Reklama - Strona 34

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Re: Reklama

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 30 sty 2012, 13:09

Skoro istnieje taki dzial, to z checia zaprosze wszystkich uzytkownikow na mojego bloga, ktory bedzie traktowal o pilce noznej, ale nie tylko tej najbardziej komercyjnej najlepszych lig swiata, ale rowniez o ligach egzotycznych, mniejszych ligach europejskich i wogole o futbolowym swiatku. (Ostatnio zmienilem troche koncepcje bloga, ale zobaczymy jak to sie sprawdzi) Zapraszam serdecznie! http://sportandtips.blox.pl/html

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 07 lut 2012, 0:08

Skoro wszyscy reklamują swoje blogi, to ja zareklamuję również swój. Aktualizuje go w miarę możliwości a tematyka to manga i anime a konkretnie moje osobiste recenzje, opisy i ogólna prezentacja tytułów jakie mnie zainteresowały i z wielką chęcią polecam do zapoznania się. Ma to na celu nie tylko opisu danych mang ale też promocji i ukazania tego, że manga i anime to nie są jedynie twory dla dzieci i młodzieży, ale także ambitne dzieła dla dorosłego odbiorcy, jednak na stronie prezentuje różne tematyki, są pozycje dla całych rodzin, dla każdego a także tego dorosłego. Są to proste ale zarazem ciekawe opisy z którymi warto się zapoznać, być może kogoś tematyka zainteresuje. Polska jest wyjątkowo Krajem jaki zamyka się na tego typu kulturę i ma mylne spojrzenie bo dotychczas mieli styczność z kiepskimi wzorcami. Zapraszam do lektury, opisuje tam pozycje jakie dane mi było przeczytać osobiście i jakie posiadam, znaczna większość jest wydana w Polsce, więc tym bardziej warto się zapoznać. Nie sugeruję się recenzjami z innych stron, są to moje subiektywne opinie, chociaż zapewne w dużej mierze pokrywające się z tym co przeczytamy na większych portalach poświęconych tej tematyce np. Tanuki.

Zapraszam serdecznie : http://gklosek.blogspot.com/ - od nie dawna wznowiłem działania na blogu i mam zamiar w miarę regularnie nadrobić zaległości i opisać inne serie zarówno jeśli chodzi o animacje jak i mangę a także nie co opisać własną kolekcje i przygodę z mangą, bo do tej pory na blogu nie pisałem o sobie i moim podejściu do pasji jaką jest manga i anime.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 lut 2012, 1:55

Fajne macie te blogi chlopaki :brawo: W miare mozliwosci czasowych bede zagladal :-)

Maciek_streetcom
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek_streetcom » 20 lut 2012, 14:50

Piłka nożna to Twoja pasja? Trenujesz przynajmniej dwa razy w tygodniu? Masz nie mniej niż 15 lat i nie więcej niż 18? Dobrze się składa – szukamy takich osób jak Ty! Właśnie rusza nowa kampania skierowana do miłośników piłki!

Zarejestruj się na stronie www.streetcom.pl .Wybrane osoby będą testować za darmo innowacyjny sprzęt sportowy. Nie przegap tej szansy!

Streetcom to pierwsza w Europie i jedyna w Polsce agencja wyspecjalizowana w marketingu rekomendacji konsumenckich. Skupia Ekspertów - osoby, które chcą wypróbowywać nowości i informować swoich znajomych o produktach i usługach. Członkowie naszej społeczności chętnie testują produkty i doradzają największym producentom oraz markom. Eksperci Streetcom są w swoich środowiskach cenionym źródłem wiarygodnych opinii o produktach.

Dołącz do nas i testuj za darmo!

maciej.partyka@streetcom.pl

Harti
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Sprzedam herby JOGA BONITO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Harti » 13 mar 2012, 12:28

Mam do sprzedania wyjątkowe herby Joga Bonito. 3 sztuki - JOY, SKILL, HEART. Wszystkie 3 z przodu są w idealnym stanie, natomiast z tyłu są pęknięcia (widoczne na zdjęciach)

Herby prezentują się niesamowicie, nie udało mi się znaleźć innej takiej kolekcji dostępnej w internecie więc jest o co się starać.
JOY
Obrazek

Obrazek

SKILL
Obrazek

Obrazek

Obrazek

HEART
Obrazek

Obrazek

Na sprzedaż będzie również plandeka reklamowa Joga Bonito z zdjęciem ronaldinho. Plandeka ta wisiała zawsze przy boiskach na których rozgrywane były mecze. Zdjęcie wkrótce. Kontakt do mnie to gg 4685002 lub meil piter130@wp.pl

konkurs_trust
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Konkurs KKS Lech Poznań i Trust

Post Wyświetl pojedynczy post autor: konkurs_trust » 13 mar 2012, 16:00

Jesteś fanem piłki nożnej? Chcesz zgarnąć niepowtarzalne nagrody? Wejdź na facebook.com/trust.sa, stwórz swoją Fan Kartę i promuj wśród znajomych na Facebooku!

Do zgarnięcia:
5 dwuosobowych wycieczek do Egiptu
14 aparatów fotograficznych Sony
22 piłki z autografami piłkarzy KKS Lech Poznań

Masz czas do 14 kwietnia! Nie czekaj - dołącz do największej drużyny piłkarskiej w Polsce!

Zobacz galerię kart Uczestników: www.lech.trust.pl

BartoszFOIS
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

ENERGIA. FITNESS. FACEBOOK. INTERNET. SEKS. *****

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartoszFOIS » 27 mar 2012, 16:28

_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Pytanie: Ewo, czy TY szczuplejesz ?! (DOKŁADNY CYTAT). ♥♥♥♥♥

2. Ewa Somrowska.

Tak, ginę w oczach -ha, ha. A tak na poważnie-to tak, udało mi się zrzucić 20 kg w 6 miesięcy. Teraz przeszłam 2 tyg. oczyszczania na samych warzywkach i zaczynam dalej stosować (instytutirl) dietę .

Zmodyfikowałam ją jednak, ponieważ nie jem i nigdy nie jadłam mięsa-nie cierpię, a z mądrością mego organizmu nie będę dyskutować. Zastąpiłam mięso rybami i soją. Czuję się świetnie. Zostało mi jeszcze ok. 10 kg do zrzucenia.

Pozdrawiam 16 grudnia 2011 (facebook)/Actual./2013.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Załączniki
34.002. 40,1 KB. Energia na talerzu... NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU... GLUKOZA NATURALNA... INDEKS  ŻYWIENIOWY  TJ. IŻ PRODUKTU....JPG
34.002. 40,1 KB. Energia na talerzu... NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU... GLUKOZA NATURALNA... INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU....JPG (40.18 KiB) Przejrzano 833 razy
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 22:11 przez BartoszFOIS, łącznie zmieniany 6 razy.

synekPZN
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

positione.pl - Agnecja Interaktywna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: synekPZN » 05 kwie 2012, 20:48

Firma, zajmująca się wszelkimi usługami, które mają na celu pomoc Państwa firmie w kreowaniu wizerunku. Zespół to kilkunastu specjalistów, zajmujących się grafiką, reklamą, copywritingiem, pozycjonowaniem stron. Cechuje ją pełen profesjonalizm i pasja tworzenia. Do każdego zlecenia przywiązuje się i wkłada w nie całe serce, dzięki czemu Klienci zawsze są zadowoleni.

Zapraszam do zapoznania się z ofertą i kontaktu.
Agencja Interaktywna Warszawa

FentFT
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

RAPPORTAL Euro 2012

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FentFT » 21 kwie 2012, 10:45

Zapraszam do śledzenia mojej zajawki RAPPORTAL Euro 2012!
Jest to cały cykl w którym raperzy wypowiadają się o Euro 2012, co jakiś czas nowe wpisy na RAPPORTALU, POLECAM!!

http://www.rapportal.pl/news/euro-2012- ... -i-q/13150

kamilos.w
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Taboo Club - coś dla rozrywki (nie tylko) krakowskim kibicom

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamilos.w » 07 maja 2012, 15:32

Jak tytule, w sumie info najbardziej dla krakusów ale EURO coraz bliżej,więc ta informacja może zainteresować każdego :D : polecam wam fajne miejsce w na Floriańskiej. Ja tam ostatnio trafiłem przypadkiem ale za to świetnie się bawiłem: nazywa się ta przyjemność Taboo Club i mają wiele ładnych atrakcji :) podsyłam linka do strony zobaczcie co tam mają :P http://www.tabooclub.pl/
a no i są też na Facebooku oczywiście :) http://www.facebook.com/pages/Taboo-Clu ... 5585539494

JanuszekK
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JanuszekK » 14 cze 2012, 11:46

Witam ekipę,

Tutaj wyrwać można Adidasa Tango12:

http://www.facebook.com/redcoonpl

Obrazek

;)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 lip 2012, 12:42

Tak jak kiedyś wspomniałem, rusza pierwsza w Polsce strona o prawie sportowym.

www.prawosportowe.pl

Dopiero parę dni od otworzenia, więc jeszcze jest trochę pusto, ale myślę, że coś ciekawego tutaj może się urodzic. :)

Awatar użytkownika
Puzon93
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Poszukiwani redaktorzy do serwisu sportowego.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 13 lip 2012, 16:39

Witam.
Mam do zaoferowania państwu ofertę współpracy nad stroną o tematyce sportowej stworzonej na facebooku. Daje to nam niezwykłe możliwości rozwoju, a także integracji z użytkownikami którzy polubią nasz fanpage, poprzez dyskusje, zamieszczanie ankiet, ciekawych obrazków oraz gorących newsów. Poszukuje redaktorów o szerokim spektrum zainteresowań sportowych, którym nie straszne będzie pisanie o kilku wybranych działach sportowych. Nie ukrywam, iż z chęcią przyjął bym kogoś z wiedzą o :
-Siatkówce
-Formule 1
-Tenisie
-Boksie
-Koszykówce
-Żużlu
-Hokeju
-Piłce Ręcznej
-Piłce Nożnej

Stopniowo będziemy starali się zwiększać zasięg naszej strony i różnorodność dyscyplin. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila artur.puzio@onet.eu
Tam odpowiem na wasze pytania i udzielę więcej informacji.

Kayle
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Obóz piłkarski w Barcelonie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kayle » 17 lip 2012, 19:43

Zapraszam Was wszystkich do zapoznania się z ofertą firmy Soccerskills, organizującej w sierpniu wyjątkowy obóz piłkarski w Barcelonie.

Obóz trwa 6 dni, z czego 5 to dni treningowe, w trakcie których uczestnicy będą mieli okazję rozegrać sparingi ze swoimi rówieśnikami z Hiszpanii,
a także trenować pod okiem szkoleniowców z Realu Saragossa i Espanyolu Barcelona.

Więcej szczegółów możecie znaleźć pod tym linkiem: http://soccerskills.pl/?id=236

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”