Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 31

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
bartek77
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek77 » 19 maja 2005, 22:18

mysle ze REALna szanse na bycie kolejnym galacticos ma c.ronaldo ktory swoim stylem gry nie pasuje na wyspy brytyjskie tylko do slonecznej hiszpani... pozatym ostatnio sam niesmialo wypowiada sie w prasie o mozliwej przeprowadzce do madrytu.. :)

pozostaje tylko czymac za to kciuki

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 19 maja 2005, 22:26

zawdi - było to odniesienie do niektórych krytykujących Laportę. Nie chcesz - nie czytaj. Easy :idea:

Ficyk - z całym szacunkiem: w czym Van Bommel jest gorszy od dziadka Emersona, który w Juve gra bardzo przeciętnie? Ja bym Brazylijczyka widział w Realu, bo tam pasuje. Widzę, że jesteś fanem Ballacka....

snake - no comment :shock: Rzeczywiście transfer Woodgate'a do Realu za ogromne pieniądze jest galaktyczny w stosunku do ściągnięcia do Barçy za darmo jednego z najlepszych defensywnych pomocników świata.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 19 maja 2005, 22:38

Kolejna gwiazda która zejdzie na psy... jeśli przejdzie do REALU !

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 maja 2005, 22:57

W sumie na psy nie zejdzie, ale wole aby poszedł do Barcelony, a o Milanie nie wspomne :wink: Ogólnie zacząć niedługo się wyprzedarz Sevilli...Baptista też jest w orbicie zainteresowań Barcelony i bodajże Realu...A co z Owenem ? Odchodzi po sezonie ? Ktoś chce go w Realu ? Przecież to będzie głupotą go sprzedać...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 maja 2005, 23:34

Owen być moze zostanie...Ronaldo przywitam z otwartymi rękoma oby przyszedł, tak samo z Ramos'em Robinho i Reyesem są młodzi niech przychodza nasza lewa strona cieńko pieje...po Solarim nie ma nominalnego lewego pomocnika...A Reyes, Robinho mogą tam z powodzeniem mieszać :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 maja 2005, 0:13

Robinho robi blad przechodzac do Hiszpaniil. powinien pojsc droga Romario , Ronaldo prez Eredivise. W La Liga szybko go utemperuja

Ficyk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 20 maja 2005, 9:28

mowisz o tym dziadku co jest o rok starszy od MvB ???

otoz emerson gra juz ktorys sezon z rzedu na najwyzszym poziomie, w tym rowniez poza kilkoma meczami nie mozna mu nic zarzucic. MvB ma pierwszy taki udany sezon, co na 28 letniego zawodnika, grajacego w slabiutkiej eredivisie nie jest najlepsza rekomendacja, poza tym nietety do emersona jeszcze duzo mu brakuje.

i owszem jestem fanem Ballacka

Awatar użytkownika
bartek77
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek77 » 20 maja 2005, 11:01

Robinho powinien zrobic to samo co ronaldinho romario ronaldo itp czyli najpierw grrac sie w slabszej lidze a dopiero pozniej przejsc do wielkiego klubu <do realu ;)> boje sie zeby nie zrobil tego samego bledu co Riquelme ktory dopiero ostatnio zaczal dobrze grac a wczesniej w barcelonie sie nie sprawdzil

kwapo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

kolejno galaktyczni!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kwapo » 20 maja 2005, 12:38

sprawa wydawałaby sie prosta, ale niestety, realia są inne!
należałoby zacząć od lini obronnej, samuel zacznie grac, moze kiedyś wróci woody, ale taki FERDINAND byłby idealny! na lewą też kogoś, carlos juz długo nie pogra na najwyzszym poziomie, ale to moze za rok :wink:
do pomocy- mówi sie o christiano RONALDO, ale czy ferguson ich puści?!? joaquin tez bylby wzmocnieniem, ale zobaczymy.moze van der vaart, chlopak chce odejsc z ajaxu, mogłby sie ograc w rok i za boskiego Zidane`a śmigać na flance. jeszcze trzebaby kogoś, ale mascherano juz podpisał, vieira stary pryk, nie wiem sam. są gwiazdy np w milanie, ale kto sprzea Kake czy pirlo?!? trzeba szukac, moze kolejny cichy galaktyczny, jak Grawesen, takich walczaków nam trzeba! ławka jest silna, ale Guti i Solari jakoś nie potrafią sie przebić, choc udowodnili niejednokrotnie, że są potrzebni! trzeba szukać, ale na pewno trzeba kogoś kupić!! Figo odejdzie, a zawsze 3 napastnikami nie zagramy!
atak- tu chyba ROBINHO wystarczy, choć czytam o konflikcie ADRIANO z trenerem ... pewno nie przyjdzie.
największy błąd to puszczenie transferu, gdy odchodził Ronaldinho z PSG- trzeba było wtedy atakować z całych sił, bo był gwiazdą, ale to co robi teraz- aaa nie ma co pisać! jak tak dalej bedzie grał, to ma szanse być jak "boski Zizou"- ale jesczez musi troszke pokopać!
tak więć, 2 obrońcó, 2 pomocnikow i moze 1 młody napastnik i tyle!!
aha, rzecz najważniejsza, musi zostać LUXEMBURGO- z Nim będą kolejne tytuły i trofea!
HALA MADRIT :!:

Bobas
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobas » 20 maja 2005, 12:48

Nikt nie jest chyba aż tak głupi by przyjść do tego już kończącego się klubu:/

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 20 maja 2005, 13:08

Ficyk pisze:mowisz o tym dziadku co jest o rok starszy od MvB ???

otoz emerson gra juz ktorys sezon z rzedu na najwyzszym poziomie, w tym rowniez poza kilkoma meczami nie mozna mu nic zarzucic. MvB ma pierwszy taki udany sezon, co na 28 letniego zawodnika, grajacego w slabiutkiej eredivisie nie jest najlepsza rekomendacja, poza tym nietety do emersona jeszcze duzo mu brakuje.

i owszem jestem fanem Ballacka
A moim zdaniem Emerson był lepszy od MvB gdy grał w Romie, od kiedy gra w Juve niczym specjalnym się nie wyróżnia i bez wzlędu na wyższość Serie A nad Eredivisie, gra obecnie według mnie gorzej od MvB.

p.s. Ja też bardzo lubię Ballacka, ale chyba zgodzisz się ze mną, że ściągnięcia MvB za darmo jest lepszym rozwiązaniem niż za ogromne (duże) pieniądze Niemca.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 maja 2005, 14:11

Myślę, że rację ma jednak Tymon, bo Emerson w Juve miał bardzo słaby sezon. Oglądałem kilkanaście meczów ligowych Juve i parę w LM i muszę przyznać, że Brazylijczyk był cieniem samego siebie z czasów gry w Romie. Zresztą on sam wie o tym i stąd jego ciche przymiarki do odejścia z Turynu. Co do zarzutu Ficyka, że liga holenderska jest słabsza od włoskiej to oczywiście jest to prawda, z tym że PSV dotarło dodatkowo do półfinału LM (dalej niż Juve), a w Eredivisie rządziło od początku do końca ze sporą przewagą nad resztą.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 20 maja 2005, 19:16

janiofcb pisze:Myślę, że rację ma jednak Tymon, bo Emerson w Juve miał bardzo słaby sezon. Oglądałem kilkanaście meczów ligowych Juve i parę w LM i muszę przyznać, że Brazylijczyk był cieniem samego siebie z czasów gry w Romie. Zresztą on sam wie o tym i stąd jego ciche przymiarki do odejścia z Turynu. Co do zarzutu Ficyka, że liga holenderska jest słabsza od włoskiej to oczywiście jest to prawda, z tym że PSV dotarło dodatkowo do półfinału LM (dalej niż Juve), a w Eredivisie rządziło od początku do końca ze sporą przewagą nad resztą.
Ja mam zawsze rację :o :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 maja 2005, 19:27

janiofcb pisze:Myślę, że rację ma jednak Tymon, bo Emerson w Juve miał bardzo słaby sezon. Oglądałem kilkanaście meczów ligowych Juve i parę w LM i muszę przyznać, że Brazylijczyk był cieniem samego siebie z czasów gry w Romie. Zresztą on sam wie o tym i stąd jego ciche przymiarki do odejścia z Turynu. Co do zarzutu Ficyka, że liga holenderska jest słabsza od włoskiej to oczywiście jest to prawda, z tym że PSV dotarło dodatkowo do półfinału LM (dalej niż Juve), a w Eredivisie rządziło od początku do końca ze sporą przewagą nad resztą.
jeny!!! kto cie tak ukaral i kazal ci ogladac nudna lige wloska i to w dodatku juvestus??
szczerze wspolczuje, ja nigdy bym sie nie zdobyl na takie poswiecenie.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 20 maja 2005, 19:50

Van Bommel to świetny piłkarz, ostoja pomocy PSV i w następnym Barcy. Był to świetny zakup Blaugrany, szczerze gratuluję, ściągnąć takiej klasy piłkarza za darmo :!: :!: :?: :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”