Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 maja 2005, 12:27
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2005, 12:29
Tam byla emotka, "wink"--> przymrozenie oka. I nawet jak by ktos mial brac to doslownie, to chodzilo mi o 'fanow' typu Nowaczek, Mikusinski.Corinthians pisze:Dlaczego tak sądzisz Lakier?
Ja lubie Real od dzieciństwa i od dzieciństwa nie cierpię Bracy i nawet jak będę miał 100 lat to ich nie polubię. A to, że Real nic nie zdobył to nie powód, żeby go odrzucać.
Kierując się Twoim "rozumowaniem" wynika, że Ty polubiłeś Barce w tym sezonie bo zaczęła wygrywać.
Ja nie zmieniam ulubionych klubów jak rękawiczki bo wtedy bym nie mógł się nazwać kibicem. To jest wielka przyjemnośc gdy twój klub po wielu latach coś osiągnie.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 maja 2005, 16:39
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 15 maja 2005, 16:42
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 15 maja 2005, 17:26
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 15 maja 2005, 17:49
Ta Baqu, Fuera Laporta, bo doprowadził do odrodzenia wielkiej Barcelony, i wprowadzenia reklam na które zgodziło się większość 'socios' (którzy są zdecydowanie większymi kibicami FCB niż Ty), które mają zaprzestać długom, bo jak wiadomo od 2006 roku w CL będą mogły grać tylko kluby bez NAJMNIEJSZYCH długów.Baqu pisze:Laporta ?
chce wprowadzić reklamy na koszulkach i zmienić 106 letnią tradycję !
chcial pozyskac Beckhama ! uff ale mamy farta ze nie chcial do nas przejsc i kupiliśmy Ronaldinho
ostatnio pokłucił się z Rosselem, ktory pilotował wszystkie najlepsze transwery Barcelony.... dzieki niemu mamy tak dobrych graczy. I podobno Laporta chce zeby Rossel odszedl pod koniec tego sezonu
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 15 maja 2005, 17:53
maciejdas26

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 15 maja 2005, 17:55
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 maja 2005, 21:24
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 maja 2005, 9:52
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 maja 2005, 10:38
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 16 maja 2005, 15:36
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 maja 2005, 15:57
Ale powiedz mi mój drogi, co ma 'czarna małpa' do jego zachowania? Bo ja, jako głupia 12-latka, nie rozumiem... Czy to miała być jakaś metafora? Bo nie wiem...Wstyd, czysty wstyd. Barcelona powinna sie wstydzic ze ma takiego pilkarza jak Samuel Eto´o, ktory tuz po zdobyciu mistrzowskiego tytulu zaczol spiewac: "Madrid, cabron, saluda al campeon" czyli przetlumaczajac na jezyk polski: " Madrycie, skurvielu, zasaluduj mistrzowi". Pilkarz tak wielkiej klasy, nie powinien tak zwarac sie do wielkiego rywala. To jest poprostu brak szacunku, i kultury.
Ps. I on sie puzniej dziwi i zali ze wszyscy go przezywaja "czarna malpa". Teraz to dopiera go beda przezywac i straszyc.
co ciekawe na oficjalnej stronie madryckiej druzyny mozna przeczyatc ze te slowa bardzo "skrzywdzily" fanow realu i "moga rozwijac przemoc".
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 16 maja 2005, 16:08
Ma duzo wspulnego. Po pierwsze ten pilkarz nie jest lubiany nigdzie, tylko w Cataluni, wlasnie za tego typu komentarze. On byl pierwszym ktory powiedzial jeszcze na 9 kolejek przed koncem sezonu ze Barcelona ma tytul w kieszeni, podczas gdy Laporta, Ronaldhinio nie chcieli nic mowic z "szacunku dla innych druzyn" tak jak to oni mowili. Jest wiele waznych kwesti w tej sprawie i nie chce mi sie ich rozwijac.Ale powiedz mi mój drogi, co ma 'czarna małpa' do jego zachowania? Bo ja, jako głupia 12-latka, nie rozumiem... Czy to miała być jakaś metafora? Bo nie wiem...
Nie, moja droga tutaj sie myslisz. Ja nie jestem rasista. Moze i wynioslas takie stwierdzenie z tego co napisalem, ale tak nie jest. Mi Eto´o nie przeszkadza w niczym, oprucz tego ze strzla gole dla druzyny ktorej nie lubie. Ale tobi to tez wiele innych pilkarzy, bialych czy czarnych to nie ma znaczenia.Ty jesteś rasistą
i kto za nich odpowiada? Juz od ldawna wiadomo ze kibice realu sa rasistami, nie wszyscy, ale wiele z nich. To sa tylko kibice, nie mozesz oceniac ich tak jak sie ocenia pilkarzy.Poza tym od lat w podobny sposób ('Barcelona, cabron, saluda al campeon') krzyczeli kibice Realu
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 maja 2005, 16:08
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio