I zostajemy z Boenishem, ktory ostatnio na jakims powaznym poziomie gral ze dwa lata temu
Mam nadzieje, ze bedzie gotowy na Grecje.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 maja 2012, 18:20
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 maja 2012, 18:22
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 maja 2012, 18:54
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 24 maja 2012, 18:55
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2012, 18:56
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 maja 2012, 19:12
To by nie był nawet aż tak wielki come back, bo Dudka jeszcze w tym sezonie grywał w Auxerre na lewej obroniegrzegorzfcb pisze:No, jeszcze jest mozliwy wielki comeback Dudki na lewą obronę![]()
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 24 maja 2012, 19:58
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 24 maja 2012, 20:09
sam się wypierdol - Jak mnie irytuje ta Polska mentalność, a klaunów na wzór Tomaszewskiego nie chce mi się komentować.cloner pisze:I kolejny dobry news. Coraz większe szanse na 3 porażki i wypierdolenie obcokrajowców + trenera.
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 maja 2012, 20:35
A może jednak Ty? Bo cloner ma akurat oczywistą rację.Kesz pisze:sam się wypierdol - Jak mnie irytuje ta Polska mentalność, a klaunów na wzór Tomaszewskiego nie chce mi się komentować.cloner pisze:I kolejny dobry news. Coraz większe szanse na 3 porażki i wypierdolenie obcokrajowców + trenera.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 maja 2012, 20:46
Oczywista racja to trzymanie kciuków za blamaż Polski? żal mi was.Cris7 pisze:A może jednak Ty? Bo cloner ma akurat oczywistą rację.Kesz pisze:sam się wypierdol - Jak mnie irytuje ta Polska mentalność, a klaunów na wzór Tomaszewskiego nie chce mi się komentować.cloner pisze:I kolejny dobry news. Coraz większe szanse na 3 porażki i wypierdolenie obcokrajowców + trenera.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 24 maja 2012, 20:57
A mi ciebie.sbQ pisze:A mi ciebie.League pisze:Oczywista racja to trzymanie kciuków za blamaż polski? żal mi was
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 24 maja 2012, 20:58
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 maja 2012, 21:04
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 maja 2012, 21:06
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2012, 21:31
Ale i tak nie wiedzą, co ten Orzełek dla nas znaczy. Co taki Perquis może wiedzieć o Polsce i Polakach. Gra w silnej lidze i dostał powołanie, niestety.piotrcies pisze:ale mimo wszystko ci ludzie grają w narodowych barwach, mają na piersi Orzełka.
Dwie sprawy:Kesz pisze:sam się wypierdol - Jak mnie irytuje ta Polska mentalność, a klaunów na wzór Tomaszewskiego nie chce mi się komentować.cloner pisze:I kolejny dobry news. Coraz większe szanse na 3 porażki i wypierdolenie obcokrajowców + trenera.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio