Liga Europy (zbiorczy) - Strona 9

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Ligę Europy 2019/2020?

United
0
Brak głosów
Inter
6
35%
Wolverhampton
1
6%
Sevilla
5
29%
Leverkusen
0
Brak głosów
Roma
0
Brak głosów
Getafe
0
Brak głosów
Eintracht
2
12%
Ktoś inny
3
18%
Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 18 maja 2005, 11:17

dzisiaj gra Sporting z CSKA. Wydaje mi się ze faworytem w tym meczu jest Sporting ale znając CSKA w tym sezonie pokonali już takich rywali jak Parma Auxerre Czy Benfikę , wygrywając w Moskwie a remisując w Lizbonie.Wydaje mi się ze to będzie ciekawy mecz.Mój typ 3:1 dla Sportingu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 maja 2005, 13:00

Dla mnie faworytem jest zespół romka
Mają niesamowity zespół mogący wygrać z wieloma drużynami z pierwszej półki europejskiej.
Świetny, młody bramkarz Akinfejew, oraz świetna doświadczona obrona niesamowicie ze sobą współpracują dzięki czemu zespół traci mało bramek.
Sporting w dwumeczu z Newcastle pokazał że gra bardzo nudną piłkę, i dopiero w ostatnich 20 minutach 2 spotkania strzelił kilka bramek które dały im awans - na CSKA to nie zadziała. Dlatego uważam, że wygra zespól z Moskwy :twisted:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 18 maja 2005, 13:09

Chciałbym aby wygrał Sporting. Ruski do domu! Rochemback, Polga, Enakarkire, Liedson wymiatają!
Sporting - CSKA 2:0!
Choć nie ukrywam że obawiam się Daniela Carvalho :lol:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 maja 2005, 13:33

A mi sie śniło że wygrał Sporting 4-0 z CSKA, ale dzisiaj będe kibicował CSKA bo ani tym ani tym niekibicuje więc wybieram słabszych...

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 maja 2005, 13:41

Ja jak najlepiej zycze Sportingowi...dlaczego...CSKA za bardzo przypomina mi Chelsea za ktorym niezbyt przepadam. Wynik 2-1...marzylem ze AZ zagra z CSKA...ale Sportnig zalatwil zawodnikow z Alkmar.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 18 maja 2005, 20:34

Dzisiaj obstawiam 3-1 dla Sportingu i to właśnie im bede kibicował ! Dobra idę na mecz !

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 18 maja 2005, 20:40

FORZA SPORTIN FORZA SPORTING!!!!!!!!!!! ALE ALE AO ALE ALE AO SPORTING SPORTING ALE ALE AO

ja obstawiam 2-1 dla sportingu Bramki: dla CSKA Daniel Carvalho
Dla sportingu Liedson i Duala

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 18 maja 2005, 20:50

ej moze mi ktos powiedziec dlaczego na stadionie sportingu sa czarne siatki na bramkach :>? strasznie zle to sie prezentuje lepsze sa biale tradycyjne.. w takich jak sporting gra na codzien. cale ME 2004 siatki czarne rzadzily na stadnonach portugali i w tamtym roku w gelsenkirvchen takl samo bylo czy moze mi ktos wyjasnic dlaczego tak jest?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 maja 2005, 20:51

Mi to jest obojętne kto dzisiaj wygra. Nie lubie CSKA bo nie za bardzo lubie ligę rosyjską, a Sporting to tak jak Milan...fartem znalazł się w finale, a o wiele bardziej wolał bym widzieć AZ Alkmaar i to im bym kibicował!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 maja 2005, 21:15

Jak :?: :!: Przecież to jest niemożliwe. Odkąd pamiętam to w Rosji były pieniądze, ale poziom był zbliżony do polskiego i na meczach bywało przeciętnie jakoś 2-3 tys. mniej widzów niż w Polsce. Przecież to nie było tak dawno (no chyba prawda?), kiedy Jop pytany o wrażenia z gry w Rosji powiedział, że zarobki są o wiele wyższe, ale brakuje graczy. Dosadnie opisał rosyjską taktykę: "Bramkarz wybija piłkę i w gra toczy się w większości w środku boiska, najcześciej w powietrzu. Ogólnie kopanina, czasem tylko dochodzi do groźnych akcji". Oczywiście, nie jest dokładny cytat, bo piszę z pamięci, ale sens jest chyba jasny. Teraz słyszę o jakiś akcjach oskrzydlających, kontratakach. Ile potzreba czasu, aby zmienić piłkę w rozrywkę dla znudzonych milionerów? No przepraszam, ale niedługo będzie tak, jak ktoś napisał w felietonie na tswd, w pucharach bedziemy się bali wylosować drużyny z zachodu, ze wschodu i południa Europy. Pora, żeby Kulczyk wkroczył w Polsce do gry :twisted:. Przecież pieniądze, to wszystko, co potrzebne, aby odnieśc sukces w sporcie.

Liczę na Sporting, krótko mówiąc. I jak to pisałem, Lizbona zaczęła prowadzić :twisted:.

Awatar użytkownika
binek
Junior
Junior

CSKA:)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: binek » 18 maja 2005, 21:17

Ja tam jestem za CSKA. Jak sie romkowi w LM nie udało to niech sobie chociarz nad kominkiem puchar po pucharze uefa postawi :mrgreen:

A tak wogóle to najlepiej zeby Chelsea bylo w finale LM. Przecierz pokonac tak dobrze grającą Barce to musiala byc sztuka :D Na ucieche maja zwyciestwo w anglii :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 maja 2005, 21:39

No i po pierwszej połowie Sporting gra owiele lepiej niz Ruskie przepiekny strzał Rogério CSKA dało sie zepchnac za bardzo do defensywy widac jak pomaga publicznosc.
No i jedyna sytuacja setka zmarnowana przez Love ech szkoda bo było by ciekawiej
Ale mysle ze Sporting wygra 2-0 albo 3-1

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 maja 2005, 21:42

a ja nadal licze ze CSKA wygra :) moj typ 1-3 :) - tak typowalem przed spotkaniem, i mam nadzieje ze sie uda poprawnie wytypowac :)

pozdro

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 18 maja 2005, 22:03

cloner pisze:a ja nadal licze ze CSKA wygra :) moj typ 1-3 :) - tak typowalem przed spotkaniem, i mam nadzieje ze sie uda poprawnie wytypowac :)

pozdro
oboje tak samo typowalismy :D i powoli zaczyna nam sie to spelniac... jush 1:1

no i 2:1 :D zeby nie pisac posta pod opostem :P Sporting usnal CSKA wygrywa

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 18 maja 2005, 22:11

Ale ciekawy mecz Sporting - CSKA 1:2

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”