Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 cze 2012, 14:49
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 cze 2012, 15:10
A za pół roku go oddamy, jak z Kaką.mete pisze:Berlu pewnie zostanie przedstawiony jako zbawca itp. Nie trzeba kupować graczy, bo mamy Silvę, który tak jakby naszym nowym graczem został.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 cze 2012, 15:11
Za wiele mniejsze pieniądze niż te co oferowało PSG, bo założę się że jeżeli Silva będzie sam chciał odejść to napewno nie pójdzie tam gdzie dadzą najwięcej kasy. Zrobili z gościa, który chciał tu zostać towar to później tego pożałujemy.A z pół roku go oddamy, jak z Kaką.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 cze 2012, 15:55
Nie wierzę. Kluby się nie dogadały, a nie Berlu zablokował. Takie gadanie, żeby kibice uznawali go za kij wie kogo.mete pisze:Wg LGdS Berlusconi zablokował transfer.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 cze 2012, 15:57
Bardzo prawdopodobne. Jedno jest pewne - przez najbliższy czas Berlu będzie kreowany na boga. No chyba, że go jednak opchną.Nie wierzę. Kluby się nie dogadały, a nie Berlu zablokował. Takie gadanie, żeby kibice uznawali go za kij wie kogo.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 13 cze 2012, 16:07
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 cze 2012, 17:23
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 cze 2012, 20:50
Messi zarabia najwięcej z kontraktami reklamowymi, a od klubu najwięcej dostaje Eto'o.Emerald pisze:Poza tym nie mówimy o jakimś tam kontrakcie tylko jednym z najwyższych kontraktów na świecie (bo więcej chyba tylko CR7 dostaje, chociaż pewności tutaj nie mam.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 13 cze 2012, 23:07
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 14 cze 2012, 10:27
Raczej to wszystko jest gra, my wszyscy patrzymy na to chyba ze złej perspektywy, a mianowicie tej sprzed 10-ciu lat kiedy wierzyliśmy w takie zapewnienia. Dzisiaj Milan stał się klubem podobnym do Lyonu czy Porto, takie gadki jak "nie sprzedamy" itp.. są skierowane do nabywców żeby porządnie naszykowali portfele a nie do kibiców żeby ich uspokoić. Szkoda, staliśmy się dostarczycielami co lepszych graczy do najlepszych klubów. Lecimy drabinkę niżej w światowej hierarchii, podobnie jak Arsenal.mete pisze:Wg LGdS Berlusconi zablokował transfer. Jestem w 100% pewny, że nie wyjdziemy dobrze z całej tej sytuacji. Oczywiście cieszę się, że Silva prawdopodobnie zostanie, ale jestem pewien, że za niedługo odejdzie.
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 14 cze 2012, 11:07
True... zapomnialem o Eto'o, ale powiedzmy, ze bierzemy pod uwage tylko powazne kluby - czyli Chinczyki i Anza odpadajaMirek15 pisze:Messi zarabia najwięcej z kontraktami reklamowymi, a od klubu najwięcej dostaje Eto'o.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 cze 2012, 11:41
Ogólnie jestem przekonany, że więź pomiędzy Silvą a Milanem została zerwana przez tą szopkę z jego odejściem. Klub go zraził do siebie jestem tego w 100% pewien. Dlatego nie zdziwię się, że jeżeli Barcelona zapuka do drzwi to Thiago będzie nalegał na transfer. Klub się na niego wypiął, więc nie będę miał mu tego za złe. A jak pójdzie do Barcy to napewno nie za taką kwotę jak do PSG. Cała ta medialna szopka, wyjazdy do Paryża, przyjazd Manciniego (teraz już jestem pewien, że zaprosili go, aby wybadać ile może dać za Thiago) wyjdzie nam bokiem. Aukcji się im zachciało. Najpóźniej w 2013 żegnamy się z Silvą.Co do samego Silvy.. Berlu w swoim wywiadzie powiedział, że nie mógłby odmówić 46 mln za Silvę. Jak dla mnie sprawa jest prosta, jasny sygnał dla PSG, dajecie tyle - Silva jest wasz. Pewnie opierają się przed tą kwotą więc teraz słyszymy o blokowaniu transferu przez wybawiciela Milanu, sypną kasą i Thiago momentalnie zostanie sprzedany.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 14 cze 2012, 12:16
Riddick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 cze 2012, 22:09
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sfoltan » 14 cze 2012, 22:51
Sfoltan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio