Jakieś dowody na taką tezę ?Salas11 pisze:Jaki znów wzór? To że Wojewódzki przerasta (bo przerasta) intelektualnie zdecydowaną większość polskich dziennikarzy nie jest jakimś wielkim osiągnięciem
Ja w nim widzę faceta w średnim wieku, który nie wyrósł jeszcze z trampek. Robiącego z siebie idiotę na każdym kroku, może to świadczyć o jego dystansie do siebie. Krytyk muzyczny, jednak nie przykładający zupełnie ręki do promocji artystów, jacy nie mogą przebić się przez ten kicz, bo jego stronnicze oceny w X Factor i dawanie bandów do siebie do programów aby coś zagrały, śmiejąc się jednocześnie z nazwy zespołu - raczej za takowe uważane być nie może. Ma w wielu tematach podobne zdanie jak większość polaków, czy to chodzi o politykę, showbiznes itd. Tylko prawda taka, że to co on krytykuje w swoim programie, jak obśmiewa tych celebrytów - to dotyczy jego samego, bo on sam kontrowersjami stara się wbić na okładki gazet i być na topie - przeczy sam sobie - Albo chce być jak marketingowa małpa - W ostatnim czasie świetnie mu to wychodzi, aż sam się pewnie zdziwił. Trzeba odróżnić to co robi pod publiczkę a co jest faktycznie jego obiektywną opinią - Bo jest to człowiek zakłamany, szukający popularności, choć by miał się śmiać z samego Jana Pawła II - choćby miał zesrać się na polską flagę - on szuka sensacji zw. ze swoją osobą by być na topie, czy to jest cecha człowieka inteligentnego czy idioty ? - To można ocenić na podstawie tego w jaki sposób dana osoba prowokuje takie sytuacje, Wojewódzki to robi w bardzo brzydki i idiotyczny sposób, poprzez kontrowersyjne komentarze jakie uderzają w pewną grupę społeczności, czy to chrześcijanie, czy biedota - on potrafi uderzyć poniżej pasa i się z tego śmiać bezpośrednio w oczy.
Ja np. więcej szacunku mam do Kukiza i szczerze, żałowałem, że Wojewódzkiemu nie walnął w pysk w tym swoim programie, tylko po prostu z niego wyszedł na papierosa by uspokoić nerwy.
Ja Wojewódzkiego uważam za prostaka, który nie szanuje innych i po trupach jest w stanie dojść do celu, aby być nadal na topie...
Takiego głupio mądrego jak Wojewódzki, udaje co drugi troll w internecie - Ale nie świadczy o tym, że faktycznie jest inteligentny.