Legia Cudzoziemska - Strona 4

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Legia Cudzoziemska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 08 lip 2012, 17:28

posluchaj czlowieku....
legia ent to jest byl i bedzie temta tabu i dla zachowania odrobiny szacunku powinno sie nie gardlowac w tej kwestii po forach. jesli myslisz inaczej twoj problem. bez pozdrowien.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 lip 2012, 17:32

HELDER pisze:bez pozdrowien.
Nikt ich od Ciebie nie oczekiwał :blow:

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 08 lip 2012, 17:33

:roftl3:
Jakoś nie zwróciłem uwagi by ktoś tu opisywał jakieś super tajne misje a'la James Bond....
Szacunku dla Legii Cudzoziemskiej?A dlaczego każdy ma mieć szacunek dla tej instytucji?
HELDER proszę tylko nie pisz,że byłeś w Legii.....choć coś z komandosa na pewno masz :D

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 08 lip 2012, 17:37

ale o czym ty gaworzysz? skocz czlowieku ten temat jesli masz odrobine wyobrazni. po cholere udzielasz sie w klimatach o ktorych nie masz zielonego pojecia? koles zapytal, dobrze, ale powinno sie to skonczyc na 1 stronie odeslaniem go na specjalistyczne forum. i tyle. legia to nie jest rozrywka dla ryb.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 08 lip 2012, 17:42

Chłopie chcą to sobie gadają.Co Ci do tego?Nie jesteś tutaj osobą,która decyduje kto,gdzie i o czym rozmawia.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lip 2012, 17:46

Głupoty, jakie helder wypisuje są na takim samym fatalnym poziomie jak twarz z jego avatara, a może to on? :lol: brzyyyyyydal.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 lip 2012, 17:58

Po co w ogóle reagujecie na jego wpisy? :roll: Temat jest, kaski założył go żeby dowiedzieć się kilku rzeczy i skoro moderacja go nie zamknęła, znaczy że wszystko gra. Znacznie lepszą na tym forum metodą od wybijania komuś głupoty ze łba jest pozostawienie go z nią.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lip 2012, 18:15

Temat zostaje. Za parę lat Kaski musi przecież gdzieś napisac o pozytywnym zakończeniu historii. :)

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 08 lip 2012, 18:52

kazdy kto napisal post po mnie moze sie uwazac za matoła. tyle w temacie.

Awatar użytkownika
-Kaski-
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Kaski- » 08 lip 2012, 19:28

Nie chcę być między młotem, a kowadłem, więc jeżeli taka jest czyjaś wola i uważa, że temat powinnien zostać zamknięty, to nie widzę w tym żadnego problemu. Osobiście nie żałuje, że założyłem ten wątek, bo wiele się od was dowiedziałem i pomogło mi to. Mam też nadzieję, że paru z was zainteresowało, to co tutaj pisaliśmy i może sami macie podobne problemy z którymi się borykacie. Jeśli kogoś irytują moje marzenia i problemy, to przepraszam. Nie miałem zamiaru zakładać tego wątku, aby kogoś wkurzyć. Osobiście jednak chciałem pisać jak przebiega proces mojego leczenie i dojść do momentu wyjazdu na który wciąż mam nadzieję :) Oczywiście jeśli temat zostanie zamknięty, to nie będę miał do nikogo pretensji, ani żalu :) Poprostu chciałem się tym podzielić. Więc jeśli temat ma zostać zamknięty, to chciałbym jeszcze raz wszystkim podziękować za pomoc i chęć wymienienia ze mną kilku zdań. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich, którzy coś wniesli do tematu! :)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 lip 2012, 19:38

Nikogo założeniem wątku nie wkurzyłeś, nie przejmuj się. Wątpię by ktoś miał go zamykać, jak widać sporo osób zainteresowało się Twoją sytuacją i planami na przyszłość, także będziemy czekać na raporty z przebiegu rehabilitacji i powrotu do zdrowia :wink: Pamiętaj że jeśli do niczego się nie dąży, nic się nie osiągnie. Tak więc głowa do góry i goń marzenia, po to są :spoko:

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 08 lip 2012, 20:05

zgadzam sie z salasem. jasne, kolego glowa do gory,nie mozna sie nigdy poddawac, ale temat legii zamknijmy-naprawde po raz enty radze pogadaj z serbkiem z forum o legii, to przyjazny chlopak(mimo ze ma 40 lat) wszystko ci powie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”