Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 sie 2012, 14:22
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 22 sie 2012, 15:17
Podstawowym zawodnikiem będzie zapewne Rafael, ale Jones i Valencia to rozsądne zastępstwo. Lewa strona to z pewnością dużo większa niewiadoma, bo tego nowego gościa to pewnie jeszcze Ferguson na oczy nie widział.BaSSu pisze:Jones? Valencia? Bo nie kumam. Kupiliśmy zmiennika dla Evry a po drugiej stronie czarna d***
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 sie 2012, 15:58
"Every season [United] ask all European scouts for a list of players," the Dutchman told Algemeen Dagblad. "They ask you to create a top five of the best players in the league for every position. I had Buttner at number three or four on my list."

Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 sie 2012, 16:06
Mi się jednak nie chce w to wierzyć. Jestem zdania, że jakbyście chcieli sprowadzić Lewego, to byście to zrobili i kropka. Z drugiej strony jeśli miałbym wybierać między RvP, a Lewym, to brałbym Holendra nawet za 2 razy tyle, bo facet nie dość, że sprawdziny w PL, to idealny piłkarz od strony marketingowej. Dla mnie transfer Lewego to była bujda na kółkach. Dodając do tego fakt, że JK powtarzał od dawna, że nie zamierza sprzedawać Polaka. Ale z drugiej strony myślicie, że Dortmund pogardziłby 24 milionami funtów? Nie bądźmy śmieszni. 30 baniek ojro za napastnika z Polski? Abstrakcja taka jak transfer Piszczka do Realu.Kamil232 pisze:Bild podał, że oferowaliśmy 24 miliony funtów za Lewandowskiego, tuż przed sprowadzeniem Van Persiego. Ale oferta została odrzucana. Nie wiem jak tam z wiarygodnością tej gazety, z jednej strony nie chce się w to wierzyć
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 22 sie 2012, 17:03
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 sie 2012, 18:22
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi. » 22 sie 2012, 20:17
Adi.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: axp » 22 sie 2012, 20:23
Ta, potwierdzone chyba przez BorkaAdi. pisze:Ja czytalem dzisiaj ze SAF profonowal 30mln za Lewego ... (podobno potwierdzone info). Powinien sie wziac za obrone bo kontuzja Rio dobrze nie wrozy.
axp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 23 sie 2012, 10:42
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 sie 2012, 11:19
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 sie 2012, 11:37
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 23 sie 2012, 11:41
O Hazarda się akurat staraliśmy. Nie udało się, trudno. Mamy Kagawę który myślę, że jest graczem podobnego kalibru. Czas pokaże.BaSSu pisze:Tymczasem Hazard 5 asyst w dwóch meczach...
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 sie 2012, 11:48
Malo go widzialem szczerze mowiac. Lige meksykanska zaniedbuje w ostatnich latach niestetyArwin pisze:A jest ktoś na forum, który mógłby o nim powiedzieć coś więcej? Doktor?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 23 sie 2012, 12:25
Nie bardzo rozumiem porównanie do Parka, można coś jaśniej?Dr.Football1 pisze:To moze byc strzal w dziesiatke w stylu Parka...
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 sie 2012, 12:27
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio