Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 02 sie 2012, 20:24
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 sie 2012, 20:26
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 sie 2012, 20:27
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 02 sie 2012, 20:30
Oj uwierz mi ja też się sobie dziwie. Mimo tych wszystkich porażek mam jeszcze jakąś wiarę w ten polski sport, nie wiem skąd ona się bierze, może to przez mój jako taki patriotyzm?cru pisze:A ja Was podziwiam ze w ogole tracicie czas na ogladanie i przejmowanie sie wynikami polskich pseudodruzyn pilkarskich
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 sie 2012, 20:35
Przecież reprezentacja Polski ma potencjał, nie wiesz o tymaQer pisze:Dno,dno i 3 metry mułu. Najlepsze określenie na to gdzie znajduję się polska piłka klubowa, reprezentacyjna zresztą też.
Slim91
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 02 sie 2012, 20:37
No tak, oczywiscie jak mogłem zapomnieć. Potencjał to my mamy od zawsze i od zawsze jakoś nie jest wykorzystywany.Mirek15 pisze:Przecież reprezentacja Polski ma potencjał, nie wiesz o tym
aQer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 sie 2012, 20:38
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 02 sie 2012, 20:41
Przynajmniej chłopaki nie będą narzekać, jak to jest ciężko grać co trzy dni.bartbuks pisze:Liga nie ruszy, a nas już nie będzie w pucharach
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 sie 2012, 20:41
Mój post był ironiczny. Chyba nie zajarzyłeś o co chodzi.aQer pisze: No tak, oczywiscie jak mogłem zapomnieć. Potencjał to my mamy od zawsze i od zawsze jakoś nie jest wykorzystywany.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 sie 2012, 20:43
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 02 sie 2012, 20:44
Zajarzyłem, zajarzyłem nie jestem taki tępy, tylko mi cosik odpowiedź nie wyszła, faktycznie zabrzmiało jak bym wszystko wziął na serio.Mirek15 pisze:Mój post był ironiczny. Chyba nie zajarzyłeś o co chodzi.
aQer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 sie 2012, 20:45
Odezwał się staruchArwin pisze:Mirek skończ nabijać, bo napiszę coś, przez co twoje dzieciństwo legnie w gruzach
Nie, ale ktoś powinien zacząć zastanawiać się nad tym, czy kilka miesięcy posuchy na ligowych boiskach to dobry pomysł. Inni grają, a my jeździmy po jakichś śmiesznych zgrupowaniach, a potem płacz i zgrzytanie zębów.aQer pisze:Przynajmniej chłopaki nie będą narzekać, jak to jest ciężko grać co trzy dni.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 02 sie 2012, 20:50
aQer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 02 sie 2012, 20:52
Smashing Pumpkins
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio