Ronaldo zawodzi w najważniejszych meczach ale sam o tym jeszcze nie wie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 cze 2012, 0:07
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 22 cze 2012, 0:09
Messi bądź Ronaldo - nie ma innej opcji, zwłaszcza w momencie, gdy nie ma Mistrzostw Świata. Powiedzmy sobie szczerze, że obaj umiejętnościami daleko wykraczają poza nasze czasy i z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić, że pod koniec karier będą uważani za top najlepszych w historii (przynajmniej w klubowej piłce), a do tego grają w dwóch najpopularniejszych klubach na świecie - i jak wielkich sezonów za sobą nie mieliby Ibrahimovic, Van Persie czy inni, to szans z tą dwójką rywalizować po prostu nie mają. Ronaldo może zaszkodzić w tych plebiscytach to, jak negatywnie potrafi być odbierany, w przeciwieństwie do Messiego oczywiście...Ronaldo musiałby poprowadzić Portugalię do finału co najmniej ,ale i tak moim zdaniem nie dostanie tej złotej piłki.
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 cze 2012, 0:15
MGiggs
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 cze 2012, 0:19
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 cze 2012, 0:19
Natalia Siwiec.Daaaamian pisze:Kto to?
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 cze 2012, 0:25
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 cze 2012, 0:33
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 cze 2012, 0:37
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 cze 2012, 0:43
Ja się tylko zastanawiam skąd ona ma bilety na te wszystkie mecze!?MGiggs pisze:Ta się widac lansuje.......jutro licze na koszulke Niemiec
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FC Liverpool » 22 cze 2012, 0:47
FC Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 cze 2012, 0:51
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 cze 2012, 0:59
tak jak pisalem, gwizdza na niego na wielu stadionach na calym swiecie. nie wiem, czy dzis dzialo sie to z takim niesamowitym natezeniem jak piszesz, bo sobie sluchalem muzyki i mecz ogladalem ze srednim zainteresowaniem. jest to przesadzone, ale tak jak mowilem, ronaldo daje powody, zeby go nie lubic i sie z niego ponabijac. w dwoch ostatnich meczach uciszyl tych ludzi w najlepszy mozliwy sposob, czyli dobra gra i niech na tym sie skupiMorrow pisze:Ja wiem, że to nie ma miejsca tylko w Polsce ale sam fakt wygwizdywania Crisa u nas w kraju i to jeszcze z takim natężeniem z jakim słychać na tym stadionie nasz hymn podczas meczów Polaków jest jak dla mnie poniżej wszelkiej krytyki. Jakimi zachowaniami i wypowiedziami Ronaldo obraził Polaków?
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FioloNDH » 22 cze 2012, 1:07
FioloNDH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 cze 2012, 4:29
Bienias
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio