Polska kadra na Euro - Strona 16

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 94

Re: Knajpa, czyli swobodnie o Ojro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 cze 2012, 20:08

Smuda już przed meczem powiedział: "jeżeli w 60 czy 70 minucie będzie remis to na pewno nie rzucimy się do ataku. Remis to nie jest zły wynik".

Dziwię się, że po meczu nie skakał z radości bo zrealizował swój plan w 100% .

Szczęsny nie gra z Rosją. Przydałby się Boruc, co Smuda?
Tytoń ładnie wszedł, obronił karnego (wiedziałem, że to obroni, bo potrafi zajebiście karne bronić) i chwała mu za to. Jeżeli spisze się dobrze w meczu z Rosją, będzie zajebiście. Gorzej jak coś odjebie.

Jeżeli nie wyjdziemy z tej grupy Smudę powinna czekać kara śmierci.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Re: EURO 2012: GRUPA A - Czechy, Grecja, Polska, Rosja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 08 cze 2012, 20:10

Boenisch akurat zagrał całkiem całkiem. Nie było pałera po prostu.
Nic się nie stao.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 cze 2012, 20:11

Kesz pisze: a jakiś plus o Polsce ? Polaku za dyche...

typowo Polski psia jego mać - takich się wstydzę.
Żałosny naród na tym forum, przynajmniej nasi dobrze dopingowali na stadionie.

:lol:

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Re: Polska kadra na Euro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 08 cze 2012, 20:15

Boenisch zagrał dobrze? Przecież w pewnym fragmencie meczu Ninis kręcił nim niemiłosiernie. Przez całe spotkanie przegrywał mnóstwo pojedynków w obronie, a w ataku był niedokładny.

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 08 cze 2012, 20:15

Pewności nie ma że Boruc by coś bronił . Jego czas minął 4 lata temu . Tytoń pokazał klasę ,ale co z tego jak obrona daje dupy częściej niż prostytutki przy drogach . Nie ma gry z przodu , nie ma gry w środku , to nie ma i zwycięstwa . Smuda nawymyślał nam zawodników do kadry a teraz te jego farbowane lisy pokazują ile są warci . Przewiduje że właśnie straciliśmy awans .

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 94

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 cze 2012, 20:18

lukinis131 pisze:Pewności nie ma że Boruc by coś bronił . Jego czas minął 4 lata temu . Tytoń pokazał klasę ,ale co z tego jak obrona daje dupy częściej niż prostytutki przy drogach . Nie ma gry z przodu , nie ma gry w środku , to nie ma i zwycięstwa . Smuda nawymyślał nam zawodników do kadry a teraz te jego farbowane lisy pokazują ile są warci . Przewiduje że właśnie straciliśmy awans .
Sorry, ale Boruc broni w bardzo mocnym włoskim klubie i jest uznawany ciągle za jednego z najlepszych w Serie A.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 08 cze 2012, 20:20

lukinis131 pisze:Pewności nie ma że Boruc by coś bronił . Jego czas minął 4 lata temu . Tytoń pokazał klasę ,ale co z tego jak obrona daje dupy częściej niż prostytutki przy drogach . Nie ma gry z przodu , nie ma gry w środku , to nie ma i zwycięstwa . Smuda nawymyślał nam zawodników do kadry a teraz te jego farbowane lisy pokazują ile są warci . Przewiduje że właśnie straciliśmy awans .
Ta a jeśli chodzi o grę Polaków, to chyba przegapiłeś pierwszą połowę, gdzie grali koncertowo. W drugiej połowie zgasło, szybko stracona bramka, Grecy odżyli a my się zagubiliśmy... Twoja wypowiedź w żadnym wypadku nie jest obiektywna - dlatego też, gówno warta.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8762
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 cze 2012, 20:20

Kesz pisze:a jakiś plus o Polsce ? Polaku za dyche...

typowo Polski psia jego mać
- takich się wstydzę.

btw. ponoć u ciebie miało być "fuck euro" ...
Języka się naucz najpierw. A fuck euro jak najbardziej, dlatego remis mnie cieszy, szkoda że nie przegrali. Oczywiście zapomnialem napisać na plus Lewandowski, ale to chyba oczywiste w jego przypadku.

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 08 cze 2012, 20:22

cloner pisze:

- takich się wstydzę.

Języka się naucz najpierw. A fuck euro jak najbardziej, dlatego remis mnie cieszy, szkoda że nie przegrali. Oczywiście zapomnialem napisać na plus Lewandowski, ale to chyba oczywiste w jego przypadku.
Dlaczego chciałeś żeby przegrali ?

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 08 cze 2012, 20:24

cloner pisze:

- takich się wstydzę.

Jest opcja ignorowania na tym forum ?
Po prostu posty tego $#%$#% mnie tak irytują, że mam ochotę odpalić mu niezłą wiązankę... Chciał bym nie widzieć jego postów, jest taka opcja na forum ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2012, 20:24

Niedosyt pozostaje bo po 1 połowie wszystko wskazywało na to, że wygramy. Kontrolowalismy grę, prowadziliśmy 1:0 mieliśmy gracza więcej na boisku i ... chyba uwierzyli, że już wygralu. Obrona fatalnie i Wojtek też się nie popisał. Najpierw z Wasylem chyba sie zderzył, później nie wiem czy tam spalonego nie było, czy był, ale jak już wyszedł sam na sam, to nawet niech uderzy, nawet niech strzeli, ale po co go faulować ....
NIe pojmuje tego, grali z przewagą i zamiast skrzydłami atakować, walili środkiem. Piszczek jeszcze czasem się włączał na skrzydle, ale Benisz fatalnie, do tego w obronie żenujący. Ktoś tam pisał, ze gral nieźle - a guzik. Fatalnie w defensywie, ogrywany przez Greków, to Ruski wiatrak z niego zrobią, wolny, ociężały. Wawrzyniak powinien wejść.
Teraz sie modlić o remis Ruskich z Czechami i ten remis nie będzie taki tragiczny

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 08 cze 2012, 20:27

Ja braku zmian Smudzie dkońca życia nie wybaczę :P

Na poważnie, to jest jeden zwyciezca tego meczu - trener Fernado Santos, 3 zmiany, dwie kluczowe i wprowadzenie solidnego w końcówce Fortunisa.
Papdopulos i Salpigidis dali świetne zmiany :brawo:

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6307
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 cze 2012, 20:29

Pierwsze pół godziny świetne, co się stało potem? Już pod koniec pierwszej połowy siedliśmy, na drugą nawet nie wszyliśmy. Smuda zawalił, bo nie zrobił zmian. Ja rozumiem, że Obraniak, Lewy czy kapitan to superważni zawodnicy, ale oni pluli płucami. Hasło z każdej imprezy 'dobrze że jest tytoń' okazało się w tym meczu zbawienne. Szkoda, teraz będzie jeszcze trudniej, ale gramy dalej.
Kesz pisze:
cloner pisze:

- takich się wstydzę.

Jest opcja ignorowania na tym forum ?
Po prostu posty tego $#%$#% mnie tak irytują, że mam ochotę odpalić mu niezłą wiązankę... Chciał bym nie widzieć jego postów, jest taka opcja na forum ?
Keep calm.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5300
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 08 cze 2012, 20:32

Kesz pisze:
cloner pisze:Na minus niemiec boenisch i francuz perquis, na minus nieszczęsny i Wasilewski, na minus niemiec smuda. Na plus tylko Grecy i sędzia, który nam delikatnie sprzyjał.
a jakiś plus o Polsce ? Polaku za dyche...

typowo Polski psia jego mać - takich się wstydzę.

Fuck euro z tego co wiem polega m.in. na sprzeciwie przeciwko zarządzającym ta imprezą. Ja ogólnie chciałbym żeby głównie to była impreza sportowa, a nie komercyjna, na której cierpią najbardziej kibice którzy chodzą na mecze ligowe od lat. Chce się emocjonować tym co jest na boisku, dlatego będę oglądał mecze i podziwiał gre piłkarzy. Do stref kibica (gdzie nie można wejść w koszulce na której jest logo firmy, która nie jest sponsorem ojro) nie mam zamiaru chodzić, flagi nie wywieszam (tylko na święta państwowe), ale nie udaje że euro się nie odbywa. A nie popieram tej całej szopki wokół euro, koko koko euro spoko, promocji papieru toaletowego w barwach biało-czerwonych, otwieranie 150m nowej autostrady 2dni przed rozpoczęciem turnieju, zamykanie stadionów, zwiekszenie kar za race w celu usunięcia bandytów którzy je odpalają, dawanie zakazów za przeklinanie na meczach. I tego mam dosyć. A piłke nożną uwielbiam i dlatego mam zamiar mecze oglądać.

Co do meczu to tak: po co nam jest trener? Przecież równie dobrze moglibyśmy grać bez Smudy. Przy karnym zawiniła m.in. obrona która puściła greka do takiej piłki. Szkoda w sumie punktów, ale może wyjdzie nam to na dobre i powalczą z Ruskimi, których trzeba ograć.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 cze 2012, 20:33

cloner pisze:Oczywiście zapomnialem napisać na plus Lewandowski, ale to chyba oczywiste w jego przypadku.
Za jedną główkę :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”