Polska Fantasy Liga 2014/2015

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Polska Fantasy Liga 2014/2015

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 sie 2012, 18:03

Gramy nowy sezon? Musze przyznać ceny są przystępne i można oprzeć zawodników młodych na doświadczonych lub zbudować jedenastkę z byłych graczy Górnika(Sikorski,Zieliński,Jeż,Banaś,Pazdan) :lol:

Jeśli chodzi o sponsorów i wysyłanie sms-ów to również uległy zmianie(na plus gdyż ilość pkt jest mniejsza )
Żeby otrzymać 2 mln złotych Twoja drużyna musi zdobyć w grze 30 punktów.
Żeby otrzymać kolejne 2 mln złotych Twoja drużyna musi zdobyć w grze 90 punktów.
Żeby otrzymać kolejne 2 mln złotych Twoja drużyna musi zdobyć w grze 150 punktów.
Dużym minusem jest taki że nie można grać 5 obrońcami lub bez napastnika :x i co najważniejsze PONOWNIE REJESTRACJA :roll:

Kod do ligi 963152420

UWAGA JEŚLI KTOŚ NIE NAPISZĘ TUTAJ NAZWY DRUŻYNY ŻE BIERZE UDZIAŁ W LIDZE A TEGO UŻYTKOWNIKA NIE DA SIĘ ROZPOZNAĆ(PO NAZWIE lub osobie która prowadzi drużyne) BĘDZIE WYWALONY Z LIGI

LIGA TYLKO DLA UŻYTKOWNIKÓW FORUM :)

Jak ktoś chce może stworzyć ligę 2 HEAD-HEAD - bo nie mogę stworzyć 2 lig :/

Strona ligi --> http://fantasyliga.wp.pl/main
Zasady --> http://fantasyliga.wp.pl/game_rules/index

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Polska Fantasy Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 sie 2012, 18:14

Jestem zalogowany,wybieram nazwe epy itp. klikam zeby potwierdzic druzyne i wywala mnie na strone glowna :( Probowalem kilka razy i ciagle to samo :(

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 sie 2012, 18:33

Dr.Football1 pisze:Jestem zalogowany,wybieram nazwe epy itp. klikam zeby potwierdzic druzyne i wywala mnie na strone glowna :( Probowalem kilka razy i ciagle to samo :(
Miałeś już możliwość wybraniu 15 piłkarzy? Gdzieś tam jest regulamin po drodze zaakceptowałeś go? Może nazwa drużyny już jest z tąd też wywala cię na główną

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 sie 2012, 18:35

Wszystko zrobilem jak trzeba. Potem kilkam w "zarejestruj klub" i mnie wywala :/

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2012, 18:43

zmień przeglądarkę

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 sie 2012, 18:51

Dziala na Mozilli. Ah ten fieldy,co my bysmy bez niego zrobili :*

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2012, 18:54

na pewno byście się świetnie nie bawili, wiec dołączyłem.
mój team: Alkofanatycy

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 sie 2012, 19:07

FC Doctor

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 03 sie 2012, 19:13

BunGaBunGa TEAM zgłasza gotowosc bojowa ;)

trzeba fieldemu wysoko postawic poprzeczke :pijemy: :wink:

kto wygrał ostatnia edycje, bo nie brałem udziału ?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 sie 2012, 19:38

Kaka_ACM pisze:
kto wygrał ostatnia edycje, bo nie brałem udziału ?
Rundę jesienną Fieldy a wiosną nie mam pojęcia bo olałem rozgrywki gdzieś w 23-24 kolejce :)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 sie 2012, 19:39

A teraz znowu bedzie ten beznadziejny podzial na rundy ?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 sie 2012, 19:42

Dr.Football1 pisze:A teraz znowu bedzie ten beznadziejny podzial na rundy ?

Niestety tak
II. Udział w Konkursie

1. W Konkursie mogą wziąć udział osoby, które zarejestrowały swój adres email i hasło, korzystając z instrukcji zamieszczonych na stronie fantasyliga.wp.pl, lub osoby, które skorzystały z logowania przez Facebooka. Udział uczestników małoletnich jest możliwy jedynie za zgodą ich opiekuna ustawowego.
2. Z udziału w Konkursie są wykluczeni pracownicy Organizatora i Fundatora oraz członkowie ich rodzin.
3. Zadaniem uczestnika Konkursu jest wybór, na zasadach określonych poniżej, takiego wirtualnego zespołu piłkarzy, który będzie zdobywać najwięcej punktów w ramach rozgrywek piłkarskiej ekstraklasy przez 15 kolejek rundy jesiennej sezonu 2012/2013. Konkurs startuje od 1. kolejki polskiej ekstraklasy.

E: Myślę że warto dodać co jest do wygrania
VI. Nagrody

1. Nagrodami w Konkursie są:
a) dla zwycięzcy Konkursu, to jest uczestnika, którego Klub zdobył największą łączną liczbę punktów w rozgrywkach, o których mowa w paragrafie II pkt 3: 5500 zł (pięć tysięcy pięćset złotych),
b) za zajęcie 2-go miejsca: 1000 zł (tysiąc złotych),
c) za zajęcie 3-go miejsca: 500 zł (pięćset złotych),
d) za zajęcie 4-go, 5-go, 6-go, 7-go, 8-go, 9-go, 10-go miejsca: 300 zł (trzysta złotych)
2. Nagrodą dla administratora najlepszej Ligi Prywatnej (dotyczy lig klasycznych): 300 zł (trzysta złotych).
3. Nagrodami w Pucharze Ligi są:
a) za zwycięstwo w finale: 1000 zł (tysiąc złotych)
b) dla drugiego finalisty: 400 zł (czterysta złotych)
c) dla dwóch półfinalistów, którzy nie awansowali do finału: 300 zł (trzysta złotych)
4. Nagrodami za zwycięstwo w kolejkach (od 1. do 15.):
a) za zajęcie 1-go miejsca: 200 zł (dwieście złotych),
5. Nagrodami za zwycięstwo w klasyfikacjach miesiąca sierpnia, września, października, listopada:
a) za zajęcie 1-go miejsca: 150 zł (sto pięćdziesiąt złotych),
6. Przed wydaniem nagród przez Organizatora, o których mowa w pkt 1a, 1b, 3a powyżej Fundator potrąci z nagrody z tytułu podatku od wygranych w konkursach 10 proc. wartości nagrody.
7. Fundator informuje, że w dniu rozpoczęcia Konkursu obowiązek zapłaty podatku dochodowego w zryczałtowanej wysokości 10% wartości wygranej powstaje w przypadku, gdy wartość Nagrody przekracza kwotę 760,00 PLN.
Z racji tego że cele trzeba sobie stawiać także celuje w jak największą ilość punktową w kolejce :roll: Na FIFĘ 2013 trzeba uzbierać :lol:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 sie 2012, 22:21

Widze że narazie 7 uczestników się zgłosiło do zabawy(kiepsko cos) :P Choć w zasadzie to 6 bo

jeśli osoba która założyła drużynę pod nazwa i nickiem

zamenhofateam
jakub sprawka

nie napisze tutaj posta to zostanie usunięta

Pierwsze masowe usunięcie drużyn zarejestrowanych nie będących aktywnimi użytkownikami forum nastąpi w następny weekend 11-12 sierpień....Kolejne będą usuwane przed daną kolejką(najprawdopodobniej czwartek)

Awatar użytkownika
klawsik
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klawsik » 07 sie 2012, 22:41

Czesc wszystkim. To moj pierwszy post na tym forum. Gram fantasylige od poczatku jej istnienia, zawsze gralem sam, chcialbym troche porywalizowac w waszej lidze, jesli oczywiscie nie macie nic przeciwko :). Na forum fantasyligi nie da sie normalnie porozmawiac na temat skladow, transferow itp. bo wszyscy reklamuja swoje ligi prywatne, dlatego zdecydowalem sie zalozyc konto na pilka.pl. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie i milo bedzie tu pogawedzic o tej grze.
Moj zespol - Gazowany Smalec

Matiiii13
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matiiii13 » 08 sie 2012, 0:52

Witam wszystkich. To będzie mój pierwszy post tutaj.

Chciałbym porozmawiać z wami o zawodnikach, którzy mogą coś zdziałać w naszej lidze, a w grze kosztują grosze.
Zrobiłem własną listę takowych graczy.

Oleksy, Lisowski i Zbozień- Wszystkich ich łączy to, że są wypożyczeni do jednego klubu. Każdy z nich ma szansę na wskoczenie do składu Piasta. Największe według mnie ma zawodnik Zagłębia, który miał dobre wypożyczenie do Zawiszy. Zbozień jest już ograny w Ekstraklasie, co stawia u niego duży plus. Wobec Lisowskiego nie mam zdania, jednak w Piaście w niego wierzą.
Modelski- Tutaj wszystko zależy od dyspozycji Norambueny, przemawia za nim doświadczenie zdobyte w Bełchatowie.

Golla- Gracz Pogonii wydaje się mieć pewne miejsce w pierwszej 11 zespołu "Portowców".
Wszołek- Aktualnie gracz Polonii teraz kosztuje mało, a w zeszłym sezonie pokazał an co go stać
Jez- Ten gracz według mnie pod okiem Hapala jest w stanie powrócić do dyspozycji, którą prezentował w Górniku Zabrze.

Mak, Giel, Stulin, Nowosielski- Mak wydaje się mieć pewne miejsce w zespole "Brunatnych" po swojej grze z wiosny poprzedniego sezonu. Pozostali dostawali szanse w meczach sparingowych, na ich korzyść przemawiają kłopoty finansowe Bełchatowian, które zmuszają Kieresia do promowania młodzieży.
Żurek, Furman- W tym miejscu wystarczy napisać jedno nazwisko- Jan Urban i wszystko jasne.
Linetty- W grze go nie ma, lecz mam nadzieję, że brązowy medalista ME U-17 będzie powoli wprowadzany do pierwszego składu Poznaniaków. Chłopak ma wiele atutów, które mogą mu pozwolić się pokazać w naszej lidze.
Janota- W Holandii się nie sprawdził, ale pod okiem Ojrzyńskiego może pokazać to na co zwrócili uwagę skauci Feyernoordu.

Djousse- Napastnik beniaminka, strzelił 10 goli w zeszłym sezonie, a to jest poważny argument na jego korzyść
Mak- Drugi z braci Maków- Michał. Sądzę, że może skorzystać z wspomnianych wcześniej problemów GKS Bełchatów i niepewnej sytuacji Nowak
Quioto- O Honduraninie wiem nie wiele, podobno dobrze spisywał się w sparingach i w poprzednim klubie. Zobaczymy co z niego wyrośnie
Ruben Jurado, Świerczok, Kędziora- Trójka napastników z których każdy jest w stanie zagrzać sobie miejsce w XI Piasta. Jurado to jeden z architektów awansu Piasta, Świerczok to król strzelców jesieni w I lidze, a Kędziora to król strzelców, tak więc ciężko któregokolwiek wybrać.
Ben Dhifallah, Stępiński, Rybicki- Widzew jest w podobnej sytuacji co Bełchatów, więc musi promować zawodników. Ben Dhifallah ma pewne miejsce w pierwszym składzie, ale nigdy nic nie wiadomo. Stępiński z Rybickim dostawali szansę w sparingach i obaj będą chcieli udowodnić swoją wyższość nad rywalem.
Woźniak- Kolejny zawodnik, który pokazał, że potrafi, lecz nie przebił się do pierwszej jedenastki. Ma sporą konkurencję w ataku, ale jeżeli będzie w formie to będzie podstawowym napastnikiem Zagłębia.
Bereszyński- Cały czas mówi się w mediach o problemach Lecha z napastnikami. Według mnie Ślusarski i Ubiparip nie są wstanie zapewnić 10 bramek w sezonie, a nazwisko Bereszyńskiego przewija się jako tego, który może ich zastąpić. Jak będzie naprawdę przekonamy się.

Dawajcie swoje propozycje. Pozdrawiam Matiiii13

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”