Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 lip 2012, 13:07
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 05 lip 2012, 13:21
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 05 lip 2012, 13:33
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 05 lip 2012, 13:55
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 lip 2012, 14:05
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 05 lip 2012, 14:10
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 lip 2012, 15:30
z trzeciegoEnJoy's pisze:( np brak awansu z grupy z LM- opcja mozliwa bo Juventus chyba z ostatniego koszyka )
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaLoca » 05 lip 2012, 19:22
LaLoca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 lip 2012, 20:37
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 05 lip 2012, 21:10
Ale że, co może ukradliśmy? Juventus na dzień dzisiejszy ma najlepszą sytuację finansową w Serie A, zawsze słynął z dodatniego budżetu, ostatnie lata to nadszarpnęły, ale pożyczka od Exoru pozwoliła wrócić na właściwy tor. Co roku od powrotu z Serie B, wydawaliśmy po 50 mln, różne Mela i Diego to nasze zakupy! (tak tak bardzo trafione hehe) więc kwota nie powinna dziwić, w tym roku być może wydamy więcej, ponieważ szukamy świetnego napastnika (wąski rynek) oraz lewego obrońcy. Mam nadzieję, że uda się zakontraktować Kolarova oraz jakiegoś napastnika który był wymieniany w kontekście przyjścia do Juventusu (oprócz Van Persiego). Stadion przyniósł świetne dochody ponieważ działa w 7 dni w tygodniu, zostały sprzedane prawa do jego nazwy, myślę, że gdyby nie spadek do Serie B sytuacja finansowa byłaby jeszcze lepsza.EnJoy's pisze: Nie wiem skad maja tyle kasy, ale jestem ciekaw czy jesli powinie sie noga w nowym sezonie ( np brak awansu z grupy z LM- opcja mozliwa bo Juventus chyba z ostatniego koszyka ) to czy te wszystkie plany i zakupy nie beda musialy zostac zweryfikowane.To takie moje luzne przemyslenia na temat Turynu, ale calej wiedzy o ich finansach nie mam.
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 lip 2012, 21:38
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 lip 2012, 16:42
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 06 lip 2012, 16:48
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 06 lip 2012, 17:05
I okradać klub, któremu się kibicuje. Tego zapomniałeś dopisać ..Bez problemu mozna znalezc swietny stream na spocasta (wlaczajac w to streamy o jakosci HD
[ch**] w dupę brzmi lepiejZ mojej strony ogromny kij im w ryj
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 06 lip 2012, 17:06
Nie klub tylko stacje telewizyjna, ktora za prawa zaplacila.MarcinW pisze:I okradać klub, któremu się kibicuje. Tego zapomniałeś dopisać ..
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio