Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 maja 2012, 17:59
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 maja 2012, 18:01
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sensitive » 13 maja 2012, 18:02
Sensitive
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 maja 2012, 18:03
Ozdobny pisze:Bardzo fajny mecz. Cały sezon trzymałem kciuki za City, bo nie chciałem aby United znow wygrało mistrza. Piorunujaca końcówka jedynego prawdziwego klubu z Manchesteru. Zasłużone mistrzostwo. Gratulacje.
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 maja 2012, 18:03
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 13 maja 2012, 18:04
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 13 maja 2012, 18:10
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 maja 2012, 18:12
Mieszkam w Anglii i wiem co mówie.MGiggs pisze:Ozdobny pisze:Bardzo fajny mecz. Cały sezon trzymałem kciuki za City, bo nie chciałem aby United znow wygrało mistrza. Piorunujaca końcówka jedynego prawdziwego klubu z Manchesteru. Zasłużone mistrzostwo. Gratulacje.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 13 maja 2012, 18:13
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 13 maja 2012, 18:14
Tak więc wytłumacz nam wszystkim tu zgromadzonych, czemuż to City, klub z mizerną historią jest jedynym prawdziwym klubem w Manchesterze.Ozdobny pisze:Mieszkam w Anglii i wiem co mówie.MGiggs pisze:Ozdobny pisze:Bardzo fajny mecz. Cały sezon trzymałem kciuki za City, bo nie chciałem aby United znow wygrało mistrza. Piorunujaca końcówka jedynego prawdziwego klubu z Manchesteru. Zasłużone mistrzostwo. Gratulacje.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 maja 2012, 18:29
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 maja 2012, 18:30
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 maja 2012, 18:31
Oczywiście, że tak! Wcale temu nie zaprzeczam. Z drugiej strony nie mieszkam w Turynie, aby sie tym przejmować.Dr.Football1 pisze:Ale Ozdobny,podobnie jest chyba w Turynie z kibicami Juve i Torino
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 maja 2012, 18:31
Nie mam pojęcia o podziale sympatii kibicowskich w Manchesterze, ale historia nie jest żadnym argumentem w tej kwestii - w Turynie liczy się tylko Torino i tak jest od wielu, wielu lat - czy Juventus wygrywał LM czy kupował mistrzostwo, to zawsze Turyn był wierny Bykom.Tak więc wytłumacz nam wszystkim tu zgromadzonych, czemuż to City, klub z mizerną historią jest jedynym prawdziwym klubem w Manchesterze.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 13 maja 2012, 18:32
Komentatorzy Canal+ to frajerzy, którzy byli chyba za United. Ja wyłączyłem fonię bo ich słuchać nie miało sensu.BarcaQzYN pisze:Po bramce na 2-1 dla QPR, komentatorzy na Canal+ stwierdzili, że bycie kibicem City to musi być prawdziwy koszmar.
Chyba każdy kibic na świecie chciałby przeżyć taki koszmar !
Gratulacje!
darek123
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio