Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 cze 2012, 16:10
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 03 cze 2012, 16:11
Jeszcze nieHazard już oficjalnie
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 03 cze 2012, 16:13
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 03 cze 2012, 16:30
Dobra, skoro poważnie pytasz, to odpowiem. The Times to w tej chwili u mnie absolutny nr jeden, jeśli chodzi o wiarygodność. W kwestiach związanych z Liverpoolem są naprawdę bardzo dobrze poinformowani. Jednak nie powinno to dziwić - Evans, który jest tam redaktorem naczelnym sekcji poświęconej piłce nożnej i Barrett są kibicami Liverpoolu. Do tego dochodzą Rory Smith i Kay, który zdaje się jest kibicem Manchesteru United (nie dam sobie ręki uciąć, ale tak mi się wydaje). Liverpool Echo to również dobre źródło informacji, ale wyłącznie dla kibiców Liverpoolu i Evertonu. Jednak oni również stracili w ostatnim czasie na wiarygodności, głównie za sprawą Barretta, który zostawił ich na rzecz The Times. Guillem Balague, pisujący dla różnych gazet, to kolejna osoba, którą warto śledzić (na twitterze i blogu - guillembalague.com). Hiszpan oczywiście nie jest nieomylny, ale z tego co pamiętam był jedną z pierwszych osób piszących o transferze Torresa do Chelsea. Całe BBC, o którym już wspomniał Kajo. Ostatnio dosyć często tam zaglądałem, bo byli naprawdę dobrze poinformowani w kwestii zmiany trenera w Liverpoolu. Wybiórczo śledzę również The Independent. Herbert to chyba ich najpoważniejszy dziennikarz. Miał rację odnośnie tego, że Liverpool nie chce zatrudnić Villasa-Boasa, chociaż pojawiały się w mediach odmienne informacje. Jest kibicem City i w sprawach tego klubu jest naprawdę bardzo dobrze poinformowany. Do tego Guardian, ale tutaj żadnego konkretnego dziennikarza nie wyróżnię.Kamil pisze:Oj Damianie, ale ja pytam na poważnie. Najczęściej wchodzę na SS, żeby obczaić co tam słychać w klubach i o jakiś transferach bardziej poważnych przeczytać, a nie plotkach. Jeśli nie tam to powiedz mi gdzie mam wchodzić by mieć info w miarę poważne?
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 cze 2012, 17:11
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 03 cze 2012, 17:26
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 07 cze 2012, 16:32
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 cze 2012, 18:10
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 07 cze 2012, 18:36
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 cze 2012, 19:25
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tommyscouser » 08 cze 2012, 3:32
Dokładnie. Odkąd odszedł O`Neill z drużyny która potrafiła ograć najlepszych stali się drużyną walczącą o ligowy byt do ostatniej kolejki.Villa ma niezłych grajków i spokojnie górna pozycja tabeli , to co zrobił z nimi były trener to była jakaś komedia, z takimi graczami grac taką pyte.
tommyscouser
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 cze 2012, 8:29
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 cze 2012, 8:34
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 cze 2012, 8:41
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 cze 2012, 10:28
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin