Jakby coś takiego odwalili z Grecją itd. to by ich chyba z zlinczowali.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 02 cze 2012, 17:53
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 cze 2012, 18:16
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 cze 2012, 18:58
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 02 cze 2012, 19:01
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 cze 2012, 19:03
Tak jestBarcaQzYN pisze:Dobrze usłyszałem, że po bramce Wasilewskiego z karnego Szpaq powiedział: "Na raty, ale jest bramka" ?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 02 cze 2012, 19:04
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 02 cze 2012, 19:05
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 cze 2012, 19:12
Przecież ten farbowany lis był najgorszy na boiskusickstick pisze:Boenisch - ma ciąg na bramkę, niezłą technikę i jest wysoki, przez co przydaje się przy wybiciach piłki
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 cze 2012, 19:14
Boenisch - ma ciąg na bramkę, niezłą technikę i jest wysoki, przez co przydaje się przy wybiciach piłki
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 02 cze 2012, 19:17
Próbując zrozumieć twoje stanowisko przypomniało mi się, że notował bardzo niedokładne dośrodkowania. Mi się jego występ podobał, skoro uważasz że był najgorszy na boisku to chyba nie widziałeś 11 Andorczyków, polskich zmienników (bez wyjątku), Polańskiego i... Piszczka, który na przeciwległej stronie wnosił może 1/4 tego co Boenisch.cloner pisze:Przecież ten farbowany lis był najgorszy na boiskusickstick pisze:Boenisch - ma ciąg na bramkę, niezłą technikę i jest wysoki, przez co przydaje się przy wybiciach piłki
Poprzednich meczy nie oglądałem, ale dzisiaj to on parł do przodu co akcję, panie scoucieDr.Football1 pisze:Przeciez on w tych trzech meczach moze z 5 razy przekroczyl linie srodkowa
![]()
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 cze 2012, 19:18
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 cze 2012, 19:19
Również nie rozumiem, czemu pierwszym zmiennikiem na skrzydła głównie w miejsce Rybusa jest Mierzejewski. Po pierwsze dla mnie on jest bardziej środkowym ofensywnym pomocnikiem jak na skrzydło dla mnie nieco za wolny, za mało błyskotliwy i za słaby ma drybling, wszystkie te cecha ma lepsze Grosik i to on powinien być pierwszym do wejścia z ławki. Na podmęczone przeciwnika pasuje jak ulał.Mam nadzieje,ze jokerami w razie draki beda Wolski i Grosik. Mierzejewski jest marny. Cien zawodnika sprzed kilku miesiecy.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 02 cze 2012, 19:38
Akurat dzisiaj zagral solidnie, rozumiem nienawisc do farbowanych lisow, ale nie powinna ona przeslaniac tego co faktycznie dany zawodnik pokazuje na boisku....cloner pisze:Kilka fauli, masa strat, do tego nieudane dośrodkowania, Boenisch prezentuje obecnie poziom trzeciej bundesligi.
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 cze 2012, 19:41
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 02 cze 2012, 19:43
Gall
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio