Liverpool (zbiorczy) - Strona 438

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 maja 2012, 21:28

Ramirez to byłby bardzo dobry ruch transferowy.Miałem przyjemność oglądać w tym sezonie ze 2 czy 3 mecze z udziałem Bologni i Urugwajczyk zrobił na mnie naprawdę świetne wrażenie.Młody,szybki i przebojowy a do tego dobrze wyszkolony technicznie.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 16 maja 2012, 21:34

Swoją drogą, Hoilettowi nie kończy się czasem kontrakt za 1,5 miesiąca? Łączono go z Wami? Bo co by nie mówić, gość byłby idealnym ruchem dla takiego Liverpoolu, Downing idzie na wieczną ławkę, a w pierwszym składzie pyka sobie energiczny skrzydłowy. Szkoda, że Chelsea pewnie nawet palcem po niego nie kiwnie, bo Junior jest lepszy od Maloudy i Kalou razem wziętych.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 maja 2012, 21:36

Mówiło się o Hoilettcie już zimą. Chyba nawet The Times pisał o tym zawodniku. Warto przy nim dodać, że mimo kończącego się kontaktu Hoilett nie będzie do wzięcia za darmo. Sprawa podobna do transferu Sturridge'a do Chelsea.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 maja 2012, 21:39

Benitez będzie co konferencje płakał że ma mniej kasy do wydania od MU choć za swoich czasów wydał więcej.Chyba 1 trener które SAF nie lubi a poziom jego debilnych przemówień jest nie do pobicie dla każdego więc chętnie bym go widział w Liverpoolu, znowu dostanie mase kasy i będzie sciągał cudaków i płakał że SAF kupił gwiazde za 30 choć on na 5 ogórków wyda 40.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 maja 2012, 21:41

Swoją drogą Martinez był chyba jednym z nielicznych trenerów w lidze, który wspierał Beniteza w jego słownych utarczkach z Fergusonem. Tak w ramach ciekawostki.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 maja 2012, 21:49

Nie lepiej postawić na kogoś z wizją? Kogoś którego taktyka akurat do kadry Liverpoolu pasuje bardzo dobrze? Benitez już swoje pokazał pokazał swoją filozofie i wątpie by ją zmienił będąc na emeryturce

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 maja 2012, 21:58

Ale ja nie mówię, że chciałbym akurat Beniteza (chociaż uważam, że byłby lepszy od Dalglisha). Chciałbym młodego trenera właśnie z wizją drużyny, o której pisałeś. Jestem przekonany, że FSG również szuka kogoś takiego i właśnie dlatego odpadają tacy trenerzy jak wspomniany wcześniej van Gaal czy Capello, którzy szukają pracy. Nie wiem tylko, kto spełnia takie kryteria. Rodgers, Martinez i Villas-Boas przychodzą mi do głowy z tych realnych opcji. Ten ostatni nie dostał moim zdaniem prawdziwej szansy w Chelsea i za szybko zrezygnowano z jego usług. Tutaj miałby większe szanse na forsowanie swojej wizji drużyny, a jego przyszłościowe wizje, na które narzekali zawodnicy Chelsea, na pewno spotkałyby się z przychylną opinią Henry'ego, który myśli podobnie.

Wydaje mi się, że Liverpool w przyszłym sezonie poprowadzi ktoś z trójki Benitez/Villas-Boas/Martinez.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 maja 2012, 22:35

Been told Martinez, Lambert, Rodgers & Rafa aren't even on the new #LFC manager shortlist.
:think:

Do tego podobno Villas-Boas odrzucił ofertę Romy.

Guardian łączy z Liverpoolem Deschampsa, AVB i Kloppa. Podobno. Nie chce mi się szukać na ich stronie. Samo info na forum lfc.pl się pojawiło. Klopp odpada, to można powiedzieć od razu. Nie ma na niego najmniejszych szans. Coraz więcej się o AVB mówi.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 maja 2012, 18:58

Liam Tomkins
It looks as though Roberto Martinez and Brendan Rodgers will be interviewed by #LFC next week.

Edit: Paul Tomkins @paul_tomkins
As far as I'm aware the Director of Football is already identified and presumably involved in interview process. #LFC

Edit: Chodzą także plotki, że rozpoczęto (również?) rozmowy z AVB. Mniej wiarygodne info.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2012, 20:24 przez Sergek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 maja 2012, 19:22

Whelan właśnie potwierdził, że wydał Liverpoolowi pozwolenie na negocjacje z Martinezem.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 maja 2012, 20:42

1) Podobno mamy nowego dyrektora ds. komunikacji. Jegomość ten zwie się Jen Chang.

2) BBC Sport na Twitterze donosi także, że SC nie opuścił klubu.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 18 maja 2012, 15:09

Obrazek
:lol:
Gdy wszyscy zaczęli śmiać się z Liverpoolu Ci to szybko usuneli ale screenshoty pozostały :rotfl:

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 20 maja 2012, 12:58

Kajo, jesteś durniem i napinaczem. i dysortografem :D

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 20 maja 2012, 15:46

moja_stopa pisze:Kajo, jesteś durniem i napinaczem. i dysortografem :D
Wyjmij stopę z buzi, gdy do mnie mówisz.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 20 maja 2012, 17:22

Youssouf Mulumbu napisał na swoim twitterze, że w następnym sezonie zagra w którymś z trzech klubów- Liverpool, Newcastle, Chelsea.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”