FMy - Strona 115

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 20 maja 2005, 14:01

1.potrzebuje 2 obroncow do wisly lewego i praewgo, moj budzet to ok 2 mln euro, wiec jak znacie jakichs tanich i dobrych to zapodajcie. mam w skladzie kuliga i golanskiego, ale nie wiem czy wystarcza na lm, zreszta gram 2 sezon i nie maja jeszcze dobrych parametrow.
2. jak gralem jagiellonia to po 3 sezonie kupilem z polonii 17 letniego bramkarza ( skrzypczak) jego pot.ability wynosila 197 teraz jak gram najlepsza polska druzyna nie mam zadnych wychowankow (wszyscy na szaro) i chcialem zapytac czy ten sam bramkarz pojawi sie teraz gdy gram wisla, a moze beda inni ?? aa jak gralem jaga to w wisle gral jakis celeban, napiszcie czy tacy pilkarze beda za kazym razem, gdy bede gral ta sama druzyna od nowa, czy to jest losowo, tzn komputer daje za kazdym razem innych. :wink:

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

pomocnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 20 maja 2005, 14:20

Ja bym osobiście polecał na pozycję pomocnika (bocznego lub środkowego) młodego i perspektywicznego gracza Labinota Harbuziego (drybling 20, technika 13, itp ) myślę że po odpowiednio przepracowanym sezonie będzie niezłym zawodnikiem.
Pozdro

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 maja 2005, 22:02

Hej ! Mam problem, w ataku Realu mam Raula, Adriano, Owena, Robinho, Fredheim Holma i Portillo, a Fernando Torres jest ma niechroniony kontrakt i kupiłbym go za "jedyne" 56 mln.

Ale obecmnie mój atak wygląda Owen-Adriano, a Raul gra na ofensywnym pomocniku i nie wiem, czy kupować Torresa, czy poczekać jeszcze rok aż mu sie kontrakt skończy....jeśli nie podpisze nowego oczywiście :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 maja 2005, 8:29

Bonso pisze:Hej ! Mam problem, w ataku Realu mam Raula, Adriano, Owena, Robinho, Fredheim Holma i Portillo, a Fernando Torres jest ma niechroniony kontrakt i kupiłbym go za "jedyne" 56 mln.

Ale obecmnie mój atak wygląda Owen-Adriano, a Raul gra na ofensywnym pomocniku i nie wiem, czy kupować Torresa, czy poczekać jeszcze rok aż mu sie kontrakt skończy....jeśli nie podpisze nowego oczywiście :wink:
Nie kupuj go, on nigdy w takim momencie nie podpisuje nowego kontraktu :P Radze poczekac az calkiem wygasnie :P Ja tak robie ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 maja 2005, 8:35

Baros to jest dobry? Bo się zastanawiam czy go nie kupić do Milanu (za darmo)

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 21 maja 2005, 8:40

Ja go kupiłem do Borussi za darmo i jakoś tam gra ale ma dużo konkurencje :D Podolski, Bojinov,Cisse,Kuranyi, ale nawet ładnie ciśnie na początku grał razem z Podolskim w ataku teraz zszedł na ławke bo zastąpił go Bojinov ale warto go ściągnąć i na dodatek za darmoszke !!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 maja 2005, 8:45

Corinthians pisze:Baros to jest dobry? Bo się zastanawiam czy go nie kupić do Milanu (za darmo)
Ja go wzielem do Atletico ale to niestety tylko lawka, jak mozesz za darmo to bardzo prosze :P ale tylko na lawke bo nie nadaje sie chlop po porotsu, choc raz w jednym meczu stzrelil 4 bramki :P no ale to taki ekskluzywny rezerwowy.

Nie przesadzaj z płaca dla niego :!: :!:

POZDRO

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 maja 2005, 8:55

I tak go chyba nie będę kupował.
Kupywał ktoś Jo?Bo też jest za darmo. W Corinthians wymiatał ale nie wiem jak będzie w Europie.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 maja 2005, 9:04

Ja kupiłem Jo, ale.....w CM 03/04 :? Ale w ManU wygryzł ze składu RVN :D

Myślę, że sie sprawdzi w Europie, bo Ci młodzi Brazylijczycy naprawde grają świetnie. W Juventusie miałem Freda i był co prawda rezerwowym, ale jak wchodził to zawsze coś strzelił :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 maja 2005, 15:13

Corinthians pisze:I tak go chyba nie będę kupował.
Kupywał ktoś Jo?Bo też jest za darmo. W Corinthians wymiatał ale nie wiem jak będzie w Europie.
Szczerze powiedziawsz to nawet nie mozna dokladnie okreslic czy Jo jest dobry poniewaz za kazdym razem gra moze mu wybrac inny potencjal :roll: Wiem ze w CM 03-04 to Jo i Roncatto to byly dwa najjasniejsze talenty rodem z Brazylii. W FM spotkalem sie juz z Roncatto ale nie jest jakims wymiataczem a po prostu zwyklym sredniakiem. Jo nie widzialem ale to chyab trzeba wybrac lige Braz. bo jak mam tylko Hiszpanska to go nie ma ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 maja 2005, 16:53

Dokładnie. Za karzdym razem jest inny. W ManU mi wymiatał, ale np. w Interze grał do dupy.

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 21 maja 2005, 17:50

Pomocy!!! Gram pierwszy sezon Rennes i całkiem nieźle mi idzie. Ale rozchodzi się o co innego. A mianowicie mam takich dwóch: Jacques Faty i Olivier Sorlin, mają kontrakt do końca sezonu i nie chca podpisac nowych a grają zarąbiście!!! Mówią ze w Rennes osiągneli już wszystko i chca odejśc do silnego klubu! A na dodatek zadeklarowali że odeją zgodnie z prawem Bosmana. Co mam zrobić? Chciałbym żeby zostali i podpisali kontrakty, ale jak ich nakłonić do tego? A jeżeli się nie zgodza to chciałbym jakas kase z nich miec ale musze sie spieszyć bo już prawie marzec! Pomocy!!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 maja 2005, 17:52

Maateusz_JuveFan pisze:Pomocy!!! Gram pierwszy sezon Rennes i całkiem nieźle mi idzie. Ale rozchodzi się o co innego. A mianowicie mam takich dwóch: Jacques Faty i Olivier Sorlin, mają kontrakt do końca sezonu i nie chca podpisac nowych a grają zarąbiście!!! Mówią ze w Rennes osiągneli już wszystko i chca odejśc do silnego klubu! A na dodatek zadeklarowali że odeją zgodnie z prawem Bosmana. Co mam zrobić? Chciałbym żeby zostali i podpisali kontrakty, ale jak ich nakłonić do tego? A jeżeli się nie zgodza to chciałbym jakas kase z nich miec ale musze sie spieszyć bo już prawie marzec! Pomocy!!
Powinieneś im zaoferować jak najwyższą pensję podstawową. Inaczej to się chyba nie da.

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 21 maja 2005, 17:52

hmmm, chyba raczej ciezko bedzie Ci ich zatrzymać... wystaw ich na liste transferową ustaw status nie potrzebny klubowi i jakaś nie dużą cene wyjsciową może dostaniesz jeszcze jakaś oferte

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 maja 2005, 17:54

Ja w krytycznych momentach daje takiego delikwenta na zaoferuj klubom i jak najwiekszej liczbie klubow oferuje danego zaowdnika. Powinni sie znaleźć chetni.

Jak nie wiesz jak to zrobic to powiedz to Ci pomoge, ale raczej powieniens wiedziec. No ide grac dalej w FM :P

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”