Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

F-Lamp
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: F-Lamp » 06 sie 2012, 0:46

Aż strach pomyśleć jaki byłby odzew 'forum' gdyby podobne słowa padły w analogicznej sytuacji z ust (tudzież klawiatur) tutejszych fanów Barcelony :wink: Mam na myśli te roślinne nawiązania.

Trzy strony w konflikcie muszą się dogadać i tyle. Nie sposób pominąć stanowiska żadnego z klubów ani woli i determinacji samego zawodnika.
RealFan pisze:Cena za Modricia jest za wysoka i już. Real nie powinien płacić więcej niż 35-38 mln € i zwłaszcza przy takiej wyraźnej woli piłkarza zachowuje się prawidłowo. Taka jest wartość zawodnika. Rzeczywista, a nie urojona.
Również bym go tak wycenił, ale ciekaw jestem czym się kierujesz przy tej wycenie skoro piszesz, że to rzeczywista a nie urojona wartość tak jakbyś podawał fakty a nie bądź co bądź subiektywną (co nie znaczy, że oderwaną od realiów) opinię :>

Kwoty transferowe często bywają niewspółmierne do wydawać by się mogło realnej wartości zawodnika. Gros czynników ma na to wpływ.

Sahin w Madrycie to z kolei dla mnie niezrozumiała historia. Trudno cokolwiek napisać bo skoro nie grał to i zwyczajnie pisać nie ma o czym.

Wróć do „Hiszpania”