Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 23

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2005, 14:25

dla mnie nie ma najlepszego gracza Chelsea
J.Cole, C.Makelele,F.Lampard,P.Ceh,W.Gallas,J.Terry
są to piłkarze którzy reprezentują podobny styl (oczywiści odpowiednio wysoki) Dla mnie największą gwiazdą jest Mourinho (gdyby nie on Chelsea nie grałaby nawet w Uefa)

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 14 maja 2005, 14:29

Moim zdaniem Frank Lampard!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 maja 2005, 14:39

Nie można powiedzieć, kto jest w Chelsea najlepszy, gdyż każdy zawodnik gra na innej pozycji... Więc u mnie to wygląda tak:

Najlepszy bramkarz: Petr Cech (bezkonkurencyjny 8) )

Najlepszy obrońca: John Terry (-||-)

Najlepszy pomocnik: Joe Cole (jest lepszy od troszeczkę przereklamowanego Franka Lamparda)

Najlepszy napastnik: Eidur Gudjonhsen (o ile jest napastnikiem, bo jak nie, to nie ma w CHL dobrego snajpera).

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 maja 2005, 14:49

Wy mnie powiedzcie ile jeszcze tematów o Chelsea jeszcze potrzeba? Wzmocnienia, najlepszy piłkarz, najlepsze korki?

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 19 maja 2005, 16:35

Wedlug mnie po tym sezonie niech odejdą:
Tiago :arrow: Nic ciekawego nie pokazuje w The Blues, niech sobie odejdzie.
Smiertin :arrow: Zawsze tylko grzeje ławę.
Cudicini :arrow: Bardzo dobry golkiper a bardzo marnuje się w Chelsea, powinien koniecznie odejść z Chelsea.
Keżman :arrow: Świetny snajper, w Londynie kompletnie bez formy.
Jeszcze...
Drogba!!!!!Bardzo tęskni za swoją ukochaną Marsylią, po za tym jest nie zadowolony ze swojej obecnej formy, którą większą miał we Francji.
+++++++++++

Didier Drogba, który rok temu trafił do Chelsea Londyn za 39 milionów euro, dzisiaj mówi, że tęskni za Francją i chiałby tu wrócić.

Napastnik Londyńczyków stwierdza, iż nie lubi angielskiego stylu gry :

" Graliśmy tylko długie, górne piłki do przodu, ja preferuję grę piłką, podaniami. Taki styl pozwalał błyszczeć innym, Frankowi (Lampard) albo Joe (Cole). Poświęciłem się dla interesu klubu (Chelsea)."

Drogba również komentuje fakt, iż niedługo do Chelsea ma dołączyć brazylijczyk Adriano słowami, "nie boję się nikogo".

Jeśli któryś z zespołów chciałby odkupić z Londynu, Didiera Drogbę będzie musiał zapłacić 25 milionów euro, oraz zapewnić piłkarzowi wynagrodzenie miesięczne w wysokości 390 000 euro. W związku z tym transfer do Francji wydaje się nieprawdopodobny.

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 19 maja 2005, 20:11

Miklusiński ... od jak dawna kibicujesz CHELSEA???

proszę o szczerą odpowiedź....

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 maja 2005, 15:17

No nie! Stało się to czego się obawiałem. Chelsea zaczyna interesować się młodymi zawodnikami z Ameryki Płd. Na ich celowniku jest Anderson. Zagrał kilka świetnych meczów w el do MŚ under 20 i w Gremio no i od razu Mourinho i Abramowicz wtykają nochala w nie swoje sprawy. Przecież młodzi się tam tylko zmarnują! Przykład: Robben. Teraz jego los podzili kilku młodych brazylijczyków. Jak tylko Chelsea złoży ofertę to od razu Gremio się ugnie i przyjmie ją, a Anderson na 100% poleci na kasę. To jest łatwy kąsek dla Chelsea.
Takiego piłkarza w Chelsea można by nazwać najbardziej rezerwowym. Zagra tylko wtedy, gdy 15 zawodników ze składu będzie miało kontuzje a 4 będzie pauzować za kartki.
:evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 maja 2005, 16:16

Corinthians pisze:No nie! Stało się to czego się obawiałem. Chelsea zaczyna interesować się młodymi zawodnikami z Ameryki Płd. Na ich celowniku jest Anderson. Zagrał kilka świetnych meczów w el do MŚ under 20 i w Gremio no i od razu Mourinho i Abramowicz wtykają nochala w nie swoje sprawy. Przecież młodzi się tam tylko zmarnują! Przykład: Robben. Teraz jego los podzili kilku młodych brazylijczyków. Jak tylko Chelsea złoży ofertę to od razu Gremio się ugnie i przyjmie ją, a Anderson na 100% poleci na kasę. To jest łatwy kąsek dla Chelsea.
Takiego piłkarza w Chelsea można by nazwać najbardziej rezerwowym. Zagra tylko wtedy, gdy 15 zawodników ze składu będzie miało kontuzje a 4 będzie pauzować za kartki.
RozLOLowałeś mnie tym stwierdzenem :lol: :lol: Cheslea wtyka nos w nie swoje sprawy ?? Przeciez swiat jest wolny i kazdy moze kupowac talenty o ile ma kase. A jak taka Barcelona by go kupila to co ?? Moze by gral w peirwszym skladzie co ??

Che;sea jak zobaczy jego talent to nei da mu sie zmarnowac i wypozyczy do jakiegos slabszego klubu.

PS

Robben sie nei zmarnowal bo dobrze gra, ale ma plage kontuzji chociaz jzu zaczyna wracac. Zobaczymy niedlugo :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 maja 2005, 16:33

RoRo pisze:
Corinthians pisze:No nie! Stało się to czego się obawiałem. Chelsea zaczyna interesować się młodymi zawodnikami z Ameryki Płd. Na ich celowniku jest Anderson. Zagrał kilka świetnych meczów w el do MŚ under 20 i w Gremio no i od razu Mourinho i Abramowicz wtykają nochala w nie swoje sprawy. Przecież młodzi się tam tylko zmarnują! Przykład: Robben. Teraz jego los podzili kilku młodych brazylijczyków. Jak tylko Chelsea złoży ofertę to od razu Gremio się ugnie i przyjmie ją, a Anderson na 100% poleci na kasę. To jest łatwy kąsek dla Chelsea.
RozLOLowałeś mnie tym stwierdzenem :lol: :lol: Cheslea wtyka nos w nie swoje sprawy ?? Przeciez swiat jest wolny i kazdy moze kupowac talenty o ile ma kase. A jak taka Barcelona by go kupila to co ?? Moze by gral w peirwszym skladzie co ??

Che;sea jak zobaczy jego talent to nei da mu sie zmarnowac i wypozyczy do jakiegos slabszego klubu.

PS

Robben sie nei zmarnowal bo dobrze gra, ale ma plage kontuzji chociaz jzu zaczyna wracac. Zobaczymy niedlugo :P
Noo RoRo, hmmm. Pewnie, że 17-latek będzie grał w pierwszym składzie Chelsea czy Bracy. Na pewno wygra rywalizację z Ronaldinho, Xavim, Lampardem, Robbenem... Ooooo! To wielki talent nam się szykuje. Pele!
Wypożyczać? Pewnie do Barcy? Co sezon do innego klubu, super! Anderson będzie wniebowzięty, pozna tyle Europy... Może Parma, Betis, PSG, Wisła, Partizan... noooo na pewno przyjedzie do Europy na wycieczkę. Jak nie zrozumiałeś tych słów to napiszę inaczej:
Jeżeli sądzisz, że jak go Chelsea wypożyczy na jeden sezon i potem będzie grał jak nakecony to się mylisz. Nie znajdzie miejsca w pierwszym składzie nawet w następnym sezonie. Wypożyczą go jeszcze raz i wtedy się Anderson wkurzy i odejdzie. Do złudzenia to przypomina historię Eto`o. Wątpie aby Anderson chciał powtórzyć jego los.

POZDRO

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 maja 2005, 16:40

Widzisz istnieja jeszcze na tym swiecie ambitni ludzie :P Moze on nnie mysl tak jak ty ze czeka go od razu lawa ?? Moze on ma nadzieje ze uda mu sie wskoczyc do pierwszego skladu, moze jest o tym przekonany ??

Wybor analezy do niego a jak pleci na kase to nic mu nie powem bo jakos sobie radzic trzeba nie ?? :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 maja 2005, 16:41

RoRo pisze: Moze on ma nadzieje ze uda mu sie wskoczyc do pierwszego skladu, moze jest o tym przekonany ??
Nie sądze aby był niedorozwinięty

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 maja 2005, 16:44

Corinthians pisze:
RoRo pisze: Moze on ma nadzieje ze uda mu sie wskoczyc do pierwszego skladu, moze jest o tym przekonany ??
Wiesz, niektorzy naprawde maja wielki talent i wierza w swoje umiejetnosci. A wiesz przynajmniej jak on gra ?? Widziales go w akcji ??a moze on robi nieprawdopodobne rzeczy z pilka ??

Tak czy inaczej zakonczmy dyskusje bo i tak Chelsea zrobi co bedzie uwazala za sluszne (Anderson tez) i wszytko skonczy sie dobrze :P (oby :P )

POZDRO

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 maja 2005, 16:46

RoRo pisze:
Corinthians pisze:
Wiesz, niektorzy naprawde maja wielki talent i wierza w swoje umiejetnosci. A wiesz przynajmniej jak on gra ?? Widziales go w akcji ??a moze on robi nieprawdopodobne rzeczy z pilka ??

Tak czy inaczej zakonczmy dyskusje bo i tak Chelsea zrobi co bedzie uwazala za sluszne (Anderson tez) i wszytko skonczy sie dobrze :P (oby :P )

POZDRO
OK kończymy dyskusuje.
PS. Widziałem go w akcji

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 maja 2005, 16:48

W takim razie prosimy o podoanie jakis danych osobowych, tudziez zdjecia no i jak mozna to zamiesc jakies filmiki z jego gra bo jak sie nim interesi Czelsa no to chyab w tym temacie wypada nie ?? :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 maja 2005, 17:04

RoRo jak chcesz sobie zobaczyć jego grę to poszukaj filmików, bo ja ci obrazu z telewizji na kompie nie puszczę... :P
A dane osoowe proszę bardzo:
Pozycja: ofensywny pomocnik
Klub: Gremio Porto Alegre
Wzrost: 176cm
Waga: 69kg
Urodzony: 13 kwietnia 1988
PS. Po co chcesz mnie wrabiać? Jak nie wierzysz to nie wierz, że widziałem go w akcji.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”