Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 cze 2012, 1:37
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 cze 2012, 1:42
żeby tylko on nie wypadłamien Perquis był jednym z bohaterów drugiej połowy meczu z Rosją. Kilka razy uratował nam skórę, choć był już mocno poturbowany. W pierwszej części gry po starciu z rywalem głęboko rozciął nogę. Później dwukrotnie niefortunnie upadł na rękę, która wciąż nie w pełni zagoiła się po złamaniu.
- Uraziłem ją tak samo jak wtedy, gdy została złamana. Czuję ból. Nie wiem, co dzieje się tam w środku. Jutro może pojadę na prześwietlenie – powiedział Perquis po spotkaniu.
Przy okazji przydałoby się zbadać też nogę Damiena, bo kontuzja nie wyglądała na zwykłe rozcięcie.
- Mam dziurę wielkości monety, takie dziesięć eurocentów. I głęboką na centymetr. Nie wiem, czy to jest na tyle poważna kontuzja, bym miał problem z grą w następnym meczu. Ten udało się dograć do końca. Czy ból przyjdzie jutro? Nie, ból już przyszedł – dodał nasz stoper.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 13 cze 2012, 1:51
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 13 cze 2012, 1:52
- Numerem jeden w kadrze jest Wojtek Szczęsny i nie ma dyskusji. Dlatego jest szansa, że wróci do bramki w meczu z Czechami - powiedział Franciszek Smuda spytany o pozycję golkipera w ostatnim meczu grupowym
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilkarz123 » 13 cze 2012, 10:09
pilkarz123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 13 cze 2012, 10:11
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 13 cze 2012, 12:09
Tak tylko, ze Polanski rzadzi w odbiorze pilki a Mierzejewski w tym elemencie de facto nie istnieje...Kesz pisze:Za Polanskim bym tak nie płakał, w końcu jest Mierzejewski
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 13 cze 2012, 14:00
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 13 cze 2012, 14:29
Professor Chaos pisze:Smudronka podobno za karę nie wystawi Obraniaka z Czechami
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 13 cze 2012, 14:30
A ponoć za niego ma zagrać MierzejewskiKamil_77 pisze:Professor Chaos pisze:Smudronka podobno za karę nie wystawi Obraniaka z Czechami![]()
Zdziwiłem się że tak się zdenerwował Ludo, co mu jeden wolny i to jeszcze z takiej odległości?
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 13 cze 2012, 14:39
Pomyśl z jego perspektywy... Ostatnia akcja meczu, rzut wolny - gdyby jego dogranie dało nam bramkę na wagę zwycięstwa, to był by jednym z bohaterów narodowych - To było by mu potrzebne w kontekście tego co się działo przed turniejem, gdzie negowano jego tożsamość narodową - Dotrzymał chłopak słowa, hymn Polski chyba śpiewał najgłośniej z naszych reprezentantów z kolei widać, jak bardzo mu zależy na tym aby zapisać się pozytywnie w pamięci kibiców, aby go docenili, chciał być tym ważnym elementem kadry, który wprawi w ogromną euforię Polskich kibiców - tej szansy mu nie dano... Nie pochwalam jego reakcji, ale staram się go zrozumieć i na dobrą sprawę ta zmiana nie była potrzebna, zwłaszcza, że to była już ostatnia akcja meczu i specjalnie nawet nie miała najmniejszego sensu ta zmiana bo nic nie wnosiła.Kamil_77 pisze:Professor Chaos pisze:Smudronka podobno za karę nie wystawi Obraniaka z Czechami![]()
Zdziwiłem się że tak się zdenerwował Ludo, co mu jeden wolny i to jeszcze z takiej odległości?
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 cze 2012, 14:48
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 13 cze 2012, 17:14
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 13 cze 2012, 17:16
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Petrus » 13 cze 2012, 18:18
Petrus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin