Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1477

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2309
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 sie 2012, 21:16

No tak, przecież kompletnie zapomniałem o tym, że Allena kupiliście. Czyli powinien przyjść do nas. Chociaż i tak wydaje mi się, że miałby u Was więcej szans na grę niż u nas, ale kto tam wie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2404
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2012, 21:27

Niech robi co chce. Praktycznie nie ma szans załapać się do 18-tki meczowej na Valencię czy Superpuchar.

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 14 sie 2012, 21:31

A jak on wogole gral na lewej obronie ? to bylby cyrk jakby sie udalo z sahina zrobic lewego defensora

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 sie 2012, 21:37

Gdzie tam Sahin na lewej obronie :angry2: Jeszcze z Pirlo zrobic prawego obronce i cyrk zajedzie...

http://www.eurofutbol.pl/news/568788-Re ... -do-Realu/

Gosc,ktory pisal tego newsa nigdy chyba nie widzial Dembele w akcji :angry2:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2012, 21:50

Dobrze grał, ale bądźmy szczerzy - nikt poważny go tam nie sprawdził i nie miał dużo pracy. Jak szedł do przodu to od razu zachowywał się jak środkowy pomocnik, a nie boczny ofensywny obrońca, więc to nie dla niego.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 14 sie 2012, 23:17

Ja nie chce nic mowic, ale to jak Sahin jest traktowany przez Real to cos niesamowitego, jak ostatnie gowno. Zawodnik uznawany za jednego z ciekawszych mlodych rozgrywajacych, najlepszy pilkarz calkiem mocnej ligi niemieckiej rok temu, a tu takie cos... Nie podoba mi sie takie cos, jesli sie sprowadza gracza na jakims poziomie to po to, zeby dac mu prawdziwa szanse, a nie rzucac po roznych pozycjach na boisku jak jakas sciera.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 sie 2012, 23:21

Niepotrzebnie Sahin w ogóle się pchał do Realu. Na co on liczył :?: Myślałem, że pogra więcej, ale dobrej pozycji(rzecz jasna nie chodzi o tą boiskową) w Realu dla niego od początku nie było. Osobiście mi byłoby jakby Bungacz go ściągnął do Milanu.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 14 sie 2012, 23:24

Ja sie z jego transferu bardzo cieszylem, bo mial podzialac dobrze na Alonsodependency Realu - zmieniac Baska w 70min, grac za niego w meczach ze slabszymi rywalami, czasami moze grac razem z nim, jednoczesnie sporo sie od niego uczac. Malo jest na rynku sensownych graczy potrafiacych umiejetnie laczyc atak z obrona, a do tego jeszcze rozgrywac pilke. Trafilismy jednego, to traktujemy jak szmate.

Awatar użytkownika
Apingu
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Apingu » 14 sie 2012, 23:46

Sahin zaprzepaścił sobie trochę kariery, przechodząc do Madrytu. Ja wiem, że była tam kontuzja, ale kiedy mógł grać, Mou nie dawał mu szansy. Powinien odejść. Nie ma tam dla niego miejsca. Marnuje się. A to dobry zawodnik z potencjałem. Nie wiem dlaczego tak go tam traktują..

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2012, 23:54

Kto traktuje źle Sahina? Klub? Bzdura. Gdyby tak było, to nie gadałby tyle razy, że chce w nim zostać.

Jeśli ktoś go "źle" traktuje, to co najwyżej sztab szkoleniowy, ale fakt tego, że jest ostatni do gry na swojej pozycji raczej nie wziął się z niczego, a samego faktu, że nie gra nie wiązałbym ze złym traktowaniem. To coś zupełnie innego. Nie będę zgadywał jakie są powody takiej pozycji Nuriego w hierarchii klubowych pomocników, ale Mourinho jakieś ma na pewno i niekoniecznie musi je upubliczniać przed dziennikarzami. Jest natomiast wobec zawodnika całkowicie szczery i nie ściemnia, że jest w innym położeniu, niż jest.

Awatar użytkownika
Apingu
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Apingu » 14 sie 2012, 23:59

Ale prawda jest taka, że on Mou po prostu nie odpowiada.. nie mam pojęcia z jakich względów, ale Jose na niego nie stawia i raczej nigdy nie postawi, więc nie widzę sensu, żeby on dalej gnił w tym klubie.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 15 sie 2012, 10:44

Tak Mou nie odpowiada, że ten ściągnął go do Madrytu, i powiedział że w niego wierzy, ale w OBECNEJ sytuacji kadrowej nie pogra dużo i lepiej dla niego, aby łapał minuty gdzie indziej.
Widzę, że znowu masa ekspertów wiedzących lepiej niż trener i bredzących o kolejnym zmarnowanym talencie, gość miał pół sezonu kontuzję, potem weszliśmy w decydującą fazę sezonu i trudno oczekiwać, że Mou postawi na kogoś "nowego".
Oczywiście szkoda, że nie wyszło tak jak oczekiwaliśmy, ale może jeszcze nie wszystko dla niego stracone w tym klubie, jeżeli pójdzie do mocnego klubu w PS i będzie tam grał, tym samym potwierdzi swój talent i potencjał, to droga do powrotu do Realu zapewne będzie otwarta.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 sie 2012, 11:01

zeby mou mogl sahina zmarnowac to turek musialby pokazywac cos wiecej niz braki kondycyjne

nigdy nie bylem zwolennikiem twierdzen o wielkosci tego pilkarza i widac mou potwierdza moje obserwacje (a jak wiecie nie trawie trenera realu i chetnie wytknalbym mu blad)

z sahinem stalo sie to co przewidywalem. nie ten poziom by grac w madrycie w tak dobrej druzynie.

modric jest na tyle dojrzalym i ogranym pilkarzem ze poradzi sobie bez trudu. ozil poczuje na plecach konkurenta lepszego niz szybko starzejacy sie kaka

ps juz widze co by bylo gdyby do realu trafil piszczek i przyrosl do trybun

ps2 @cru , sahin nie umie grac na pozycji alonso i nigdy nie umial

Awatar użytkownika
Apingu
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Apingu » 15 sie 2012, 11:26

To po co go ściągali? Żeby zmarnować chłopakowi sezon?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 sie 2012, 11:36

bo mysleli ze sobie lepiej poradzi? nie zrobili mu tego na zlosc

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”