pozostaje tylko czymac za to kciuki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek77 » 19 maja 2005, 22:18
bartek77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 19 maja 2005, 22:26
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 19 maja 2005, 22:38
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 maja 2005, 22:57
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 maja 2005, 23:34
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 maja 2005, 0:13
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 20 maja 2005, 9:28
Ficyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek77 » 20 maja 2005, 11:01
bartek77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kwapo » 20 maja 2005, 12:38
kwapo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobas » 20 maja 2005, 12:48
Bobas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 20 maja 2005, 13:08
A moim zdaniem Emerson był lepszy od MvB gdy grał w Romie, od kiedy gra w Juve niczym specjalnym się nie wyróżnia i bez wzlędu na wyższość Serie A nad Eredivisie, gra obecnie według mnie gorzej od MvB.Ficyk pisze:mowisz o tym dziadku co jest o rok starszy od MvB ???
otoz emerson gra juz ktorys sezon z rzedu na najwyzszym poziomie, w tym rowniez poza kilkoma meczami nie mozna mu nic zarzucic. MvB ma pierwszy taki udany sezon, co na 28 letniego zawodnika, grajacego w slabiutkiej eredivisie nie jest najlepsza rekomendacja, poza tym nietety do emersona jeszcze duzo mu brakuje.
i owszem jestem fanem Ballacka
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 maja 2005, 14:11
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 20 maja 2005, 19:16
Ja mam zawsze racjęjaniofcb pisze:Myślę, że rację ma jednak Tymon, bo Emerson w Juve miał bardzo słaby sezon. Oglądałem kilkanaście meczów ligowych Juve i parę w LM i muszę przyznać, że Brazylijczyk był cieniem samego siebie z czasów gry w Romie. Zresztą on sam wie o tym i stąd jego ciche przymiarki do odejścia z Turynu. Co do zarzutu Ficyka, że liga holenderska jest słabsza od włoskiej to oczywiście jest to prawda, z tym że PSV dotarło dodatkowo do półfinału LM (dalej niż Juve), a w Eredivisie rządziło od początku do końca ze sporą przewagą nad resztą.
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 maja 2005, 19:27
jeny!!! kto cie tak ukaral i kazal ci ogladac nudna lige wloska i to w dodatku juvestus??janiofcb pisze:Myślę, że rację ma jednak Tymon, bo Emerson w Juve miał bardzo słaby sezon. Oglądałem kilkanaście meczów ligowych Juve i parę w LM i muszę przyznać, że Brazylijczyk był cieniem samego siebie z czasów gry w Romie. Zresztą on sam wie o tym i stąd jego ciche przymiarki do odejścia z Turynu. Co do zarzutu Ficyka, że liga holenderska jest słabsza od włoskiej to oczywiście jest to prawda, z tym że PSV dotarło dodatkowo do półfinału LM (dalej niż Juve), a w Eredivisie rządziło od początku do końca ze sporą przewagą nad resztą.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 20 maja 2005, 19:50
Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio