Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 lip 2012, 20:02
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 18 lip 2012, 13:12
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lip 2012, 14:15
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 lip 2012, 21:03
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 lip 2012, 12:36
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 lip 2012, 12:39
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lip 2012, 12:42
Eeee, ale Radzionków jeszcze się nie wycofał oficjalnie. Decyzja dopiero jutro, mają wtedy walne.gilardino11 pisze:cloner Wy dostaliście w końcu tą licencję na grę w 1 lidzeBo jeżeli nie to chyba wasze miejsce zajmie Petra.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 lip 2012, 12:45
No to ładnie a ja widziałem konferencje i prezes z łzami w oczach mówił o końcu Ruchu.Eeee, ale Radzionków jeszcze się nie wycofał oficjalnie. Decyzja dopiero jutro, mają wtedy walne.
Też gdzieś o tym czytałem ale ciężko mi to sobie wyobrazić. Ci afrykańcy grają podobno gdzieś na zadupiu na południu polski i ten inwestor co ma ich karty zawodnicze miałby się przenieść. Natomiast myślałem że zostało to wyjaśnione i wiadomo że Radzionków jednak odpuszcza no ale jak mają jutro walne to pewnie się okaże.Przecież niedawno czytałem, że Cidry wystartują ze składem pełnym Afrykanów. 10 dni do startu rozgrywek, a zespoły nie wiedzą w której lidze grają
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 26 lip 2012, 23:19
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lip 2012, 23:48
Wszystko pięknie fajnie, ale... żeby otrzymać pozwolenie na pracę w wojewódzkie śląskim dla ludzi spoza UE, trzeba czekać 30 dni. Jak oni jutro złożą wnioski to mają chyba 4 kolejki w plecy. Jeśli rywale zgodzą się przełożyć mecze to okey, ale po 3 walkowerach jest do widzenia.Fishbone pisze:Co do Ruchu Radzionków, to jutro ostateczna decyzja prezesa LZS Piotrówka, który przegląda dokumenty Cidrów, żeby na zdrowych zasadach wyłożyć pieniądze i wypromować swoich czarnoskórych zawodników.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 31 lip 2012, 20:41
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 31 lip 2012, 20:46
Z Wisłą gramy za 4 dni, więc wątpię, żeby nagle ich przenieśli wyżej, o ile taka możliwość jest oczywiście.lukinis131 pisze:Dwa walkowery już na pewno oddadzą . W pucharze polski i w 1 kolejce . Chore jest dopuszczanie do rozgrywek klubu , który nie ma w ogóle funduszy , na kontrakcie ma 4 zawodników , zakaz transferowy i całkowicie nie pewną przyszłość . PZPN powinien w miejsce cidrów pozwolić Polonii Bytom lub Wiśle Płock i byłoby po kłopocie .
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 31 lip 2012, 20:50
Możliwości w Polsce są zawsze . Pewnie ich nie przeniosą , a szkoda , zawsze to jakiś zespół z kibicami a nie z 10 murzynami .Arwin pisze:Z Wisłą gramy za 4 dni, więc wątpię, żeby nagle ich przenieśli wyżej, o ile taka możliwość jest oczywiście.lukinis131 pisze:Dwa walkowery już na pewno oddadzą . W pucharze polski i w 1 kolejce . Chore jest dopuszczanie do rozgrywek klubu , który nie ma w ogóle funduszy , na kontrakcie ma 4 zawodników , zakaz transferowy i całkowicie nie pewną przyszłość . PZPN powinien w miejsce cidrów pozwolić Polonii Bytom lub Wiśle Płock i byłoby po kłopocie .
lukinis131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 sie 2012, 18:34
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 sie 2012, 21:52
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio