FMy - Strona 676

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 07 sie 2012, 10:02

Ja robie inaczej przy rzutach rożnych, a mianowicie ,jak kolega pisał wyżej wykonujący rożne musi mieć jak największy parametr rzuty rożne ,a dośrodkowania daje na krótki słupek i tam daje gracza który najlepiej do tego sie nadaje ,przeważnie jest to środkowy obrońca ,i nastawienie ma by wbiegać na krótki słupek a na długi daje drugiego dobrze grającego w powietrzu by wbiegał na długi słupek .

A co do kariery to ja po prawie 1,5 miesięcznej przerwie postanowiłem zagrać w Fm i wybrałem Lige Angielską ,mialem ochote grać Qpark Rangers (czy jak to sie pisze) ale postanowiłem przywróci dawny blask Liverpoolowi ,jestem po 1 sezonie ,niedługo skrobne coś o nim a właśnie odnośnie tych rzutów rożnych drugim najlepszym strzelcem w moim zespole był Skrtel dzięki rożnym 10, czy 11 bramek w samej lidze :wink:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 sie 2012, 13:09

Ja tez zawsze gram na krotki slupek, duzo goli moi strzelaja. Bardzo polecam Fellainiego na tego glowkujacego, koles ma staty kosmiczne.
Zawsze ustawiaj jakiegos kloca tez zeby bramkarza zaslanial, jak nie obronca to czesto napastnik wpycha pilke do bramki.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 sie 2012, 23:33

Da się w steamie wyłączyć, żeby nie aktualizowało gry :?: Bo już mnie to wkurza...

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 sie 2012, 0:52

aktualizacja powinna byc 3 razy jak path wychodzi. tobie ciagle aktualizuje? jakim cudem?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 sie 2012, 1:01

Może nie non-stop, ale się aktualizuje co jakiś niedługi czas. A chciałbym, żeby zostało jak jest.

Gram Sampą. Mam Romero na bramce który nie zachwyca i przyjdzie do Mnie Ter Stegen po sezonie za darmo. Który lepszy :?:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 sie 2012, 1:07

dla mnie obaj dretwi, czesto robia te samiutkie bledy. Bierz Adlera najlepiej, chyba najlepszy bramkarz na poziomie ktory 'jest do wyjecia'.
Courtois, Delac, Ter Stegen oni wszyscy robia duzo bledow, na nich tylko mozna dobrze zarobic i tyle.

Szczesny nawet nie jest zly jak masz szanse go wziac.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 sie 2012, 1:19

Adler do Sampdorii :?: Mam dopiero 3 sezon a moja średnia pozycja to mniej więcej 9. A po drugie Adler był do wyciągnięcia na jednym z patchów na którym miał długą kontuzję, a ja gram ze składami podstawowymi. Sprzedam po sezonie Romero. Będę bronił Ter Stegenem, jak nie będę zadowolony to zrzucę sieci na Leno z VFB. Poleciłbyś kogoś na pozycje OŚ, OP i napastnik. Tylko do takiej Sampdorii :P Mam Fierro, ale ja nie wiem kiedy zacznie strzelać :roll: W miarę dobrze gra Viatri, ale też bez rewelacji. Ściągnąłem Mayuke, ale coś czuje, że pożegnam z nim się po sezonie.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 sie 2012, 1:30

OP ===> Bocaly, Corchia, Vrsaljko, Aurier

OS ===> Otamendi, Yanga Mbiwa, Lovren, Caulker, Jonny Evans (latwy do wyjecia!)

Adler po 2 sezonach jest wolnym zawodnikiem. Pojdzie do kazdego sredniego klubu wiec na Sampdorie tez by sie skusil, duzo nie wymaga a bramkarz genialny.
jak mial 32 lata to go do Interu sprzedalem za 30 mln euro.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 sie 2012, 23:24

Corchia i Vrsaljko miałem w innych klubach i spisywali się słabo. Mbiwę mam teraz i gra dość słabo. Sprawdzę Evansa.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 19 sie 2012, 22:22

Evans grał za dużo w United, wiec nawet nie próbowałem.

Na prawą ściągnąłem newgena za 10 mln euro z Dinama Zagrzeb. Ma dopiero 17 lat. Sam nie wiem czy dobrze zrobiłem, lecz jakby nie patrzeć oddałem na współwłasność innego newgena z u-19 do Milan za 6 mln euro, a sam dałem sezon temu za niego 1,5 mln euro. Do tego ściągnąłem Dede(ten co gra obecnie we Vasco) i Radu. Do tego Matvaza, a do pomocy na wypożyczenie... Robbena :!: Niby scout daje mu jedynie 2.5 gwiazdki ale w d*pie go mam :P

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 19 sie 2012, 23:44

Ja mam pytanie z innej beczki.Ilu menedżerów-graczy może być w jednej rozgrywce?

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8411

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 sie 2012, 23:56

Chyba ilu chcesz.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 sie 2012, 14:53

Dziwne rzeczy się dzieją u mnie w rozgrywce, do utrzymania w Ekstraklasie wystarczyło mi 21 punktów :lol: Bełchatów, który jeszcze dwa sezony wcześniej był mistrzem, teraz zdobył tych punktów 10. Miałem sporo farta, nie ukrywam, bo jeśli wygrywałem, to właśnie z Bełchatowem i Podbeskidziem, ponadto 3 pkt z Lechem i jakoś udało mi się utrzymać na bezpiecznej 14 pozycji.

Ale nie o tym. Też mieliście cyrki z przekładaniem meczów ze względu na europejskie puchary? Bo u mnie sezon w pełni, 7 kolejka już, a Lech, który ciągle gra w Europie ma rozegrany jeden mecz tylko, bo resztę przenieśli na inny termin.

Awatar użytkownika
sudden
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 22 sie 2012, 16:03

Również zauważyłem to, że zespoły w jednym sezonie bijące się o mistrza w drugim walczą o utrzymanie. W sumie takich przypadków w realnej sytuacji jest mimo wszystko sporo, aczkolwiek w FMie niestety widać aż natłok tego typu zdarzeń.

Co do przekładania spotkań, aktualnie gram 4 sezon Atalantą Bergamo i przez mecze w Lidze Mistrzów mam rozegranych tylko 7 spotkań z 12 kolejek.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 22 sie 2012, 23:26

Boromir pisze:Ale nie o tym. Też mieliście cyrki z przekładaniem meczów ze względu na europejskie puchary? Bo u mnie sezon w pełni, 7 kolejka już, a Lech, który ciągle gra w Europie ma rozegrany jeden mecz tylko, bo resztę przenieśli na inny termin.
Hyypia123 pisze:[k****], terminarz, który mi dali to jakaś kpina.Przegrałem przez niego mistrzostwo i puchar, a wydaje się, że zdobyłbym to bez większych problemów.Dobrze, że chociaż wylądowałem na drugim miejscu.

http://zapodaj.net/images/6fb8ad0a5ba01.jpg

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”