vs 
FORZA ITALIA ! Zapraszam do dyskusji !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 cze 2012, 23:33
vs 
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 cze 2012, 23:41
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 cze 2012, 23:45
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 cze 2012, 23:55
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FioloNDH » 29 cze 2012, 0:05
FioloNDH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: F-Lamp » 29 cze 2012, 0:23
F-Lamp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 29 cze 2012, 9:14
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 cze 2012, 9:20
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 29 cze 2012, 9:32
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: purerimo » 29 cze 2012, 10:12
purerimo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 29 cze 2012, 10:27
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: F-Lamp » 29 cze 2012, 11:14
Jeżeli pisząc "zagrają tak jak potrafią" masz na myśli grę jakiej na EURO 2012 nie prezentowali a "dalej będą grali nic ciekawego" to występ w podobnym zestawieniu i ustawieniu jak do tej pory to obawiam się, że wątpliwości nie ma. Trudno mi sobie wyobrazić, aby trener na finał przeprowadził diametralne zmiany a już tym bardziej w sytuacji gdy dotychczasowy układ bądź co bądź działa bo Hiszpanom zależy przede wszystkim na zwycięstwie i przejściu do historii. Pozostał im jeden krok.Professor Chaos pisze:Ciekawi mnie postawa Hiszpanii. Czy tym razem zagrają tak jak potrafią, czy dalej będą grali nic ciekawego.
F-Lamp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 cze 2012, 11:20
A co to znaczy, że zagrają na swoim poziomie? Hiszpania była genialna na Euro 2008, w RPA już była słabsza, ale mistrza wygrała. Teraz również widać, że nie są w formie, dodatkowo nie mają napastnika. Śmieszy mnie to jak czytam na niektórych forach, że Hiszpania się oszczędza itp. Prawda jest taka, że nie są w formie. Jeżeli zagrają na takim poziomie na jaki ich obecnie stać to będzie święto we Włoszech. Ja mam nadzieję, że obie drużyny zagrają na takim poziomie na jaki ich obecnie stać. Gołym okiem widać, że Włosi są na Euro najlepsi i już w grupie byli lepsi grając gorszym ustawieniem.Jeśli natomiast zagrają na swoim poziomie, a Torres dostanie olśnienia to raczej złudzeń Włochom nie pozostawią.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: F-Lamp » 29 cze 2012, 11:40
Mogę tylko zgadywać, ale zapewne Professor Chaos miał na myśli sumę talentów zespołu. Hiszpanie posiadają przecież znakomitych piłkarzy, ale drużyna to coś więcej niż suma pojedynczych talentów i bardzo wiele zależy od taktyki. Taktyka (po części wymuszona) Hiszpanów na EURO powoduje, że grają poniżej swoich możliwości, ale teoretycznie możliwe jest takie zestawienie zespołu, aby lepiej wykorzystać to czym dysponują choć bardzo trudno jest zniwelować brak dobrego/będącego w dobrej formie środkowego napastnika czy też zwyczajnie średnią formę niektórych piłkarzy. Trener wciąż ma spore pole do popisu i nie uważam, aby Hiszpania była skazana na słabą/nudną grę.mete pisze:A co to znaczy, że zagrają na swoim poziomie?
Uważasz zatem, że Hiszpanie nie mogą obecnie grać na poziomie zbliżonym do Włochów?mete pisze:Jeżeli zagrają na takim poziomie na jaki ich obecnie stać to będzie święto we Włoszech.
F-Lamp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 29 cze 2012, 11:54
HELDER
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio