Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matiiii13 » 11 sie 2012, 0:33
Matiiii13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 sie 2012, 19:54
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 sie 2012, 20:12
Dr.Football1
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 sie 2012, 23:04
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilkarz123 » 14 sie 2012, 14:39
pilkarz123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 sie 2012, 15:28
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 sie 2012, 17:24
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 sie 2012, 20:44
Akurat liga francuska w zeszłym sezonie była świetna. Wiele cudownych meczy, na pewno ciekawsza od Serie A. A polska liga.. Ma swój urok ale generalnie jest bardzo nudna i moim zdaniem nie da się jej prawie oglądać.Dudek pisze:Zgadzam się. Pomijając mecze Wisły które zawsze oglądam, to też o wiele bardziej wolę pooglądać mecze polskiej ligi (nawet jakieś Podbeskidzie - Piast) niż mecze ligi francuskiej, której nie jestem w stanie oglądać. Fajnie jest poogladać polskich zawodników, niezależnie od prezentowanego poziomu. Ostatnio nawet byłem pierwszy raz na 4 lidze polskiej, gdyż kumpel miał debiutować i... chyba zaczne chodzić cześciej na tego typu mecze
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 14 sie 2012, 20:46
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 sie 2012, 22:37
Możliwe, aczkolwiek ligą francuską nigdy się nie interesowałem. We włoskiej mogę poogladać tylko te lepsze mecze. Ogólnie to wolę oglądać tylko mecze w których jakiejś drużynie kibicuje (albo na odwrót - zyczę porażki). W Polsce o każdej drużynie mam wyrobione zdanie i dlatego oglądanie meczy wzbudza u mnie jakieś emocje. Jak oglądam Montpellier - Lyon to tak obojętnie patrze na ten mecz. Teraz może coś więcej poogladam, ale zobaczymy. A nasza ekstraklasa? Jak wspomniałem mogę oglądać każdy mecz, gdyż nie ma tutaj drużyn mi obojętnych. Prawie zawsze życzę jakieś drużynie zwycięstwa, trzymam za kogoś kciuki. No i jeszcze wiadomo, tutaj jest możliwość oglądania meczy na żywo, dopingowania swojej drużyny. A kibicując zagranicznym zespołom ciężko robić coś więcej niż oglądać ich mecze w tv. Sam byłem raz na Barcelonie(z Atletico 3:0, 3xMessi), której mecze uwielbiam oglądać i z którą sympatyzuję, ale tam ludzie chodzą na mecze żeby pooglądać piękno futbolu. U nas za to jest niepowtarzalna atmosferalisek_chz pisze: Akurat liga francuska w zeszłym sezonie była świetna. Wiele cudownych meczy, na pewno ciekawsza od Serie A. A polska liga.. Ma swój urok ale generalnie jest bardzo nudna i moim zdaniem nie da się jej prawie oglądać.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 sie 2012, 23:51
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 sie 2012, 21:18
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi. » 16 sie 2012, 21:39
Adi.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 sie 2012, 22:16
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin