochę loty, a Fabian jeżeli zagra na maksimum swoich możliwości nie będę się "aż" tak martwił o tyły.

Hodgson pewnie jak zobaczy Łukasza w bramce od razu będzie kazał swoim naciskać go przy dośrodkowaniach :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2012, 10:08

http://www.weszlo.com/news/10434-Report ... ideo_-_akt

reporter Orange sport z wizyta u Wojtka.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 maja 2012, 16:19

Dzięki za link. Swietny. :)

Dochodzą jakieś słuchy, że podobno Wojtek ma problem z kontuzją i może jutro nie zagrać. Guardian o tym pisał. Wenger milczy. Mam nadzieję, że to bzdury, bo jeśli nie, to niechaj Bergkamp ma nas w swojej opiece, albowiem to najważniejszy mecz sezonu.

Dlaczego?
Bo ten mecz to róznica między tym

Obrazek

A tym

Obrazek

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 12 maja 2012, 18:56

Magnum pisze:
HELDER pisze:Przeciez ARSEnal ma najszersza kadre chyba ze wszystkich czlowych druzyn Europy, tam jest chyba ze 30(plus minus) pilkarzy w pierwszej druzynie i z 10 ciekawych pilkarzy na wypozyczeniach, wy co sezon kupujecie po 5-6 pilkarzy, nikt nie kupuje tyle co Wenger(takiej ilosci pilkarzy), i ciagle wam malo malo malo, ciagle wiecej wiecej wiecej, a moze to jest powod tego ze od 8 lat nie ma zadnego sukcsu? zwyczajny brak stabilizacji.
Czyli jesli wsadzimy do druzyny Bartleya, Boatenga, Brislen-Halla i Miquela jako rezerwowych stoperow to powiesz ze mamy szeroką kadrę bo 6 stoperów w niej jest?
chyba wiesz ze nie mowie o bartleyach ani o bentleyach. macie na wypozyczeniu takich pilkarzy jak chociaz denislon, benthner czy vela(dwa ostatni reprezentacji kraju!!), jakis japonczyk ktory juz ociera sie o reprezentacje. pokaz mi inny klub kotry ma tylu ludzi na wypozyczeniu. wy chcioecie tylko kupowac a potem wypozyczac jak sie nie sprawdzic w pol roku, historia z chamackiem to jest najlepszy przyklad idiotycznej - na moj gust - polityki wengera.

ciekawi mnie cholernie ciekawi mnie co bedzie z bellerinem, powiem wam tyle dopuki gosc byl w bcn gral w reeprezentacjach kraju teraz juz nie jest powolywany z tego co kumam. gosc mial papier podobnie jak merrida na wielkiego grajka, co sie z drugim stalo chyba kazdy wiem dzieki wengerowi i jego pomyslowi na mlodych.
io prosze nie pisac o cescu, bo dla mnie Cesc jest mocno srednim pilkarzem co zreszta w bcn widac naocznie, to jeden z slabyszych pilkarzy w druzynie.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 12 maja 2012, 19:31

HELDER pisze: chyba wiesz ze nie mowie o bartleyach ani o bentleyach. macie na wypozyczeniu takich pilkarzy jak chociaz denislon, benthner czy vela(dwa ostatni reprezentacji kraju!!), jakis japonczyk ktory juz ociera sie o reprezentacje. pokaz mi inny klub kotry ma tylu ludzi na wypozyczeniu. wy chcioecie tylko kupowac a potem wypozyczac jak sie nie sprawdzic w pol roku, historia z chamackiem to jest najlepszy przyklad idiotycznej - na moj gust - polityki wengera.

ciekawi mnie cholernie ciekawi mnie co bedzie z bellerinem, powiem wam tyle dopuki gosc byl w bcn gral w reeprezentacjach kraju teraz juz nie jest powolywany z tego co kumam. gosc mial papier podobnie jak merrida na wielkiego grajka, co sie z drugim stalo chyba kazdy wiem dzieki wengerowi i jego pomyslowi na mlodych.
io prosze nie pisac o cescu, bo dla mnie Cesc jest mocno srednim pilkarzem co zreszta w bcn widac naocznie, to jeden z slabyszych pilkarzy w druzynie.
Ty chyba nie widziales w akcji żadnego z tej trójki co wymieniłeś ... Denilson to koleś taki jak Ramsey ,może ciut lepszy czyli w skrócie kompletnie bezproduktywny , Bendtner to podobnie slaby piłkarz,raz mógł zabłysnąć dając nam cwiercfinal LM rok temu z Barcelona ,kompletnie niezasłużenie ale mógł,niestety jak to w jego zwyczaju spier... sytuacje w samej koncowce.Jak chodzi o Vela ,jestem za jego sprzedaniem ,nieźle mu idzie w Hiszpanii i może z 8 mln euro by się za niego wycisło.Dalej jest jeszcze ten japonczyk Myiachi(czy jakos tak w kazdym razie) on wroci z wypozyczenia i bedzie gral w przyszlym sezonie ,ale to "melodia przyszlosci" ,jest niezły ale będzie grał tyle co AOC w kolejnym sezonie.Jeszcze jeden piłkarz warty uwagi Frimpong ,bardzo ciekawy i on pewnie by gral defensywnego pomocnika gdyby (odpukać) w przyszłym sezonie M'Villa do nas nie zawitał a song byłby przesunięty przed niego.Co do reszty z wypożczenia się nie odniose ,bo ich poprostu nie znam,ale raczej nie ma już nikogo ciekawego.

Co do Cesca,nazwanie go "mocno srednim" pilkarzem raczej trzeba traktować w kategoriach żartu.Koles w FCB jest rzucany po wszystkich pozycjach poczynając od środka pomocy po atak i w ten sposób zabijają go tam.IMO początek sezonu miał bardzo dobry,potem trochę przygasł ,ale to jego pierwszy sezon i daje głowę ,że będzie z niego tam wielki piłkarz tak jak w Arsenalu.CO do Chamkach ,grał całkiem nieźle na początku ,ale wiadomo z Robinem nie miał szans wygrać rywalizacji ,tak samo do odstrzału jak ten koreaniec z Monako.Jeszcze jedno jak twierdzisz ,że on był w tym sezonie jednym ze słabszych w FCB to Ty chyba nie widziałes Pedro ,a ogladam Barcelona co mecz i to co on wyprawia to jest jakies nieporozumienie ,w każdym innym klubie już by go wyj**** na zbity pysk.

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 12 maja 2012, 19:42

Smashing Pumpkins pisze:
Ty chyba nie widziales w akcji żadnego z tej trójki co wymieniłeś ... Denilson to koleś taki jak Ramsey ,może ciut lepszy czyli w skrócie kompletnie bezproduktywny , Bendtner to podobnie slaby piłkarz,raz mógł zabłysnąć dając nam cwiercfinal LM rok temu z Barcelona ,kompletnie niezasłużenie ale mógł,niestety jak to w jego zwyczaju spier... sytuacje w samej koncowce.Jak chodzi o Vela ,jestem za jego sprzedaniem ,nieźle mu idzie w Hiszpanii i może z 8 mln euro by się za niego wycisło.Dalej jest jeszcze ten japonczyk Myiachi(czy jakos tak w kazdym razie) on wroci z wypozyczenia i bedzie gral w przyszlym sezonie ,ale to "melodia przyszlosci" ,jest niezły ale będzie grał tyle co AOC w kolejnym sezonie.Jeszcze jeden piłkarz warty uwagi Frimpong ,bardzo ciekawy i on pewnie by gral defensywnego pomocnika gdyby (odpukać) w przyszłym sezonie M'Villa do nas nie zawitał a song byłby przesunięty przed niego.Co do reszty z wypożczenia się nie odniose ,bo ich poprostu nie znam,ale raczej nie ma już nikogo ciekawego.

Co do Cesca,nazwanie go "mocno srednim" pilkarzem raczej trzeba traktować w kategoriach żartu.Koles w FCB jest rzucany po wszystkich pozycjach poczynając od środka pomocy po atak i w ten sposób zabijają go tam.IMO początek sezonu miał bardzo dobry,potem trochę przygasł ,ale to jego pierwszy sezon i daje głowę ,że będzie z niego tam wielki piłkarz tak jak w Arsenalu.CO do Chamkach ,grał całkiem nieźle na początku ,ale wiadomo z Robinem nie miał szans wygrać rywalizacji ,tak samo do odstrzału jak ten koreaniec z Monako.Jeszcze jedno jak twierdzisz ,że on był w tym sezonie jednym ze słabszych w FCB to Ty chyba nie widziałes Pedro ,a ogladam Barcelona co mecz i to co on wyprawia to jest jakies nieporozumienie ,w każdym innym klubie już by go wyj**** na zbity pysk.
odnisoe sie tylko do tego co wyboldowalem - a wiec po jakiego czorta go kupowal Wenger???

// co do CESCA nie bede dyskutrowal, wiem ze moje zdanie moze byc kontrowersyjne, ale nie zmienie go poki co, dla mnie jest jedna z najwiekszych klap trenferowych ostatnich lat (biorac pod uwage cene i oczekiwania)
Ostatnio zmieniony 12 maja 2012, 19:43 przez HELDER, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Sensitive
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sensitive » 12 maja 2012, 19:42

W tym co napisał HELDER wcześniej jest trochę prawdy, i piszę to jako kibic Arsenalu. Też mam wrażenie, że największą wadą w Arsenalu jest stabilizacja składu. :|

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 12 maja 2012, 19:46

CO do Wengera ,ma różnego typu odchyly ,facet się starzeje ,nikt nie jest idealny i tak samo jest z Fergie w Utd.Mam nadzieję ,że i tak będzie tu pracował ile się da ,bo godnego następcy to ja nie widze.

Co do ceny Cesca i tak moim zdaniem poszedł po promocyjnej cenie ,z szacunku do niego za całokształt gry w AFC i dlatego że Fabregas usilnie na transfer pewnie naciskał.Teraz ludzie tacy jak Stuart Downing przechodzą za 20 mln funtow ,to Fabregas nie jest wart 25 mln euro ?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2012, 19:50 przez Smashing Pumpkins, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”