Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Emerald » 29 cze 2012, 13:32

mete pisze:A co do akurat tego posta to była to dość luźna wypowiedź na post bodajże Emeralda, który pisał co by było jakby Pirlo.... Nie chce mi się sprawdzać. Jak widać na razie się wszystko w miarę sprawdzą to mam nadzieję, że sprawdzi się do końca.
Nie Emeralda :)
ryba_82 pisze:Co do Adebayora to całkiem inna sytuacja,tutaj rozchodzi się o tygodniówkę o której swego czasu nawet Redknapp wspominał.Togijczyk jest skreślony przez Manciniego,inaczej niż w przypadku Dzeko.No i skąd przypuszczenia,że Ade jest do kupienia za drobne?Ja info na temat jego ceny nie posiadam.
No i co do sprzedawania przez City to wlasnie o ta tygodniowke sie rozchodzi... Mieszczuchy daja kazdemu worek kasy tygodniowo, wiec jesli wreszcie skoncza (a zanosi sie, ze jesli jeszcze nie skonczyli to sa bardzo blisko) zastanawiac sie nad tym jak sklad powinien wygladac i sciagac (albo sie o to starac) co drugiego klasowego zawodnika dostepnego do sciagniecia to beda sie musieli pozbyc przynajmniej kilku graczy zbednych a do tego bardzo obciazajacych budzet (jak chocby Ade).
No i nie wydaje mi sie, zeby chcieli sie przesadnie targowac, bo to przyniosloby im tylko straty (tzn. nikt go nie kupi i trzeba bedzie placic penje do konca kontraktu). Jedynym wyjatkiem byl Tevez, ale z nim to inna sprawa, bo tu chodzilo o przytemperowanie ziomka i pokazanie mu kto tu rzadzi.

Wróć do „Włochy”