Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 32

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 maja 2005, 22:12

Co do tego, że Misza jest świetnym piłkarzem nie ma wątpliwości ale moim zdaniem nie jest na tyle lepszy od van Bommela żeby wypłacać na niego sporo sary kiedy Holendra mamy za free. Tak w ogóle to Holendrzy od zawsze dobrze sobie w Barcelonie radzili więc jestem dobrej myśli.
Jeśli chodzi o Emersona to w Juve wyraźnie nie gra tak jak od niego oczekiwano. Chyba sam zdaje sobię z tego sprawę i być może odejdzie. Wolałbym żeby nie przechodził do Realu bo mimo wszystko uważam go za dobrego zawodnika i to byłoby wzmocnienie dla Realu.

ReDruM !
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ReDruM ! » 20 maja 2005, 22:14

bedzie to rasiak :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 maja 2005, 22:57

Bienias pisze:Adriano nie przejdzie do realu gdyz ten ma juz wileu napastnikow a kolejnym ma byc Robinho wiec nie bedzie sie tam pchal na sile. Poza tym jak Inter chce budowac silna druzyne musi go zatrzymac i pozbyc sie Manciniego
zwłaszcza ta ostatnia kwestia czyli odejście Manciniego wydaje mi się ważna. Z tym panem raczej sukcesów nie osiągną. Adriano pewnie zostanie w klubie i bardzo dobrze. Inter ma pieniądze, ma też całkiem niezłych zawodników tylko jakoś większych sukcesów brakuje.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 21 maja 2005, 8:37

Bienias pisze:Adriano nie przejdzie do realu gdyz ten ma juz wileu napastnikow a kolejnym ma byc Robinho wiec nie bedzie sie tam pchal na sile. Poza tym jak Inter chce budowac silna druzyne musi go zatrzymac i pozbyc sie Manciniego
To przejdzie do Chelsea :twisted: :twisted: :twisted: Przecież jest pokłócony z Mancinim, jakby odszedł to albo do Realu, albo do Chelsea.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 maja 2005, 20:53

Wyszla śmieszna moim zdaniem propozycja i iście plotkarska Ivan za Emersona heh...Osobiście szkoda mi by bylo Ivana jakoś już się przyzycziłem do niego...Następną ciągle nie dającą spokoju jest sprawa Hiszpana Jose Antonio Reyes'a oraz Portgalczyka Cristiano Ronalod...
Ten pierwszy ponoć zostanie przywitany przez być moze nowych kumpli z otawartymi ramionami oto co powiedzial nasz Spice Boy
David Beckham: Najlepszym piłkarzem jakiemu stawiłem czoła na boisku, od momentu mojego przyjazdu do Hiszpanii, był Jose Reyes. W tym roku wiedziałem wiele młodych talentów, jednak żaden nie dorównał Reyesowi.
Reyes dziś zarobił własnie czerwony kartonik po brutalnych wejściach w Portugalczyka...Cristiano Ronaldo...sprawa jest prosta Luxemburogo poprostu bardzo go chce u siebie w druzynie czy dopnie swego :?: mysle ze tak...Ostatnio Glazer chce sciągnąc na Old Trafford Owena ktory świetnia wspulpracuje z...Weyne'm Rooney'em także Luis Figo ejst w kręgu zainteresowań MU wiec oba pilkarze mogą byc kartą przetargową w transferze młodego Portugalczyka...Skomplikowała się natomiast sprawa Asiera Del Horno ponoc jest jedną nogą w Lonydńskiej Chelsea...szkoda bo przydał by się jakiś dobry Hiszpan w naszej druzynie...70 mln€ taką oferte ponoć zlożył wlodarza Juve Perez za ich snajpera Ibre...gracz fenomenalny ale wydaje mi sioę to nieoplacalne choć jest młody...kolejna plota...Sergio Ramos pozostawił po sobuie waspaniałe wrazenie po meczu z Realem...stzrelil piękną bramke i znakomicie spisywal się w defensywie...jednak suma odstępnego to coś około 27mln€ jak za 19-latka to dużo choć Cristiano, Reyes nie są duż starsi ale czy którys znich trafi na Bernabeu...
A i jeszcze VDV który byl w orbicie zainteresowań n ie tylko Realu jest od dziś ponoć graczem HSV...krok w tył :?

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Ibrahimovic w madrycie??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 21 maja 2005, 21:22

Dzisiaj przeczytałem że Real złożył ofertę Juventusowi Turyn w sprawie zakupu Zlatana Ibrahomovica... Nie mam pojęcia na ile tą sprawe należy traktować serio <podobno Real miałby zapłacić 70mln euro>

Co o tym sądzicie??

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 21 maja 2005, 21:26

Glazer=nowy Abramovicz, fani MU mogą się spodziewać wielu transferów, Malcom Glazer chce na Old Trafford Essiena i Owena, zobaczymy czy się w tej sprawie Real zgodzi. Owen to dobry zawodnik, tylko niestety grzeje ławę.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 maja 2005, 21:30

Phi! Jakoś te plotki transferowe Realu mnie nie ciągną. Chciałbym żeby Ronaldo, Del Horno, Reyes i Emerson przyszli ale przecież to jest nie REALne.

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 21 maja 2005, 21:46

Myślę, że następnym galactoko będzie Robinho a oprócz niego może dojść któryś z 2 obrońcó któży sprawdzili się w lidze hiszpańskiej <del horno lub ramos>

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 21 maja 2005, 22:27

Smieszne jest takie wasze podejście do sprawy , real może mieć każdego , jeśli sie uprze sprowadzi tego którego zapragnie.. no może takimi niewiadomymi sa piłkarze barcy , ale to wiadomo dlaczego .. zidane , figo tez byli nierealnymi transferami i co?!? jeśli oni oferuja 70mln za drewnohimovicza to co to dla nich wylozyc 50 za joaquina czy tez c.ronaldo ktorzy przewyzszaja go o conajmniej klase.. jestem kibicem realu już dośc długo i pamiętam kiedys też była taka rozmowa że real to mógł by kupić zidana i oczywiście dopiski (ale to nie realne) i co gra? gra... chelsea i real moga mnieć każdego piłkarza ! kasa zawsze sie znajdzie...
Jak sie uprą na c.ronaldo to ferguson nie bedzie mial zbyt wiele do powiedzenia.. zobaczycie !
Reyes , Robinho , C.Ronaldo ja chce widzieć ich 3 w szeregach Galacticos !
Ostatnio zmieniony 21 maja 2005, 22:58 przez unojedrzej, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 maja 2005, 22:35

Też sądze że Real moze mieć kogo zapragnie...jesli chodzi o ofensywe to napewno bym chcial widzieć ten tercet ale takrze defensywa cienko pieje...Ramos i Del Horno mmmmm ehhh...jak by to było :wink:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 21 maja 2005, 23:47

Nie rozumie taktyki jak stosuje real. Oni chca chyba wykupic wszystkich najlepszych napastnikow na swiecie i pozniej wygrywac :lol: Po co im kolejni zawodnicy skoro w skladzie maja 3 znakomitych. Chcieli kupic Zlatana za 70 mln. Wedlug mnie przesadzili.

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 22 maja 2005, 0:56

bobi pisze:Nie rozumie taktyki jak stosuje real. Oni chca chyba wykupic wszystkich najlepszych napastnikow na swiecie i pozniej wygrywac :lol: Po co im kolejni zawodnicy skoro w skladzie maja 3 znakomitych. Chcieli kupic Zlatana za 70 mln. Wedlug mnie przesadzili.
po tym sezonie widać było że 3 znakomitych piłkarzy żeby wygrać ligę więc perez musi kipić następnych 3 żeby barca sie nie przyzwyczaiłą do tytułu mistrza

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 22 maja 2005, 8:48

złożył nie złożył Juve ją odrzuciło, ale to przeciez tylko spekulacje

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 23 maja 2005, 9:58

Po pojawieniu się newsa o zainteresowaniu Atletico Madryt Riquelme i Saviolą mam coraz większą nadzieję, że być może Barca przymierza się do pozyskania Fernando Torresa. Wydaje się jednak, że o ewentualnej wymianie dowiemy się dopiero kiedy kluby uzgodnią wszystkie szczegóły - gdyby prezes Atletico prędzej podał informację o negocjacjach w sprawie Torresa kibice swoimi protestami mogliby z pewnością całej sprawie zaszkodzić.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”