Polscy kibice - Strona 214

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 26 lip 2012, 6:53

lech98 pisze:1. Van Basten zacytuje Rycha Peję: Co cię boli, Czy aż tak cię to boli.
2. jak już to jest problem wiary nie Twój
3. Na tradycję, historie klubu nie składa się tylko KRS ale też barwy, herb itd. Gdzie byłeś jak Wam herb na logo sponsora zamienili? Jakieś protesty? Walka z o Kolporterem? jakoś Wam to nie przeszkadzało
Dzięki naszym protestom Klicki przywrócił dawny herb. Widać, że nie wiesz co działo się i dzieje w świecie kibicowskim.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 lip 2012, 8:53

Jeśli masz jakieś zarzuty co do stanu faktycznego to słucham...
stan faktyczny zalezy od miejsca trybuny albo raczej od stadionu.

Co ja moge dyskutowac skoro ty na wszystko co Polonijne znasz odpowiedz. Rozumiem twoja nienawisc ale pamietaj ze kazdy klub w Polsce ma cos za uszami w zwiazku ze swoja historia. Dajmy na to Legia. hipokryci na Legii krzycza precz z komuna a potem spiewaja komunistyczna nazwe Legii cwks. Nie lubie sie spierac za historie bo oba warszawskie kluby maja zawile daty powstania itd.
Wkurza mnie tez ze mlode chlopaki z Warszawy wychowywane sa w nienawisci do Polonii bo tak trzeba. Widze jak historia Polonii jest besztana a Legii gloryfikowana i koloryzowana. Moglbym tak dalej ale po co. Wystarczy poczytac serwis ll teraz legionisci zeby zobaczyc ze co zle to polonisci. Zaraz sie okaze ze jak staruchowi z kibla bedzie walic to przeczytam ze to polonista sie zesral. Takie czasy.....

ps. Ostatnio to jest hit wsrod moich znajomych. bedac na dzialce u kumpla na imprezce rozpetala sie dyskusja z mlodymi kibicami Legii. Ci zaczeli jak zwykle piszczec jaka to zajebista jest atmosfera na Legii. Nawiazali na swoje nieszczescie do Deyny. Na pytanie skad pochodzil dowiedzialem sie cos w tym stylu: Jak to nie wiesz, z Brodna... :rotfl4: Ja wiem ze to mlode chlopaki z podwarszawskiej wiochy co na Legie jezdza tylko na Widzewy i na ta Polonie co jej w stolicy nie ma, ale niesmak pozostaje. Bylo ich tylko 2 wiec to jedyny pozytyw.

ps. 2

Widziales te koszulki?
http://www.facebook.com/wwaszop

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 26 lip 2012, 10:22

Fishbone pisze: Tak właśnie wygląda Wasz klub, czyli herb i nazwa ok, ale zawartość już oszukana i świadomie pijesz dla Ciebie szczoch. My z dumą od 1964 roku jesteśmy GKS-em Katowice, choćby w B klasie.

zebys sie tak za bardzo nie zachwycil nad sobą to ci przypomne, a zakladam ze to wiesz: gks katowice powstal w wyniku fuzjii kilku klubow, i otrzymal miejsce w owczesnej 2 lidze(za dąb katowice) i bez potrzeby gry od "B klasy"-co kazdy nowy klub powinien czynic.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 26 lip 2012, 11:04

HELDER pisze:
Fishbone pisze: Tak właśnie wygląda Wasz klub, czyli herb i nazwa ok, ale zawartość już oszukana i świadomie pijesz dla Ciebie szczoch. My z dumą od 1964 roku jesteśmy GKS-em Katowice, choćby w B klasie.

zebys sie tak za bardzo nie zachwycil nad sobą to ci przypomne, a zakladam ze to wiesz: gks katowice powstal w wyniku fuzjii kilku klubow, i otrzymal miejsce w owczesnej 2 lidze(za dąb katowice) i bez potrzeby gry od "B klasy"-co kazdy nowy klub powinien czynic.
Widać, że kogoś to kuje, że po historii grzebie. Połączenie kilku katowickich klubów i stworzenie jednego - GKS-u Katowice jako Górniczy Klub Sportowy, czyli zasada którą My wyznajemy. Nasza historia jest dumna, Wy w świadomości chcecie dumnych udawać. Wystarczyło Amice Wronki się wypiąć i na tradycjach Lecha Poznań się udzielać a nie jechać na etykiecie Kolejorza (zawartość lodówek).

Nim mi pociśniesz od Dospelu Katowice, to Ci przypomnę, to co pisałem wcześniej:

Co do nazwy klubu, to różnie bywa w tym interesie. Jednak jak fundament jest właściwy (żadna fuzja), to prędzej czy później wywalczysz nazwę herbu i klubu z powrotem. Dużo ekip w tym było upapranych ale każdy wyszedł na swoje.

Jestem dumny od dziecka, że jestem GieKSiarzem. Cała historia klubu o 1964 roku jest mi dumna i nie wstydzę się żadnego dnia klubu. Bekę to możesz kręcić z kibiców Polonii Warszawa, bo także żyją w świadomym zakłamaniu. Teraz niby walczą pod publiczkę, ale zawsze będą mieć korzenie z Grodziska Wielkopolskiego.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 lip 2012, 12:54

Bienias pisze: Jeśli masz jakieś zarzuty co do stanu faktycznego to słucham...

stan faktyczny zalezy od miejsca trybuny albo raczej od stadionu.
Miały być zrzuty do stanu faktycznego, a nie relatywizowanie i zbędne dywagacje. Jako, ze wyraziłem się po kibicowsku i być może zbyt dużą dozą wulgaryzmów. Rozłożę Ci owy stan faktyczny na czynniki pierwsze, w punktach - tak aby łatwiej było Ci wskazać niezgodność z rzeczywistością (oczywiście w Twoim mniemaniu).

1. Wóz Drzymały nie może zatrzymać się w Wrocławiu i Szczecinie z powodu protestów kibiców, którzy zachowują się honorowo i odrzucają możliwość sprzedażny swojego klubu. Nie mam miejsca w Polsce gdzie taka niemoralna opcja zostałaby zaaprobowana przez kibiców.

2. Jednak znajduje się takie miejsce - K6. Kibice Polonii (jeszcze wtedy) sprzedają swój klub, jego tradycje i historie, w zamian za niesportowy awans do naszej żałosne ekstraklasy. Powstaje DyskoPolo.

3. JW urządza sobie przy K6 swój prywatny folwark, klub staje się pośmiewiskiem. Za ten cyrk od kibiców w ramach podziękowań, dostaje dziękczynne transparenty i miejsce na oprawie - jako jedna z ważniejszych postaci klubu (człowiek, który ten klub ośmieszył, zbrukał i de facto zlikwidował)

4. JW znudził się zabawka i sprzedaje ja jak zużyty przedmiot. Fani DyskoPolo nie protestują, tylko wysyłają listy błagalne i do końca maja nadzieje, ze ich patron się zlituje. Ten jednak bez skrupułów sprzedaje DyskoPolo za parę srebrników.

5. Kibice DyskoPolo uznają, ze czas skończyć z sprzedajnością - uznają swoje błędy i ogłaszają, ze rozpoczynają na zdrowych zasadach od niższych lig. Wiedza, ze będzie to niezwykle trudne z uwagi na niewielka liczbę fanatyków gotowych na pomoc klubowi "zawsze i wszędzie".

6. Przepędzony przez kibiców Król, nie chciany w innym miejscu w kraju - jaka mąż opatrznościowy ląduje przy K6. Tam akceptują go fani DyskoPolo. W zamian za jakieś ochłapy znowu sprzedają swój klub kolesiowi, który miał ich za nic i chciał likwidować ich klub, ale przyparty do muru i bez możliwości wyboru - wybrał Muranów, jako jedyna opcje.

Tak w wersji eufemistycznej i bez nazywania rzeczy po imieniu przedstawia się stan faktyczny do którego miałeś się ustosunkować. Zna go cala Kibicowska Polska (nawet zgody DyskoPolo się z nich nabijają - nie po raz pierwszy zresztą) i łatwo można go zweryfikować przy pomocy kilku kliknięć w klawiaturę.

Jeśli ma wobec niego jakieś zarzuty, możesz wykazać nieścisłości a nawet sprzeczność z faktami, to słucham z uwagą Twoich sensacji :)
Bienias pisze:Rozumiem twoja nienawisc
Nienawiść to można czuć do Widzewa (i pewnie vice versa) jeśli chodzi o czarnule to jest to... tylko i wyłącznie kabaret, a co za tym idzie sporo śmiechu. Darmowa rozrywka - nie rywalizacja kibicowska.
Bienias pisze:kazdy klub w Polsce ma cos za uszami w zwiazku ze swoja historia. Dajmy na to Legia. hipokryci na Legii krzycza precz z komuna a potem spiewaja komunistyczna nazwe Legii cwks. Nie lubie sie spierac za historie bo oba warszawskie kluby maja zawile daty powstania itd.
Masz poważne problemy z czytaniem ze rozumieniem.

Spójrz uważnie na nazwę tematu. Czy jest tam choć słowo: o przeszłości klubów, postawie klubowych działaczy, historii organizacji piłkarskich w PRL? Temat nazywa się "Polscy kibice"

Dyskusje dotyczą działalności kibiców (i dlatego odniosłem się do postawy kibiców GKS i Dyskopolo), nie zaś historycznych postaw prezesów, działaczy i tego rodzaje wynalazków, tego co jest komunistyczne w historii klubów, a co nie jest.

Jeśli chodzi o historie - podawałem już fakty (obalające krzywdzące mity) łatwo weryfikowalne źródłami w temacie o Legii - nie mam zamiaru się powtarzać :)

Cos ze stadionu przy L3 z czasów głębokiej komuny:
1 czerwca Legia zagrała w Warszawie z IF Kamraterna Norkopping (1-1), a parę tygodni później z Partizanem Belgrad (2-8). Ten drugi mecz, rozegrany na stadionie Wojska Polskiego odbywał się dzień przed referendum "3xtak". "Wydarzenia, które miały miejsce na tym meczu i zaraz po nim, mimo że upłynęło od nich ponad pół wieku, pamiętam tak, jakby to było wczoraj. Miałem wtedy niespełna 14 lat. (...) Na godzinę przed meczem cały stadion przy Łazienkowskiej był wypełniony do ostatniego miejsca" - wspomina Tadeusz Hubert Jakubowski w "Znakiem tego oskarżony". "My staliśmy naprzeciwko trybuny honorowej, zajmowanej - jak byśmy to dziś powiedzieli - przez vipów i oficjeli. Skoro byli oficjele, musiały być również przemówienia, a że mecz odbywał się przed referendum i zgromadził dużą publiczność, władze chciały tę sytuację wykorzystać. Dwóch towarzyszy z komitetów warszawskich PPR i PPS, chcąc zachęcić do głosowania "3xtak", starał się zohydzić Polskę przedwojenną przez porównanie produkcji stali i wydobycie węgla. Zaczęły się gwizdy. Początkowo pojedyncze, nieśmiałe, później coraz częstsze, tak że nie pozwolono im dokończyć. (...) Na jakieś pięć minut przed przerwą, po prawej stronie trybuny honorowej zauważyłem poruszenie. Ludzie wstawali i klaskali w dłonie. Z sekundy na sekundę powiększał się krąg wstających i bijących brawa. Usłyszałem okrzyk: "Mikołajczyk!". A po minucie cały stadion skandował: Miko-łaj-czyk! Ra-tuj Pol-skę! Był to jeden ogłuszający krzyk nadziei. Stali i krzyczeli wszyscy. I stało się coś nieprawdopodobnego: ludzie, nie zwracając uwagi na toczący się mecz, wbiegli na murawę, zaczęli biec w kierunku trybuny, gdzie stał Stanisław Mikołajczyk. Arbiter przed czasem odgwizdał zakończenie pierwszej połowy. Wtedy na boisko wbiegło jeszcze więcej ludzi. W stronę Mikołajczyka biegli również zawodnicy obu drużyn, którzy dopiero przy trybunie mogli skręcić w kierunku szatni. Uratowało ich to być może przed stratowaniem. Milicja nie interweniowała. W czasie przerwy pojawiły się znowu gwizdy, kiedy na bieżnię wjechały dwie odkryte ciężarówki z transparentami na burtach, wzywającymi do głosowania "3 x tak". Jeden samochód był wypełniony zerwuemowcami (członkami Związku Walki Młodych, związanego z Polską Partą Robotniczą), drugi turowcami (członkami Towarzystwa Uniwersytetów Robotniczych, związanego z Polską Partią Socjalistyczną). Doszło do przepychanek i rękoczynów, po czym samochody zrejterowały ze stadionu. Po meczu na Łazienkowską skierowano więcej milicjantów, pojawili się również "Koledzy Bez Wyjścia" (żołnierze Korpusu Bezpieczeństwa Wewnętrznego). Doszło do przepychanek, zamknęli jednego z moich kolegów (...)" - pisze Jakubowski w swojej książce.
Bienias pisze:Zaraz sie okaze ze jak staruchowi z kibla bedzie walic to przeczytam ze to polonista sie zesral. Takie czasy.....
:badziewie:
Bienias pisze:Ostatnio to jest hit wsrod moich znajomych. bedac na dzialce u kumpla na imprezce rozpetala sie dyskusja z mlodymi kibicami Legii. Ci zaczeli jak zwykle piszczec jaka to zajebista jest atmosfera na Legii. Nawiazali na swoje nieszczescie do Deyny. Na pytanie skad pochodzil dowiedzialem sie cos w tym stylu: Jak to nie wiesz, z Brodna...
Co to ma wspólnego z tematem? Przedmiotem dyskusji? Słowem o czym Ty pier...

Byleś sobie na imprezce, gdzie gadałeś z dwoma anonimowymi, podpitymi szczylami, którzy zajarali się atmosfera na Legii i dopingują z filmikami przed youtube i... co w związku z tym, jakie wnioski? Takie, ze powinieneś sobie poszukać znajomych w podobnym wieku, a nie baletować z młodymi chłopcami, czy taki ze młodzież w tym kraju to w większości debile. Nihil novi sub sole :)
Bienias pisze:Widziales te koszulki?
http://www.facebook.com/wwaszop
Nie widziałem. OFMC wydaje już od kilku lat koszulki "pamiętaMY" ze smakiem i stylem + kasą na szczytne cele. Jakimś badziewiem się nie interesuje :)
Fishbone pisze: Teraz niby walczą pod publiczkę, ale zawsze będą mieć korzenie z Grodziska Wielkopolskiego.
Jakie są przejawy tej walki? Oprócz paru internetowych deklaracji ze na nowy twór Króla kilku nie będzie chodzi, albo będą chodzić, ale rzadko.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 lip 2012, 13:27

Zastanawia mnie czemu o "kibicowskim honorze" na tym forum pisze kibic klubu, ktory polowe barw przejal po starszym klubie z ktorym przeszedl fuzje zaraz na poczatku swojego istnienia.
De facto zaistnial (a przynajmniej zaczal odnosic jakiekolwiek sukcesy) tylko i wylacznie dzieki temu, ze stal sie oczkiem w glowie "komunistycznej" wladzy, chcacej miec swoje CSKA Moskwa.
Od '97 do 2001 nazywal sie Legia-Daewoo Warszawa,
A teraz nalezy do TVNu...
:rotfl4: :badziewie:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 lip 2012, 14:21

Tak na szybko. W odpowiednim temacie pozniej rozwine zaczety watek ( a moze kontynuacje)

ad 1- 6 calkowicie sie zgadzam. W zwiazku z powyzszym nie ma co polemizowac.

koszulki powstancze z wwaszop sa o kilka klas ladniejsze a jakosc wykonania to juz inny swiat. Nie wszystko co robi Legia jest super. Jednakze fajnie ze przeznaczaja kase na potrzeby zwiazane z PW.

Emerald te karty zachowalem na reszte dyskusji ale franz ewidentnie ominal temat. W koncu to temat tylko o zlych kibicach DyskoPolo.

Pileczke mozna odbic w druga strone. Kibice Legii jakos chodza na stadion Tuska ( wiem ze naduzywam). Pomimo wszystko czyli jihadow itp dalej Iti rzadzi a kibice chodza na mecze...

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 lip 2012, 15:24

Emerald pisze:Zastanawia mnie czemu o "kibicowskim honorze" na tym forum pisze kibic klubu, ktory polowe barw przejal po starszym klubie z ktorym przeszedl fuzje zaraz na poczatku swojego istnienia.
De facto zaistnial (a przynajmniej zaczal odnosic jakiekolwiek sukcesy) tylko i wylacznie dzieki temu, ze stal sie oczkiem w glowie "komunistycznej" wladzy, chcacej miec swoje CSKA Moskwa.
Od '97 do 2001 nazywal sie Legia-Daewoo Warszawa,
A teraz nalezy do TVNu...
w odpowiedzi na Twoje problemy z czytaniem ze rozumieniem, a co za tym idzie niemożnością pojęcia zakresu przedmiotowego nazwy tematu w którym się pisze...
franz pisze: Bienias napisał(a):kazdy klub w Polsce ma cos za uszami w zwiazku ze swoja historia. Dajmy na to Legia. hipokryci na Legii krzycza precz z komuna a potem spiewaja komunistyczna nazwe Legii cwks. Nie lubie sie spierac za historie bo oba warszawskie kluby maja zawile daty powstania itd.

Masz poważne problemy z czytaniem ze rozumieniem.

Spójrz uważnie na nazwę tematu. Czy jest tam choć słowo: o przeszłości klubów, postawie klubowych działaczy, historii organizacji piłkarskich w PRL? Temat nazywa się "Polscy kibice"

Dyskusje dotyczą działalności kibiców (i dlatego odniosłem się do postawy kibiców GKS i Dyskopolo), nie zaś historycznych postaw prezesów, działaczy i tego rodzaje wynalazków, tego co jest komunistyczne w historii klubów, a co nie jest.

Jeśli chodzi o historie - podawałem już fakty (obalające krzywdzące mity) łatwo weryfikowalne źródłami w temacie o Legii - nie mam zamiaru się powtarzać
A z tym właścicielem to naprawdę dołożyłeś do pieca :roftl3: Abstrahując oczywiście, od tego ze twoje twierdzenie zawiera bald. Mój kibicowski honor poszedł sie jebać od kiedy gruba kasę na Legie wydaje papa Walter.
Bienias pisze:ad 1- 6 calkowicie sie zgadzam. W zwiazku z powyzszym nie ma co polemizowac.
To wszytko. Dziękuje i pozdrawiam :)
Bienias pisze:koszulki powstancze z wwaszop sa o kilka klas ladniejsze a jakosc wykonania to juz inny swiat.
Ch...uj wbijam w to czy są ładne, trendi, jazzy, maja dużo lajkow na fesbuczku i inne pierdoły.

Jeśli ktoś akceptuje koszulkę powstańcza, częściowo nawiązująca swoja estetyka do marki znanego alkoholu i na dodatek robiona dla zarabiania na powstaniu. W czysto pragmatycznym celu trzaskania forsy... to już jego problem. Musi się jednak liczyć z tym, ze komuś sie to może nie spodobać, a forma wyrażenia owej dezaprobaty może przyjmować postać... wpierdolu :wink:
Bienias pisze:Jednakze fajnie ze przeznaczaja kase na potrzeby zwiazane z PW.
"Fajnie"? To jest obowiązek!
Bienias pisze:omimo wszystko czyli jihadow itp dalej Iti rzadzi a kibice chodza na mecze...
Ta jasne :lol:

Porozumienie nic nam nie dało. Nie zabezpieczyliśmy w żaden sposób naszych kibicowskich spraw. Na wyjazdach i Żylecie siedzimy cicho jak mysz pod miotłą. W europejskich pucharach przypominamy raczej wycieczkę gwiazd TVNu na wakacjach (vide ostatni wypad na Łotwie) Towarzyszu Walter prowadź... :!:

Dzięki chłopaki za dyskusje - jednak nie mam zamiaru dywagować dalej z Wami na tematy, w których wasz Wiedza jest nie kompletna :wink:

W każdym razie mam na swoim koncie stracie z internetowa "chooligankom Bracy", czyli szacuneczek :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 lip 2012, 8:41

Ch...uj wbijam w to czy są ładne, trendi, jazzy, maja dużo lajkow na fesbuczku i inne pierdoły.
ja tez ale szkoda ze ich nie maja. sa po prostu lepiej wykonane i estetycznie ladniejsze. ot co.
Musi się jednak liczyć z tym, ze komuś sie to może nie spodobać, a forma wyrażenia owej dezaprobaty może przyjmować postać... wpierdolu
chlopaki ze Szczecina z bandy Stopro powinni sie bac bo hoolsi Legii jada im wpierdolic za koszulki PW robione poza w Wawa. jazdaaaa :haha:

Dzięki chłopaki za dyskusje - jednak nie mam zamiaru dywagować dalej z Wami na tematy, w których wasz Wiedza jest nie kompletna
Szymczyk tak samo mowil a Gawkowski a w rozmowie na temat historii obu warszawskich klubow inteligentnie zgwalcil redaktora Legii.net

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5295
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 lip 2012, 16:57

"Na mecz z Borussią Dortmund klub odmówił wpuszczenia transparentu upamiętniającego 68. rocznicę rocznicę wybuchu Powstania Warszawskiego o wymiarach 80x4 m. Mieliśmy również problemy z wniesieniem flag - w związku z tym na dzisiejszym meczu nie zawisną żadne i nie będzie prowadzony doping" - informują legijne grupy kibicowskie.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 lip 2012, 11:28

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/mial-b ... omosc.html

Jak zwykle. Mecz rozczarował - wina kibola!

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6639

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 lip 2012, 11:57

Szczerze mi humor poprawiono w południe tym linkiem:
Trudno potem się dziwić, że jesteśmy traktowani jak zaścianek. Nie tylko piłkarski, ale także kulturowy i cywilizacyjny. Niech każdy sam sobie odpowie czy czuje się z tym dobrze. Niech nie odpowiada mnie w durnych komentarzach, niech odpowie wyłącznie sobie. Tylko szczerze.
filozof :rotfl:

Więcej takich proszę.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 lip 2012, 12:36

Nie przyjmuję się. Tylko jak czytam takie coś to nie wiem czy śmiać się czy płakać :)

Swoją drogą to takiego meczu naprawdę nie da się oglądać. W Anglii mimo braku dopingu jest jakaś atmosfera, a u nas jak nie ma dopingu to nic, zero, słychać pojedyńcze osoby.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1541
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 30 lip 2012, 12:58

Najpierw walczą z kibolami dając bzdurne zakazy, a potem płacz, że nie ma kto dopingować. :roll:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6639

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 lip 2012, 13:01

Lament był już w czasie Euro. A nie, czekaj, ja pamiętam jak w meczu z Niemcami w zeszłym roku Szpakowski się dziwił, że coś tu nie gra, ale wtedy jeszcze nie wymyślił.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”