Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 22 lip 2012, 14:29
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 lip 2012, 14:42
Wersja dla mało poinformowanych. Bendtner reklamował firmę bukmacherską.MazurXIII pisze:chłopak jest tak łasy na kasę,że ostatnio dorabia reklamując bieliznę...
Idź panie w c*uj. Kupujemy im Jovetica za Matriego, tego od mafiiKniaź pisze:Juve przyjął naszą ofertę za Matriego - 12 mln.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 lip 2012, 14:49
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 lip 2012, 14:53
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 lip 2012, 15:12
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2012, 15:19
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 22 lip 2012, 15:30
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 lip 2012, 15:36
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 lip 2012, 16:31
Alessandro Matri coraz bardziej przybliża się do Milanu. Zespół z Mediolanu chciałby wypożyczyć napastnika Juve, zaś Bianconeri woleliby definitywnie sprzedać za 12 mln euro Matriego. Według Sportmediaset, wczorajszy turniej Trofeo TIM był okazją do rozmów między działaczami Milanu i obecnego mistrza Włoch na temat transferu. Być może kluby dojdą do kompromisu i Rossoneri wypożyczą Matriego z przymusową opcją wykupu po sezonie za 12 mln.
Ciekawą informację podaje na swoich stronach La Gazzetta dello Sport. Według jej dziennikarzy doszło wczoraj do interesującej rozmowy między Daniele Bonerą a Alessandro Matrim. Napastnik wszedł na samą końcówkę meczu obu drużyn w ramach Trofeo TIM, zmieniając kontuzjowanego Vucinicia, a po końcowym gwizdku obrońca miał do niego podejść i zapytać: "Widzimy się niedługo?" Prasa natychmiast podchwyciła temat, szczególnie że w ostatnich dniach Matriego łączy się z przeprowadzką właśnie do Milanu.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 22 lip 2012, 17:13
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 lip 2012, 19:07

mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 lip 2012, 19:18
Oddać bilety chyba na nowego Batmana. Takim podejściem to klub nie wyjdzie z dołka. Coś mi się wydaje, że Prezes i Łysy to chyba muszą się pożegnać z tym klubem, aż mnie coś ściska jak mam patrzeć jak liga włoska robi się coraz słabsza z roku na rok. To jest coś strasznego czego myślałem, że nie doświadczę. Do tego Cyfra + jak narazie nie wykupiła praw do spotkań Serie A, czyżby pozostał internet...mete pisze:Wczoraj Lysy mowil, ze moze oddac bilety za kartnety.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 22 lip 2012, 19:32
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 lip 2012, 19:37
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 lip 2012, 19:43
Wlochy i rzad tego kraju ma o wiele powazniejsze problemy do rozwiazania niz zapobieganie odplywowi gwiazd pilkarskich. Nie nastawialbym sie na zadne wieksze ich dzialania majace "ratowac" calcio. To juz broszka samych klubow. Jeszcze 10 lat temu to Milan Inter Roma a nawet Lazio podkupywaly czolowych pilkarzy z innych lig. Teraz role sie odwrocily.Kniaź pisze:Serie A jest właśnie w krytycznym punkcie, odchodzą gwiazdy, traci po raz kolejny wizerunek przez kolejną aferę z ustawianiem meczy. Kurcze mam nadzieje, że Ci co nią rządzą przejrzą na oczy i zaczną coś robić w tym kierunku jej poprawy. Niestety tu trzeba lat ciężkiej pracy, żeby np. Serie A była na poziomie orgaznizacyjnym jaki prezentuje np. Liga Niemiecka.
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio