Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 1035

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 20 lip 2012, 12:54

Cena niska bo mowimy o 29 letnim graczu z rokiem do konca kontraktu, wiec ceny powyzej 20mln bylyby troche niepowazne.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 20 lip 2012, 13:49

Oby Fergie podbijał cene w górę, niech Robina w ataku Juventusu. Życzę wam, żeby było tak jak wy chcecie tego najbardziej, nie wiem czy drogo sprzedać czy zostawić, ale oby Juventus w ten transfer nie był zamieszany. Peace!

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 lip 2012, 14:34

Ja tam bym się nie zdziwił, jakby Robin polazł do United. Bardziej mnie ciekawi, czy rzeczywiście są jakieś szanse, że jeszcze kupimy napastnika, czy Giroud i Podolski to będą ewentualni zastępcy.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 20 lip 2012, 15:13

Robin chyba tego nie zrobi Arsenalowi i nie przejdzie do United. Z drugiej strony bardzo fajnie wyglądałaby ofensywa ManU z Rooneyem i Robinem a za ich plecami Kagawa. Ja liczę na to że zostanie w Arsenalu, bo bardzo podoba mi się jego gra i mecze Arsenalu oglądam bardzo często dla niego.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 20 lip 2012, 15:21

Arsenal właśnie odrzucił warte 15 milionów funtów zapytanie o Robina van Persiego wystosowane przez Manchester United - informuje Sky Sports. Włodarze Kanonierów oczekują ponoć dwukrotnie większej oferty.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 lip 2012, 15:23

Tak wypychamy Berbe za grosze ktory jest graczem zdrowyma a chemy RVP ktory ma 29 lat i 1 zdrowy sezon :badziewie: .RVP-Roo kusi ale nie wiem po co.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6202
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 lip 2012, 15:31

Taaa Ferguson kupi van Persiego. Potem ten dozna kontuzji, Rooney zgub formę, Fergie ustawi w ataku Hernandeza z Welbeckiem a na ławce będzie miał najdroższy duet rezerwowych napastników w historii.

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 20 lip 2012, 15:51

Jak RvP nie zostanie sprzedany w tym roku to myślę, żę przedłuży kontrakt. Złapie kontuzje w trakcie sezonu i tyle będzie z jego przeprowadzki. Jeden świetny sezon, jedyny bez kontuzji i to by było na tyle. Może Wenger podobnie myśli... :P

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 20 lip 2012, 15:52

MGiggs pisze:Tak wypychamy Berbe za grosze ktory jest graczem zdrowyma a chemy RVP ktory ma 29 lat i 1 zdrowy sezon :badziewie: .RVP-Roo kusi ale nie wiem po co.
Ferguson powiedział, że chce, aby Berba został, tylko wychodzi na to, że Berba chce więcej grać. Z kolei nie wiem czemu nie chcieć RVP w okazyjnej cenie. Jest to bezsprzecznie najlepszy napastnik ligi i jeden z najlepszych napastników na świecie. Nawet na połowę meczy w sezonie by się opłacało go mieć.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 lip 2012, 15:59

Nie wierzę w Robina na Old Trafford. Prędzej do City przejdzie, ale trzeba jeszcze Manciniego popodpuszczać nieco, tak żeby wyłożył te 20 milionów.

Swoją drogą, to trochę nudna się robi już ta cała saga. Wiadomo, że kasa nie jest dla Robina aż tak kluczowa, bo przecież z tego wiemy, to Arsenal zaoferował mu całkiem niezłe warunki. Wiadomo, że w Manchesterze dostanie więcej, ale IMO nie jest to czynnik przeważający. Po prostu ma chłopak w dupie klub i naprawdę nie wiem po co były te wszystkie deklaracje o miłości do barw, kibiców itp.Takie akcje planuje się nieco wcześniej, a nie przy wódce w knajpie na łapu cału... to nie Polska. Niech już odejdzie, całą kasę zainwestujmy, a to co zaoszczędzimy na kontrakcie Holendra przeznaczyć na nową umowę dla Songa. No i dawać Vermie już oficjalnie tego kapitana, bo na VP już patrzeć nie mogę, chociaż nadal mam do niego słabość.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 20 lip 2012, 16:07

Duch pisze:Po prostu ma chłopak w dupie klub i naprawdę nie wiem po co były te wszystkie deklaracje o miłości do barw, kibiców itp.
Van Persie może nie kocha Arsenalu jak Henry, ale to jest bardzo podobna historia co Fabregasa. Wiedział że w obecnej formie i przy takiej a nie innej polityce zarządu nic nie wygra z klubem i wolał odejść. To samo jest z Robinem. Koleś ma koło trzydziestki a nic nie wygrał w futbolu, chyba że jakiąś Tarczę Wspólnoty. A inne kluby dają mu lepsze okoliczności by ten fakt zmienić.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 lip 2012, 16:11

sigane pepe pisze:A inne kluby dają mu lepsze okoliczności by ten fakt zmienić.
No to jak to dobrze wiem. Przecież chyba wszyscy kibice Arsenalu liczyli się, że Robin może odejść i chyba mało kto miałby do niego pretensje, ale styl w jakim to się dzieje jest troszkę mało elegancki. I może inaczej to jeszcze ujmę... van Persie ma teraz klub w dupie, bo w to, że jakieś negocjacje trwają jakoś nie wierzę i to jedynie mydlenie oczu.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 20 lip 2012, 16:18

I teraz jeszcze odmówił wyjazdu na mecze przedsezonowe.Faktycznie, spodziewałem się większej klasy po zawodniku takim jak Robin. To oznacza że szanse na jego pozostanie w Arsenalu są już czysto iluzoryczne :(

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 lip 2012, 17:06

Haha. Z tą miłością to trochę tak jakbym powiedział, że kocham dziewczynę X, ale tylko do czasu aż nie znajdzie się ładniejsza :lol:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 20 lip 2012, 17:23

Jakiej pensji Robin żąda rocznej w euro :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”