Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 sie 2012, 13:43
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 20 sie 2012, 13:52
Tak, to jest problem, Cassano odstaje fizycznie w wyniku przebytej kontuzji, ale także w wyniku lenistwa (od samego początku b\pobytu w Milanie miał zaległości), a Allegri tego nie znosi. Ok.Wilmore pisze: Cassano w okresie przygotowawczym był wolniejszy od środkowych obrońców, siły starcza mu na około godzinę gry
Tu akurat wymyślasz.Wilmore pisze:zresztą nigdy tam się nie nadawał, nawet gdy był szybszy niż obecnie.
Tak, to prawda.Wilmore pisze: od trequartisty, tak samo jak od skrzydłowych w 4-3-3, wymaga wielkiej pracy na tyłach
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 sie 2012, 13:55
W Interze będzie grał obok Sneijdera za plecami Milito. Do gry na skrzydle nadają się zresztą obaj tak samo, i tak samo wystawianie ich tam to marnowanie potencjału.Głupio jednak będzie, jak Cassano w Interze wypali (a tam raczej będzie grał właśnie na skrzydle, jeśli się nie mylę - Interiści wesprzyjcie)
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 sie 2012, 18:33
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 sie 2012, 18:50
Zgadzam się, ale wygląda na to, że Galliani pada ofiarą własnych metod - Moratti i spółka świetnie wykorzystują fakt postawienia Milanu pod mur przez Cassano. Ale 7 milionów? Przecież on po zeszłym sezonie nie jest tyle wart, nie mówiąc o dodaniu Cassano do tego.Jezeli doplacimy jakiekolwiek pieniadze do tej wymiany to bedzie to fatalna decyzja.
A ja czytałem, że oferujemy wypożyczenie z opcją wykupu za 3 miliony, a Caen odrzuciło oferty bezpośredniego wykupu za 5 i oczekuje co najmniej 6 milionów, nie wiem, czy od razu czy w klauzuli wykupu.Ponoc Niang blisko. Oferujemy wypozyczenie z opcja wykupu za 3 banki a Caen chce od razu 4.
Pogodziłem już się z tą myślą i wydaje mi się, że to jest główny powód pogodzenia się z odejściem Cassano - trzeba zrobić miejsce dla innego ofensywnego pomocnika. Bo przecież nie szukamy skrzydłowego do 4-3-3, do której taktyki Kaka się nadaje tak samo miernie jak Cassano.Kaka wraca?
Warto dodać, że Chłopaczek miał rację - nikt za niego nie przyjdzie. Wczorajszy zaskakująco dobry występ Constanta na pozycji lewego obrońcy chyba przekonał nasz zarząd do tego, by nie sprowadzać nikogo na tę pozycję, tylko stawiać na trio Antonini-Constant-Urby. Jednak czegoś naprawdę dobrego spodziewam się tylko po tym ostatnim piłkarzu, pierwsza dwójka to przeciętniacy.Mesbah jezeli sie zgodzi to odejdzie do Palermo. Z Zamparinim juz wszystko dogadane.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 20 sie 2012, 19:18
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 sie 2012, 19:34
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 sie 2012, 19:39
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 sie 2012, 11:47
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 sie 2012, 11:58
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 21 sie 2012, 12:02
dexter12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 sie 2012, 12:04
Zamieniacie znakomitego zawodnika, podstawowego gracza reprezentacji Włoch i 'gorszą wersję Inzaghiego' i jeszcze dopłacacie do interesu?gilardino11 pisze:Cassano za Pazziniego do tego dopłacimy 7 milionów euro
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 21 sie 2012, 12:07
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 21 sie 2012, 12:15
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 sie 2012, 12:18
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio