Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 maja 2012, 23:58
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2012, 0:14
Really?Ten obrazek krążył prawie cały dzień po necie ale strona Sky tego nie potwierdziła więc nie ma nad czym się rozwodzić i czym się jarać IMO
Ja nie wkleiłem tego tutaj po to aby się jarać. Ot dla ciekawostki. Szczerze mówiąc nie wiem jakoś mnie to specjalnie nie pasjonuje. Gdyby chodziło o Modrica to bym się jarał strasznie. Pewnie powodów jest parę Hazarda nigdy na żywo w całym meczu nie widziałem, ale z tego co wiem to nie bardzo on pasuje do nas na środek pola, tylko na skrzydło. A tam mamy jakość. NIe chcę mi się również wierzyć, żebysmy przeszli na stałe na 4-2-3-1. Więc jak przyjdzie to fajnie, ale jak nie przyjdzie tragedii nie będzie, może wtedy zwrócimy się po Luke?Sky Sports sources understand that Hazard favours a move to Old Trafford, which would represent a significant coup for Sir Alex Ferguson.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 maja 2012, 0:22
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 maja 2012, 21:39
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 maja 2012, 21:54
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2012, 21:58
MGiggs pisze:Hazard wg agenta zadecydował i oglosi wszystko po meczu z Anglią.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 maja 2012, 22:05
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 maja 2012, 14:01
Ja spotkałem się z nieco inną wersją. Hazard dogadał się z trzema klubami i spośród tych dopiero wybierze jeden, co zrobi przed wyjazdem na urlop (2 czerwca), ale właśnie po meczach towarzyskich. Sam jestem strasznie ciekaw gdzie trafi, bo to piłkarz, którego grę ogląda się z przyjemnością.MGiggs pisze:Hazard wg agenta zadecydował i oglosi wszystko po meczu z Anglią.Ja się od początku nie łudzę kiedy do gry weszło City żę coś z tego będzie.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 23 maja 2012, 14:03
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 maja 2012, 14:08
A jak sie okaze w przyszlym tygodniu, ze jednak idzie do Chelsea to bedziesz odszczekiwalKajoFC pisze:Słyszałem, że on bardziej potrzebuję alfonsa niż agenta patrząc po tym jak się szmaci na lewo i prawo.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 maja 2012, 14:20
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 maja 2012, 14:39
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 maja 2012, 14:45
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 maja 2012, 14:48
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 23 maja 2012, 14:53
Właśnie raczej nie. Talentu i umiejętności nikt mu nie odmówi, ale to jak zmienia zdanie co chwilę w dodatku to, że Chelsea wygrała LM zmusiło go do zastanowienia się jeszcze raz. Myślę, że to pozostawia niesmak u fanów wszystkich zainteresowanych drużyn.Emerald pisze:A jak sie okaze w przyszlym tygodniu, ze jednak idzie do Chelsea to bedziesz odszczekiwalKajoFC pisze:Słyszałem, że on bardziej potrzebuję alfonsa niż agenta patrząc po tym jak się szmaci na lewo i prawo.
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio