Mam takie pytanie mozecie podac maila do repry czech ?? Wiem ze gdzies juz tu byla podawana a przyznam szczeze ze nie chce mi sie szukac chyba ze tez na pamiec nie znacie to luz jakos dam rade
pozdrowka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 16 maja 2005, 12:32
siona
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 16 maja 2005, 12:40
cmfs@fotbal.cz to jest e-mail do czechsiona pisze:Siemka dostalem dzisiaj kolejna paczke jak narazie 3 ale czekam na wiecej. A dokladniej to dostalem od Boro Historie klubow sklady repry angli hjak grala z Azerami plakat druzyny i fotke pilkarza.
Mam takie pytanie mozecie podac maila do repry czech ?? Wiem ze gdzies juz tu byla podawana a przyznam szczeze ze nie chce mi sie szukac chyba ze tez na pamiec nie znacie to luz jakos dam rade
pozdrowka
Trojan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 16 maja 2005, 15:07
nowok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 16 maja 2005, 15:18
Maateusz_JuveFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 16 maja 2005, 16:14
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RUSSIAN » 16 maja 2005, 16:32
RUSSIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RUSSIAN » 16 maja 2005, 17:14
RUSSIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 17 maja 2005, 12:40
siona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 17 maja 2005, 15:43
ja już dostałem 5 takich kompletówsiona pisze:Dostalem kolejna paczke i to jaka i to skat
Dostalem z Liverpoolu tak bardzo prze zemni kochanego klubu przylali mi plakacik claej druzyny na bardzo ladnym papierze a z drugiej strony opis kazdego z zawodnikow o do tego zajefajan ksiazeczke naprawde eksta ciesze sie tym bardziej ze to wlabnsie od mojego ukochanego klubu.
pozdrowka
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 17 maja 2005, 16:39
heheh no bez [rzesady i co ja bym mial z tym robic chyba wytapetowac sobie pokojLiverpool pisze:ja już dostałem 5 takich kompletówsiona pisze:Dostalem kolejna paczke i to jaka i to skat
Dostalem z Liverpoolu tak bardzo prze zemni kochanego klubu przylali mi plakacik claej druzyny na bardzo ladnym papierze a z drugiej strony opis kazdego z zawodnikow o do tego zajefajan ksiazeczke naprawde eksta ciesze sie tym bardziej ze to wlabnsie od mojego ukochanego klubu.
pozdrowka![]()
![]()
siona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 17 maja 2005, 17:09
maly_1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 17 maja 2005, 17:16
Maateusz_JuveFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: erteel » 17 maja 2005, 18:15
erteel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 17 maja 2005, 18:31
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RUSSIAN » 17 maja 2005, 19:51