Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 sie 2012, 13:39
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 15 sie 2012, 13:59
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 15 sie 2012, 15:26
"Straszna" to jest w Prison Break czy w Dexterze. Tu nie tak bardzo. Końcówka czwartego sezonu znakomita, trzeci sezon też naprawdę fenomenalny. Ten serial to imo najlepszy serial ever.Straszna tendencja spadkowa w tym Breaking Bad. Im dalej, tym gorzej. Jestem w trzecim sezonie i momentami naprawdę ciężko się to ogląda.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Apingu » 15 sie 2012, 15:28
Apingu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sie 2012, 15:31
Straszna tendencja spadkowa to jest w Liverpoolu.Daaaamian pisze:Straszna tendencja spadkowa w tym Breaking Bad. Im dalej, tym gorzej. Jestem w trzecim sezonie i momentami naprawdę ciężko się to ogląda.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 sie 2012, 15:34
Całe szczęście jesteś kibicem Milanu i w Twoich ustach zabrzmiałoby to komicznie.Chlopaczek pisze:Gdybym nie byl kibicem Milanu to bym Ci napisal ze straszna tendencja spadkowa to jest w Liverpoolu.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 sie 2012, 15:37
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 sie 2012, 15:43
Wiesz chcialem byc mily i oslodzic troche ten przytyk. W koncu kiedys gralismy w jednej druzynie.Daaaamian pisze:Całe szczęście jesteś kibicem Milanu i w Twoich ustach zabrzmiałoby to komicznie.Chlopaczek pisze:Gdybym nie byl kibicem Milanu to bym Ci napisal ze straszna tendencja spadkowa to jest w Liverpoolu.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 15 sie 2012, 15:48
Generalnie tendencja spadkowa jest imo zauważalna. Pierwszy, drugi ( i czwarty jako tako) naprawdę są genialne, piąty z tą typiarą to pomyłka, a ostatni intrygujący ale mniej więcej do połowy. Tak czy inaczej Dexter to pozycja obowiązkowa, też jeden z najlepszych obecnie seriali. Nie pojmuję w ogóle zachwytów nad Grą o Tron, ale może to nie moja bajka.Jeśli chodzi o Dextera, to ciężko mówić o tendencji spadkowej. Tu jest prawdziwa sinusoida i wahania formy.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 sie 2012, 15:54
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 sie 2012, 16:05
Każdy i tak wie, że najlepszy jest "The wire".Daaaamian pisze:Gra o tron generalnie jest bardzo dobra, ale nie na tyle, by mieć na filmwebie pierwsze miejsce wśród seriali.
Mi się znudziło gdzieś po 4 odcinkach, jak się zabierzesz to szykuj się na słuchanie imienia Jake po ok. 200 razy w ciągu 40 min.Dr.Football1 pisze:Ogladal ktos ''Touch" ?
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 sie 2012, 16:46
A jaki serial wg. Ciebie jest najlepszy? Skoro Breaking Bad z odcinka na odcinek coraz gorszy a i Gra o Tron na takie miano też nie zasługuje, pomimo że podnieca się nią cały świat. Bo ja jednak uważam, że oba te seriale w swoich kategoriach są rewelacyjne i w absolutnym TOP światowym. No, ale moje umiejętności analizy seriali nie są na najwyższym poziomie.Daaaamian pisze:Gra o tron generalnie jest bardzo dobra, ale nie na tyle, by mieć na filmwebie pierwsze miejsce wśród seriali.
Też jestem fanem tego serialu, ale chyba nie powiedziałbym, że jest najlepszy. Jest bardzo mocny i po każdym sezonie robi na widzu bardzo mocne wrażenie, ale pamiętam jak męczyłem się próbując przebrnąć przez pierwszą połowę pierwszego sezonu i jak momentami męczył mnie drugi sezon. Potem szło już gładko, ale można przyczepić się do tego, że w niektórych momentach serial był dość schematyczny, a przynajmniej ja miałem w niektórych momentach takie wrażenie.Rezus pisze:Każdy i tak wie, że najlepszy jest "The wire".
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 sie 2012, 17:10
Nie tylko te.metol pisze:No, ale moje umiejętności analizy seriali nie są na najwyższym poziomie.
Sam widzisz, serial może być bardzo mocny, nawet jak momentami męczy widza. Mnie męczyło kilka odcinków Breaking Bad, ale nie zmienia to ogólnej oceny serialu. Jest mocny. Może za jakiś czas przyznam, że bardzo mocny, ale póki co jestem dopiero w trzecim sezonie i chyba wiele przede mną.metol pisze:Też jestem fanem tego serialu, ale chyba nie powiedziałbym, że jest najlepszy. Jest bardzo mocny i po każdym sezonie robi na widzu bardzo mocne wrażenie, ale pamiętam jak męczyłem się próbując przebrnąć przez pierwszą połowę pierwszego sezonu i jak momentami męczył mnie drugi sezon. Potem szło już gładko, ale można przyczepić się do tego, że w niektórych momentach serial był dość schematyczny, a przynajmniej ja miałem w niektórych momentach takie wrażenie.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 15 sie 2012, 17:47
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 sie 2012, 17:53
Daaaamian
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio