Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 20 lip 2012, 12:54
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 20 lip 2012, 13:49
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 lip 2012, 14:34
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 20 lip 2012, 15:13
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 20 lip 2012, 15:21
Arsenal właśnie odrzucił warte 15 milionów funtów zapytanie o Robina van Persiego wystosowane przez Manchester United - informuje Sky Sports. Włodarze Kanonierów oczekują ponoć dwukrotnie większej oferty.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 lip 2012, 15:23
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 lip 2012, 15:31
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 20 lip 2012, 15:51
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 20 lip 2012, 15:52
Ferguson powiedział, że chce, aby Berba został, tylko wychodzi na to, że Berba chce więcej grać. Z kolei nie wiem czemu nie chcieć RVP w okazyjnej cenie. Jest to bezsprzecznie najlepszy napastnik ligi i jeden z najlepszych napastników na świecie. Nawet na połowę meczy w sezonie by się opłacało go mieć.MGiggs pisze:Tak wypychamy Berbe za grosze ktory jest graczem zdrowyma a chemy RVP ktory ma 29 lat i 1 zdrowy sezon.RVP-Roo kusi ale nie wiem po co.
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 lip 2012, 15:59
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 20 lip 2012, 16:07
Van Persie może nie kocha Arsenalu jak Henry, ale to jest bardzo podobna historia co Fabregasa. Wiedział że w obecnej formie i przy takiej a nie innej polityce zarządu nic nie wygra z klubem i wolał odejść. To samo jest z Robinem. Koleś ma koło trzydziestki a nic nie wygrał w futbolu, chyba że jakiąś Tarczę Wspólnoty. A inne kluby dają mu lepsze okoliczności by ten fakt zmienić.Duch pisze:Po prostu ma chłopak w dupie klub i naprawdę nie wiem po co były te wszystkie deklaracje o miłości do barw, kibiców itp.
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 lip 2012, 16:11
No to jak to dobrze wiem. Przecież chyba wszyscy kibice Arsenalu liczyli się, że Robin może odejść i chyba mało kto miałby do niego pretensje, ale styl w jakim to się dzieje jest troszkę mało elegancki. I może inaczej to jeszcze ujmę... van Persie ma teraz klub w dupie, bo w to, że jakieś negocjacje trwają jakoś nie wierzę i to jedynie mydlenie oczu.sigane pepe pisze:A inne kluby dają mu lepsze okoliczności by ten fakt zmienić.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 20 lip 2012, 16:18
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 lip 2012, 17:06
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 20 lip 2012, 17:23
Slim91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio