Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 cze 2012, 1:02
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ferdynand » 17 cze 2012, 2:05
Ferdynand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 cze 2012, 2:12
A mnie smieszy jak w kazdym mozliwym miejscu probujesz go bronic, bo gra w Arsenalu. Nie wiem jak wielkie klapki trzeba miec na oczach zeby nie przyznac, ze nam zajebal bramke z Grecja.Magnum pisze:Mnie śmieszą na tym forum jazdy na Szczęsnego itp. Dużym pozytywem Euro będzie to, że my, kibice Arsenalu, będziemy go mieli na własność i skończy się czytanie bzdur jak to Euro zawalił tutaj
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 cze 2012, 2:23
Jakbym tak robił to wypadałoby, żebym przez ostatnie parę lat Fabiańskiego też bronił z każdej mozliwej strony, bo gra w Arsenalu.cru pisze: bo gra w Arsenalu.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 17 cze 2012, 3:24
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 cze 2012, 8:26
Zawalenie meczu z Grecją kosztowało nas 3 pkt. Rachunek jest prosty - gdyby nasz przemądrzały i cwany bramkarz zachował się jak przystaje na klasowego zawodnika to gralibyśmy dalej. Skoro interwencje Wojtka (48 spotkań w sezonie u Bossa !)kosztowały nas awans to znaczy, że zawalił nam całe Euro. Przez Wojtka prawdziwi Polacy teraz płaczą i jest im smutno.Magnum pisze:Mnie śmieszą na tym forum jazdy na Szczęsnego itp. Dużym pozytywem Euro będzie to, że my, kibice Arsenalu, będziemy go mieli na własność i skończy się czytanie bzdur jak to Euro zawalił tutaj
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 cze 2012, 8:46
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 cze 2012, 8:58
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 17 cze 2012, 9:13
Professor Chaos
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2012, 11:42
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 17 cze 2012, 13:03
Mi się wydaje, że wczoraj ich w ogóle nie karmili, bo Smuda pomyślał, że jak będą na głodzie, to rzucą się na Czechów jak na świeże mięso - Tak więc bez śniadania, bez obiadu i mieliśmy anemików na boisku.sbQ pisze:Mnie nadal nurtuje co "nasze" orły jadły wczoraj na śniadanie
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 17 cze 2012, 16:19
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 cze 2012, 16:22
Czemu na krzywy ryj?Professor Chaos pisze:Tak ni z gruchy, ni pietruchy powiem, że Portugalia może to Euro wygrać na krzywy ryj.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 cze 2012, 16:23
Dr.Football1
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio