Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 cze 2012, 10:27
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 cze 2012, 10:30
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 cze 2012, 10:33
murawski wkładał serce? przecież on był zupełnie niewidoczny i całe euro grał jak cipa, z nim w składzie graliśmy w 10tkę, jeden z głownych architektów ostatniego miejscaŻal mi Murawskiego, bo wszyscy wypominają mu błąd, zapominając, że 0-0 też by nam awansu nie dało. Murawski wkładał przynajmniej zawsze dużo serca w to co robił na boisku
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 cze 2012, 10:44
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 17 cze 2012, 10:57
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 cze 2012, 10:57
dokładnie, rozwalają mnie teraz pikniki, które dziękują za walkę, dziękują za emocje. Jaką walkę? Pseudopiłkarzyny sami przyznali, że z Grecją po czerwonej kartce poczuli się wielkimi zwycięzcami i dlatego druga połowa wyglądała jak wyglądała, z Rosją to nawet jakby Rosjanie grali w siódemkę to by nie zaatakowali bo remis jest przecież dobry. Czesi? Słabi, w dodatku bez Rosicky'ego, mecz sam się wygra. Skończyło się jak skończyło.Jest żal, jest i smutek. Nie kupuję żadnego "nic się nie stało" albo "dziękujemy". Nie po tym gównie jakie zaprezentowali Ci kopacze w najważniejszym meczu jaki przyszło im zagrać w życiu w koszulce z Orzełkiem na piersi
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 cze 2012, 11:00
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 cze 2012, 11:04
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 cze 2012, 11:08
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 cze 2012, 11:12
Mam nadzieję, że nasz kapitan wygarnął to w ostrych słowach prezesowi. Gdzie pieniądze na Meliksona?! To przecież Polak jak każdy z nas, a może nawet lepszy, bo ma żydowskie(a raczej Żydowskie) korzenie. A ewidentnie go brakowało. Z Obraniakiem mogliby stworzyć wspaniałą POLSKĄ parę(może nawet związek partnerski) w środku pola.piwus pisze:Tak sobie teraz myślę, że jeśli kupilibyśmy tego Meliksona, to wyszlibyśmy z grupy. Brakował zawodnika poza Kubą, który pograłby z Lewandowskim. Szkoda, że kibole w bandycki sposób zablokowali ten transfer i zepsuli nam święto.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 cze 2012, 11:16
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 cze 2012, 11:22
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 17 cze 2012, 11:32
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba989 » 17 cze 2012, 11:35
Kuba989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 17 cze 2012, 11:54
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited