F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 92

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Ficyk
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 18 maja 2005, 16:44

a jacy maja byc jak nie srodkowi??

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 maja 2005, 17:35

Abramovicz stara sie o E2, jednak bardzo wątpie, że to mu się uda. Na dole szczegółowa informacja:

===============================================

Zainteresowanie Romana Abramowicza Samuelem Eto'o staje się coraz bardziej konkretne. Po przedstawieniu nieoficjalnej propozycji agentowi gracza, która ma wynosić około 6 milionów euro rocznie, władze Chelsea mają zamiar złożyć ofertę klubowi.
Obrazek
Oferta ta ma wynosić 24 miliony euro oraz dwójkę zawodników - Gallas oraz Crespo. Obaj Ci zawodnicy są w kręgu zainteresowań Barcelony, zwłaszcza francuski obrońca, który miałby wzmocnić formacje, do której wiele osób miało sporo zastrzeżeń w tym roku.

Oferta z ekonomicznego punktu widzenia jest bardzo ciekawa. Barcelona po roku otrzymałaby kwotę dokładnie taką jaką wydała na Kameruńczyka a ponadto zyskałaby dwóch dobrych zawodników. Jednak aspekt sportowy takiego transferu nie jest już oczywisty i wątpliwe by Barcelona chciala oddać swojego najlepszego strzelca.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 18 maja 2005, 18:47

Zainteresowanie Romana Abramowicza Samuelem Eto'o staje się coraz bardziej konkretne
Abramowicz ma wiele piniedzy i wiele mozniwosci, jesli naprawde sie postara to Eto´o to go bedzie mial. To jest dobry pilkarz, ale nie lubie go i chcialbym zeby jaknajszybciej go nie bylo w Primera Division.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2005, 19:00

snake pisze:
Zainteresowanie Romana Abramowicza Samuelem Eto'o staje się coraz bardziej konkretne
Abramowicz ma wiele piniedzy i wiele mozniwosci, jesli naprawde sie postara to Eto´o to go bedzie mial. To jest dobry pilkarz, ale nie lubie go i chcialbym zeby jaknajszybciej go nie bylo w Primera Division.
Pieniądze i starania nie wystarczą. Szanse na to, że Eto przejdzie do Chelsea to jakieś ... 0% nie więcej :lol: Możecie sobie gadać o tych
petro-rublach i jego znajomościach ale cóż z tego. Samuel odrodził się w Barcelonie, zdobył z nią mistrzostwo Hiszpanii, tytuł 'pichichi' La Liga i ma jeszcze szanse na Złotego Buta. Teraz tylko marzy o przejściu do Chelsea :lol:

Jeszcze wielkie pozdro dla białego aż do bólu Mikusinskiego. Napisz coś jeszcze bo właśnie się przestaje śmiać z Twoich poprzednich postów.

Ficyk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 18 maja 2005, 19:08

snake pisze:To jest dobry pilkarz, ale nie lubie go i chcialbym zeby jaknajszybciej go nie bylo w Primera Division.
pobozne zyczenie sfrustrowanej mierdy ??? :twisted:

hahaha

niemartw sie, jeszcze niejedna bramke wam zaladuje w Gran Derby i nietylko :twisted:

buzka

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 maja 2005, 19:42

Ficyk pisze:a jacy maja byc jak nie srodkowi??
Nie wiem czy słyszałeś, ale środkowi raczej niespelniają się na skrzydłach...i świat na srodkowych się nie kończy sa przeciesz skrzydłowi no ale...barca ma samych środkowych... 8)

Ficyk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 18 maja 2005, 19:47

oj dzieciaku, jeszcze malo wiesz o futbolu

barca ma samych srodkowych, moze dlatego ze gra systemem 4-3-3 i nie gra skrzydlami. w akcjach ofensywnych role skrzydlowych pelnia boczni obroncy wspomagajac srodek pola jaka tworza deco-marquez-xavi.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 maja 2005, 19:55

4-3-3- hahaha człowieku kibicujesz barcy i mało tego nie wiesz jaka graja taksa...czy aby eto'o nie byl waszym napadziorem grajacym na szpicy formacji...a i na skrzydle czasem gra Ludo...a na drugim chyba "el Clark Total" to znaczy graja bardzo ofensywnie na boku choć Ronaldinho wiecej w srodku widac to zawsze ustawiany jest jako lewoskrzydlowy...to mowie na podsatwie tego co widzałem...na stronie waszego klubu jak i w niektórych meczach...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 maja 2005, 20:02

Figo11 jak nie wiesz to nie pisz. Graja umownie 4;3;3

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 maja 2005, 20:07

Rozrysuj te wasze 4;3;3 czasem ono tak nei wyglada

======X======
=X=========X=
====X===X====
======X======
=X==X===X==X=
======X======

W tym, że Ludo i Ronii są falszywymi napastnikami inaczej moim zdaniem ofensywni pomocnicy...
Ostatnio zmieniony 18 maja 2005, 20:21 przez Toudinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 18 maja 2005, 20:17

Figo11 pisze:Rozrysuj te wasze 4;3;3 czasem ono tak nei wyglada

======X======
=X=========X=
====X===X====
=X==X===X==X=
======X======

W tym, że Ludo i Ronii są falszywymi napastnikami inaczej moim zdaniem ofensywni pomocnicy...
Hehehehe.....to się uśmiałem. Umiesz liczyć do 11? Raczej nie bo wystawiłeś w swojej formacji 10 piłkarzy.
Wspaniale kibicu Galacticos.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 maja 2005, 20:53

To bylo galaktyczne ustawienie :shock:

Ficyk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 18 maja 2005, 21:34

Figo11 pisze:4-3-3- hahaha człowieku kibicujesz barcy i mało tego nie wiesz jaka graja taksa...czy aby eto'o nie byl waszym napadziorem grajacym na szpicy formacji...a i na skrzydle czasem gra Ludo...a na drugim chyba "el Clark Total" to znaczy graja bardzo ofensywnie na boku choć Ronaldinho wiecej w srodku widac to zawsze ustawiany jest jako lewoskrzydlowy...to mowie na podsatwie tego co widzałem...na stronie waszego klubu jak i w niektórych meczach...
prosze cie nie mow mi jakim ustawieniem gra moj zespol, bo sie osmieszasz

jezeli dla ciebie zawodnik ktory gra z lewej strony boiska jest lewoskrzydlowym to gratuluje

aha i jeszcze jedno czy 11 przy twoim nicku oznacza twoj wiek ?? jezeli tak to nie mam wiecej pytan

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 maja 2005, 21:34

Dobra pomyliłem się teraz już jest poprawione pasi?

Człowiek nie jest nieomylny wybaczcie :lol: to nie z tego ze niepotrafi liczyć tylko jakoś mi umkneło :wink:
aha i jeszcze jedno czy 11 przy twoim nicku oznacza twoj wiek ?? jezeli tak to nie mam wiecej pytan
poczytaj sobie geneze ksywek taki tam temat :wink: ale zapewniam Cię to nie wiek poprostu moja ulubiona liczba

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 maja 2005, 22:49

ale zwala, dopiero teraz przeczytale 2 ostatnie strony, :lol:

mikusinski *******,****** powinien dostac min 3 ostrzerzenia!!!!!!
co za roznica ile mamy srodkowych a ile skrzydlowych, gdy i tak jestesmy lepsi od mierd??? nie ma sie juz do czego przyczepic? a w barcelonie gra brazylijczyk na prawej obronie!!! ojej, tragedia, co teraz bedzie?!?!?! taki sam zarzut jak ten o srodkowych pomocnikow.
dopoki idzie dobrze, a idzie to nie wiem do czego sie czepiacie? nawet bez skrzydlowych wygralismy lige na 2 kolejki przed koncem.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”