Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 28 cze 2012, 0:01
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 cze 2012, 0:08
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 28 cze 2012, 0:10
Jak odnośnie Moutinho mogę się zgodzić, tak jeśli chodzi o Meirelesa, to się zgodzić już nie mogę - zwłaszcza dzisiaj, gdzie zawalił kluczową akcje Portugalczyków być może dla losów całego meczu. Nie odmówię mu dobrej gry w defensywie, ale kiepsko mu wychodziło rozgrywanie piłki, zwłaszcza w szybszych kontratakach ... Poza tym, nie zaniżał bym wartości Cristiano Ronaldo dla Portugalii, mimo wszystko, na tym turnieju właśnie jego bym ocenił najwyżej w drużynie, może kiepsko wszedł w turniej, ale dał awans Portugalczykom nie tylko z grupy ale też do półfinału - on pociągnął ten zespół tam gdzie się znalazł obecnie, nie można tego ignorować. Moutinho według mnie zaraz za nim, jeśli chodzi o najlepszych graczy Portugalii na tym turnieju a trzecie miejsce dla Pepe - jaki o dziwo, nawet bez czerwonej kartki w turnieju... lekki szok a do tego najmocniejszy punkt defensywy zespołu Portugalskiego.HELDER pisze:paskudnie obrzydliwe bylo to ciegle podniecanie sie komentatora nad Ronaldo. A chyba dla kazdego troche bardziej bystrego obserwatora pilkarzami meczu w Portugalii byl Meireles i Moutinho. Ci dwaj pilkarze grali niesamowicie-wogole Moutinho to najlepszy pilkarz portugalii calego turnieju
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 28 cze 2012, 0:11
Amaru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 28 cze 2012, 0:12
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 28 cze 2012, 0:17
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 cze 2012, 0:20
a to ciekawe, bo szczerze mowiac mam zgola odmienne zdanie. czesto byl poza gra, nie przypominam sobie, zeby stwarzal kolegom dobre sytuacje strzeleckie, przez caly mecz nie potrafil nikogo przedryblowac (mimo ze zazwyczaj mial sporo miejsca i zalosnego arbeloe naprzeciwko), a jedyne czym mi zapadl w pamiec to fatalnymi rzutami wolnymi, spieprzeniem sytuacji na wage awansu i ucieknieciem od odpowiedzialnosci w konkursie jedenastek.Amaru pisze:NIe zmienia to faktu ze Ronaldo zagrał naprawde niezły mecz...moze nie tak dobry jak z Czechami czy Holandią ale jednak i przeciwnik wyższa klasa;D
moody
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 28 cze 2012, 0:30
Amaru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 cze 2012, 0:33
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 cze 2012, 0:40
O ile pierwsza część wypowiedzi jest do dyskusji bo moim zdaniem także Ronaldo nie zagrał dobrego meczu, po części to wina jego a po części świetnie dysponowanej od początku turnieju hiszpańskiej obrony ale pisanie o tym, że uciekał od odpowiedzialności bo chciał strzelać ostatniego karnego to już moim zdaniem bzdura. Fabregas też uciekał od odpowiedzialności? Gdyby Cesc nie trafił największa presja i odpowiedzialność byłaby właśnie na Ronaldo. Przecież przy założeniu, że wszyscy trafiają właśnie dlatego do ostatniej serii zwykle przydziela się liderów albo zawodników, którzy czują się na siłach strzelać tego teoretycznie ostatniego karniaka kiedy presja jest największa i pomyłka kończy konkurs. Można mieć uwagi i obiekcje do gry Ronaldo dzisiaj ale formować zarzut z tego, że chciał strzelać ostatniego karnego? To już hejtowanie i czepianie się.moody90 pisze:a to ciekawe, bo szczerze mowiac mam zgola odmienne zdanie. czesto byl poza gra, nie przypominam sobie, zeby stwarzal kolegom dobre sytuacje strzeleckie, przez caly mecz nie potrafil nikogo przedryblowac (mimo ze zazwyczaj mial sporo miejsca i zalosnego arbeloe naprzeciwko), a jedyne czym mi zapadl w pamiec to fatalnymi rzutami wolnymi, spieprzeniem sytuacji na wage awansu i ucieknieciem od odpowiedzialnosci w konkursie jedenastek.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 cze 2012, 0:48
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 cze 2012, 0:51
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 cze 2012, 0:54
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 cze 2012, 0:55
Dr.Football1
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl