Siłownia - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 16 maja 2005, 20:16

no powaga. tylko, ze to nie jest te zwykle wyciskanie, idz tez na to pewnie 'wycisniesz' z 200 albo wiecej, jak laski sobie ze 120 poradzily :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 maja 2005, 20:20

forzaROSSONERI pisze:no powaga. tylko, ze to nie jest te zwykle wyciskanie, idz tez na to pewnie 'wycisniesz' z 200 albo wiecej, jak laski sobie ze 120 poradzily :)
ja jestem kulturalny to sie z Was nie bede nabijac, ale napewno nie piszesz prawdy, ja wyciskam na klate tylko 100kg

pozdro

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 16 maja 2005, 20:24

hehe mowie Ci, ze to nie bylo wyciskanie na klate ( w tym bym chyba nawet 10 kg nie uniosla) tylko jakies glupie cwiczonko na atlasie co sie wlazi pod to, te "poduszki" takie masz na ramionach i wstajesz do gory, takie przysiady robisz jakby :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 maja 2005, 20:26

forzaROSSONERI pisze:hehe mowie Ci, ze to nie bylo wyciskanie na klate ( w tym bym chyba nawet 10 kg nie uniosla) tylko jakies glupie cwiczonko na atlasie co sie wlazi pod to, te "poduszki" takie masz na ramionach i wstajesz do gory, takie przysiady robisz jakby :)
??? ze co ?? jakies poduszki :D pierwsze slysze :D no ale moze :D

pozdrawiam

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 16 maja 2005, 20:32

hehe nie wiem jak to sie fachowo nazywa :lol: hehe
kurde nie wiem jak to mam wytlumaczyc, jak sa na atlasie te ciezarki to do tego jest przyczepione to cos co sie podnosi i to jest metalowe, wiec zeby sie nie wbijalo nigdzie to to jest owiniete w takie "poduszki" hehe :lol: no i w tym cwiczeniu sie pod to wchodzi i podnosi do gory :)

jak kiedys bedziesz to wez sobie zobacz, to chyba wlasciwie na nogi powinno dzialac ale ja to zle podnosilam i mnie caly kregoslup pozniej bolal :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”